Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw houtskelet prefab realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw houtskelet prefab realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw houtskelet prefab realiseren

Nieuwbouw houtskelet-prefab realiseren

Ik zoek een aannemer die een offerte kan maken aan de hand van ontwerptekeningen. De woning wordt ongeveer 12,75 bij 8,3 meter groot, 7 meter hoog en moet gebouw worden op zandgrond.

Nieuwbouw houtskelet bungalow realiseren

Wij zijn opzoek naar iemand die een nieuwbouw houtskeletbouw van een bungalow kan realiseren. Wij gaan komende zomer een bungalow bouwen, de bungalow is energie passief en wordt voorzien van een houten vloer in de woning en een betonnen vloer in de aangebouwde garage. Aangebouwde garage met betonnen vloer is 40 m2 Woning met houtenvloer is 120 m2 De houtskeletbouw is voor de woning en de garage. In de bijlage staan de bouwtekeningen. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwbouw rijtjeshuis

Wij willeen een rijtjeshuis van 125 m2 (tussenwoning) met 3 verdiepingen op een kavel van 170 m2 laten bouwen. Het huis moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet van beton of houtskelet gemaakt worden. Verder wil ik dat het huis 4 slaapkamers krijgt, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken, en een zolder/dakterras op de 3e verdieping. Ik heb nog geen vergunning en bouwtekeningen.

Prijsaanvraag fundatie

Voor een nieuwbouw woning die ik voornemens ben te bouwen in 2019, ben ik op zoek naar een budgetprijs voor een fundatie/begane grond vloer. Het betreft hier een houtskelet woning, 2 verdiep, volgens bijgevoegde afbeelding waar ik graag een begane grond vloer met een Rc > 6 m2/K/W onder wil hebben. Volgens informatie uit het bouwproject wordt verwacht dat de vaste laag op -5 m van het maaiveld ligt, heien, boren of schroeven zal waarschijnlijk noodzakelijk zijn, afhankelijk van het gewicht van de woning. Van de woning heb ik nog geen detail info, deze wordt de komende weken verwacht maar hier kan ik niet op wachten. Graag wil ik u vragen of u mij kunt informeren met een budgetprijs voor de fundatie en de begane grond vloer. Ik ben bereikbaar voor telefonisch overleg.

Houtskelet plaatsen van nieuwbouwwoning en schuur

Wij gaan een nieuwbouw woonhuis en schuur bouwen op een nu kale landbouwgrond van 4000 m². De bouwvergunningsaanvraag bij de gemeente zal over 5 weken goedgekeurd zijn, waarna we binnen 10 weken willen starten met de fundering. Wij doen alles zo veel als mogelijk in eigen regie met hulp van diverse bouwbedrijven en een architect/constructeur. Wij zoeken een bouwbedrijf dat het houtskelet van de woning en schuur bouwt. De woning zal met strobalen geïsoleerd worden. Ik heb de bouwtekeningen bijgevoegd. De materialen zullen wij zelf aanleveren. Wij willen dit deel van de bouw voor de bouwvak laten afronden. Bedrijven die hier tijd voor hebben nodigen wij graag uit om een offerte voor ons te verzorgen.

Fundering op staal maken voor nieuwbouw

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een fundering op staal voor mijn nieuwbouw houtskelet huis. De oppervlakte is ongeveer 140 m2. Er is een bijlage met tekeningen met statische berekeningen beschikbaar.

Schuimbeton vloer storten in de woning

Ik wil circa 200 vierkante meter schuimbeton als funderingsplaat storten voor nieuwbouw houtskelet huis op zandgrond te Barchem (Achterhoek).

Nieuwbouw van een woning

We zijn ons aan het oriënteren voor de bouw van een nieuwe woning. We hebben een woning op het oog die er af moet. Willen eerst weten wat de mogelijkheden zijn. Willen graag advies en offertes van aannemers ontvangen. Nog niet duidelijk of het om een gemetselde woning gaat of houtskelet etc. etc.

Dakopbouw + 2 dakkappellen

Dakopbouw op de garage van 10 bij 4 meter + 2 dakkappellen plaatsen. Dakkapel op nieuwbouw en oudbouw, dakkapellen 3 meter breed. Dakopbouw van houtskelet plus schuin pannendak. Met unidek platen. Binnenzijde ook wat afwerken. Tekening en vergunning aanwezig.

Tussen bestaande boerderij en bestaande ...

Tussen bestaande boerderij en bestaande in spouw gebouwde schuur die op 5,4m1 van elkaar staan een nieuwbouw uitbouw in houtskelet tussenbouwen, nieuwbouw dak, vloer en wanden geisoleerd volgens woonfunctie. BG plus schuine kap met houten verdiepingsvloer en pannendak. De topgevels van de nieuwbouw zijn de bestaande gebouwen. Plattegronden en geveltekeningen beschikbaar van bestaande en nieuwe situatie. Materialisatie is ook bekend. casco (glas en dakdicht) door u te bouwen compleet met fundering op staal en op ondergrond gestortte geisoleerde beton BG vloer. Ik doe zelf binnen de verdere afbouw.