Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muurankers restaureren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muurankers restaureren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muurankers restaureren

Muurankers restaureren

Uit een bouwkundige keuring blijkt dat 1 muuranker gerenoveerd moet worden van de 5. Maar ook de andere kunnen een nieuwe beschermlaag gebruiken. Bij die ene zit veel roest wat weggehakt moet worden en vervolgens opgevuld. Verder wil ik ook de gevels even na laten kijken (een paar gaten/spleten) die wellicht gevuld kunnen worden. Ook hebben we in de kruipruimte een dragende balk die geroest is en ontroest moet worden.

Muurankers restaureren

In het pand in Amsterdam wil ik graag de gevelankers in de linkerzijmuur laten restaureren. Betreft circa 20 ankers in een zijgevel. Diep 12 meter, hoog 12 meter. Steigerplan is gemaakt. Niet alle ankers lijken goed bereikbaar. Optioneel ook de hijsbalk uithakken en conserveren. Optioneel ook 2 balkons dragend ijzerwerk restaureren.

Restaureren pleisterlaag en muurankers

Het restaureren en herstellen van de pleisterlaag van onze (monumentale) woning. Het is een klein huisje van 7x5m (vloeroppervlakte), voor-en zijgevel van 2 verdiepingen hoog. Het repareren van muurankers.

Een klein zeer oud pand (16 a 17e eeuw) ...

Een klein zeer oud pand (16 a 17e eeuw) moet bewoonbaar gemaakt worden geldens de huidige normen. Voor dat we dit laten doen willen we eerst het dak, de muren en de ramen, restaureren cq vervangen. Dit betekend schoonmaken, voegen, dak eraf, muurankers repareren/vervangen, dakplaten, dakgoten en pijp en loodgieterswerk om het huis vervangen. alles zo authentiek mogelijk. Alleen voor de voorgevel geldt beschermd stadgezicht. Dit zijn de grote lijnen zoals gewenst, details kunnen in overleg ingevuld worden (bijv uitbouw eerste verdieping, inpandig dakterras) Mvr groet, E.L de Wit LS, In uw vlgde pagina vraagt u of ik een offerte wil ontvangen. Uiteindelijk wel, in dit stadium echter zal dit niet gaan.