Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw prefab seniorenwoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw prefab seniorenwoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw prefab seniorenwoning bouwen

Nieuwbouw prefab seniorenwoning bouwen

Ik zoek een aannemer die een prefab senioren woning kan plaatsen in mijn tuin. De bestaande woning mag afgebroken worden. De nieuwe woning moet ongeveer 700 bij 1000 cm groot zijn en een zolder hebben (mag geen plat dak). Graag alles beneden inrichten, omdat we voornamelijk gelijkvloers willen wonen.

Prefab Kelder

Nieuwbouw-hoekwoning wordt in September 2020 opgeleverd. Wij willen in de achtertuin (met de korte zijde grenzend aan de achtergevel) een prefab kelder laten plaatsen waarbij de trapopgang in de lengterichting ernaast komt te liggen zodanig dat wij die later met een serre kunnen overkappen. De kelder zelf zou ongeveer 3,00 meter breed x 5,00 meter lang moeten worden. Ik zoek een ervaren Aannemer die dit alles inclusief fundering en afwerking kan uitvoeren.

Dakopbouw (een 3e verdieping) (Omgevingsvergunning reeds aangevraagd)

Wij willen een dakopbouw (3e verd.) op onze woning van nu 2 verd. in Den Haag. De omgevingsvergunning heb ik zelf al geregeld en is op korte termijn rond. Ik zou graag daarom op korte termijn een offerte willen ontvangen voor de realisatie hiervan. Voor de uitvoering en omvang verwijs ik u naar de tekeningen in de bijlage. Hieronder een lijst met de werkzaamheden: -Dakbedekking, Dakisolatie en grindlaag verwijderen -Trapgat uitzagen uit een breedplaatvloer + afvoeren beton -Nieuwe houten trap met balustrade boven -HSB wand- en dak elementen maken met isolatie en binnen- en buiten folies (mag uiteraard ter plaatse of prefab wat het beste is qua uitvoering en kostprijs) -Achtergevel doormetselen op bestaande metselwerk van onder. Zelfde stenen als beneden inclusief voegwerk -Leidingen van cv, toilet, en ventilatie doortrekken naar dak -Dakbedekking van bitumen + hwa goten aan beide zijden van het ronde dak incl. hwa afvoerpijpen 2st. -Buitenbekleding met Keralit elementen of andere soortgelijke onderhoudsvrije en kleurvaste sponningdelen. -Houten kozijnen voor & achter zoals op tekening in zelfde kleur verven zoals bestaande kozijnen onder (binnen en buiten) -Binnen betonnen breedplaatvloer egaliseren met enkele cm egalisatiebeton -Gehele Electra aansluiting binnen uitvoeren. Uitgaan van standaard uitvoering in de ruimtes (3x wcd in elke kamer & 1x lichtpunt met schakelaar) Electra inclusief schakelaren. -Badkamer riolering en ventilatie aanbrengen. (riolering op bestaande toilet onder aansluiten dus beton boren, ventilatie zelfstandig direct door het dak) -Badkamer hang/inbouw toilet monteren -Tegelwerk (vloer en wandtegels kopen wij zelf. Enkel kostprijs noemen voor het tegelen tot tegen het plafond) -Binnenwanden van gibo blokken -Gipsplaten schroeven op Buitenwanden -Stuken van binnen en buitenwand aan de binnenkant + plafond -Standaard ‘nieuwbouw’ binnendeuren met aluminium kozijnen en opdek platte deuren -Verwarming

Nieuwbouw houtskelet-prefab realiseren

Ik zoek een aannemer die een offerte kan maken aan de hand van ontwerptekeningen. De woning wordt ongeveer 12,75 bij 8,3 meter groot, 7 meter hoog en moet gebouw worden op zandgrond.

