Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw notariswoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw notariswoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw notariswoning bouwen

Nieuwbouw notariswoning bouwen

Ik wil een notaris woning gaan bouwen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Compleet of casco oplevering is in overleg. Er hoeft in ieder geval geen stucwerk of elektra gedaan te worden. Er moet wel een fundering in komen. Verder wil ik dat het huis 2 verdiepingen krijgt, 4 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken en 1 garage. De kavel is 600 m2. Hoe groot het huis moet gaan worden overleg ik graag nog even met de aannemer. Ik heb nog geen bouwtekeningen en ook nog geen vergunning aangevraagd.

Nieuwbouw notariswoning bouwen

Wij willen een nieuwbouw notariswoning laten bouwen op een kavel dat wij hebben gekocht. De tekening, bouwvergunning et cetera hebben wij. Momenteel is de weg naar de kavel toe opengebroken voor de riolering. De nieuwbouwwoning 8 meter breed bij 14.5 meter lang. Daar tegenaan een garage 50 m2. De constructie zouden we graag van Prefab hebben, maar dit ligt aan de prijs. De oplevering graag casco. De voor fundering zijn palen nodig.

Nieuwbouw notariswoning

Het bouwen van een notariswoning van 12,5 x 9 met een garage van 4 x 10 met een plat dak.

NIEUWBOUW VAN EEN SOORT NOTARISWONING OP ...

NIEUWBOUW VAN EEN SOORT NOTARISWONING OP KAVEL VAN 8,7METER BREED EN 30 METER DIEP, MET AAN DE VOORKANT DE KEUKEN MET ERKER, GARAGE ACHTER OP DE KAVEL.GRAAG OP ZOLDER 2 GELIJKE SLAAPKAMERS MET KLEINE BADKAMER/ WASHOK.DE TWEEDE VERDIEPING MET 2 A 3 SLAAPKAMERS EN BADKAMER, MET APARTE TOILET.BENEDEN ZEER RUIME WOONKAMER,MET LEEF/WOONKEUKEN VIERKANTE RUIME HAL, MET TOILET.

Geachte, wij willen in gem. montferland ...

Geachte, wij willen in gem. montferland een nieuwbouw"notariswoning" bouwen. start per omgaande Grote ca. 10 - 12 x 7 - 8 mtr x 3 mtr. goot hoogte. Graag hadden wij offerte gehad voor gehele bouw-tekening. Gaat om de vergunning en de welstand.