Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw rijtjeshuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw rijtjeshuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw rijtjeshuis

Nieuwbouw rijtjeshuis

Wij willeen een rijtjeshuis van 125 m2 (tussenwoning) met 3 verdiepingen op een kavel van 170 m2 laten bouwen. Het huis moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet van beton of houtskelet gemaakt worden. Verder wil ik dat het huis 4 slaapkamers krijgt, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken, en een zolder/dakterras op de 3e verdieping. Ik heb nog geen vergunning en bouwtekeningen.

Woning uitbouwen van achteren

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn huis. Het gaat om een rijtjeshuis, nieuwbouw, waarvan één van de buren de aanbouw al heeft staan. Deze wil ik graag bij mij doortrekken. Hij is ongeveer 1.50 meter diep en de breedte van mijn tuin, en ook aanbouw, is ongeveer 5 meter. Het moet een stenen aanbouw zijn met een plat dak. Ik hoor graag of u een indicatie kunt geven.

Uitbouw / aanbouw aan nieuwbouw woning

Rond oktober/november wordt ons nieuwbouw huis opgeleverd. Beide buren laten een uitbouw plaatsen door de bouw, helaas was dit voor ons geen optie meer. Nu willen wij graag ook een uitbouw laten plaatsen. Het betreft een eengezinswoning, rijtjeshuis. De uitbouw zou twee meter lang moeten worden en ongeveer 5 meter breed, doortrekken met de andere twee uitbouwen. We willen geen knik in de woonkamer dus wij hebben al begrepen dat de buitenmuren van de buren eruit moet. De openslaande deuren dienen geleverd te worden, de aanbouw verder dient casco opgeleverd te worden. Wij ontvangen graag een offerte wat de kosten hier ongeveer voor zijn.