Kelder plaatsen onder nieuwbouw woning

Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een kelder onder onze woning en wat dat ongeveer zal gaan kosten. Ik heb onderzoek gedaan en er zijn tamelijk wat variabelen, dus wellicht handig om die telefonisch te bespreken. Ons huis staat al sinds 2013. Ik heb in de kruipruimte gekeken, daar zou een bak onder passen van ongeveer 5 bij 2 m, de diepte ligt eraan wat praktisch is, maar dit zal ongeveer 2,5 m worden. Verticale stekken kunnen waarschijnlijk niet geplaatst worden, maar ik weet niet goed hoe dit praktisch werkt, anders zou dit horizontaal moeten. Ik heb graag iemand die meekijkt. Een vergunning is zeker nodig. Een prefab kelder is voor mij een optie, dan graag met een dusdanige oplevering dat de afvoeren en aansluitingen goed werken. Elektra kan ik eventueel elders regelen. Er zijn 3 opties: 1. of de bak volledig onder het huis plaatsen; 2. of de bak onder oprit; 3. of een combi. Het huis staat op palen, de grond zakt, het is veengrond. Doel is om een wijnkelder te maken.

Prefab woning realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren om een nieuwbouw prefab woning (sleutelklaar) van ongeveer 150 m2 met 3 slaapkamers boven en een garage te laten realiseren. Wij hebben een kavel op het oog en wij weten wat wij qua hypotheek kunnen krijgen, maar nu zijn wij aan het kijken of het haalbaar is voor ons. Wij willen een normale stijl voor het huis, geen exclusieve dingen of iets dergelijks. Graag grove prijsopgave.

Klein nieuwbouwhuis bouwen

Graag een offerte voor een klein nieuwbouwhuis (7.50 bij 11.50) met drie slaapkamers. Graag ontvangen wij een offerte voor een gemetselde optie, hout skeletbouw of prefab. Wij hebben ongeveer een budget van 175.000 euro. Is het mogelijk om hier een nieuwbouw voor te laten zetten? Graag horen wij van u. We hebben de intentie om later dit jaar het huis te laten bouwen.

Nieuwbouw op kavel

Ik wil graag een compleet nieuw huis met alles begane grond (richtlijn 100 tot 140 m2) op een kavel van 880 m2, en een schuine kap (piramide mag ook indien goedkoper) die begint bij de goot van de begane grond en plaats biedt aan twee slaapkamers met wc en douche (gastenverblijf). Hoge isolatiewaarde, warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen ev. zonneboiler gereed voor gasloos, label A. Goedkoopste optie uit Prefab, houtskeletbouw, of anders.

Nieuwbouw woning vrijstaand

Graag laat ik een vrijstaande nieuwbouwwoning realiseren. De kavel is gekocht. Het gaat om een woning van 170 m2 die snel gebouwd moet worden, dus waarschijnlijk prefab. Er zijn nog geen bouwtekeningen en dergelijke, ook geen vergunning, dit laat ik graag uitbesteden door u. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, stucwerk en leidingen.

Uitbouw achterzijde woning

We zijn geïnteresseerd in een prefab uitbouw van 630 x 400 cm met een hoogte van 350 cm. Wij hebben een redelijk standaard huis in Amsterdam West maar onze tuin ligt lager dan het huis. We willen in de uitbouw graag een trap plaatsen zodat de achtergevel op 350 cm uitkomt. We zouden graag 2 grote openslaande deuren van ca. 150 cm p/s en 250 cm hoog aan de linkerkant van de uitbouw willen zodat we de woonkamer goed bij de tuin kunnen betrekken. Qua materiaal voor de uitbouw lijkt me hout mooier maar vraag me af of dat ook onderhoudsvriendelijk is? Anders evt een baksteen die niet te nieuwbouw oogt, als dat kan. Ook zouden wij graag de huidige achtergevel aan de linkerkant voor 2/3 door laten breken er en ondersteund met stalen balk Hebben jullie voor nu meer info nodig om een kostenindicatie af te geven?

Partners

Partners van Casius