Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur uitzagen en latei plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur uitzagen en latei plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur uitzagen en latei plaatsen

Muur uitzagen en latei plaatsen

Ik wil een muur uitzagen en een latei laten plaatsen over een lengte van 4,5 meter. Er moet een draagbalk geplaatst worden. Er zitten geen leidingen in de muur.

Deur in draagmuur maken

In een stenen dragende muur wil ik een deuropening maken. Graag zou ik een offerte krijgen voor het maken van de doorgang. Het gaat om het uitzagen van de opening in een dragende muur en het plaatsen van de benodigde ondersteuning voor de opening. Boven een gipsplatenplafond liggen houten balken die het dak ondersteunen. De hoogte van het plafond is 246 cm. Aan beide kanten zorg ik dat er geen vloer meer ligt en dat er voldoende ruimte is om te werken. Er zijn 2 opties die we overwegen: Een opening van 90/100 cm of een opening van 200 cm beide willen we later laten afstuken. Zijn beide mogelijk en wat zijn hiervoor de prijzen en termijn dat het gemaakt kan worden?

Zagen van verschillende muren

Het betreft een oude woning.Wij willen graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor het volgende: 2 buitenmuren uitzagen voor het plaatsen van nieuwe buitendeuren 100 cm x 210 cm. 2 binnenmuren metselen voor het plaatsen van binnendeuren. En een muur tussen de keuken en woonkamer doorbreken met een afmeting van 350 cm x 230 cm.

Muur uitzagen en latei plaatsen

Ik wil een draagmuur doorgebroken hebben van de woonkamer naar de keuken. Dit van ongeveer 215 cm hoog en 200 cm breed. Er is al een doorgang naar de keuken in de vorm van een open kast. Deze doorgang is ongeveer 172 hoog en 135 breed. Het gaat er dus om dat deze doorgang verhoogd en verbreed wordt. Vermoedelijk zal er een balk/latei geplaatst moeten worden ter ondersteuning? Het is een huis uit de jaren 70 waarbij van de boven liggende verdieping de vloer beton gegoten is en de muren van de kamers er boven rusten op deze onderliggende muur. Het gaat hierbij puur om het doorbreken en ondersteunen van de muur. De afwerking doen wij zelf. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De klant gooit zelf het vuil weg.

Opening maken in muur

Het 'uitzagen' van een opening om de bestaande deur heen, om zo de keuken 'open' te maken. Ongeveer 2,30 x 2,30 meter. Er zit een draagbalk net voorbij de te openen muur. Startdatum is 2e week van augustus. Ook materialen afvoeren na de sloop.

Sparing maken in de garagemuur

In de achtermuur van mijn garage ga ik een buitendeur plaatsen naar de tuin toe. Daarvoor moet een sparing worden gemaakt in een enkelsteens muur. Het uitzagen van deze sparing wil ik laten doen, de rest doe ik zelf. Een raam moet ook verwijderd worden. Ernaast zit nog een raam, deze blijft.

Dragende muur uitzagen

Ik wil de woonkamer uitbreiden en de stenen schuur die aan de woning vast zit erbij betrekken. Het is een hoekwoning waar de draagmuur voor 2,5 meter worden uitgezaagd. Het gedeelte wat schuur is moet geïsoleerd worden. Er is al elektra in de schuur. En nog een tweede dragende muur moet doorgebroken worden.

Steunmuur verwijderen

Steunmuur verwijderen: - Aanleveren constructie berekening aan de hand van bestaande bouwtekeningen - Aanbrengen tijdelijke ondersteuning/stempelen - Uitzagen sparing - Verwijderen puin - Leveren en aanbrengen HEB 280 6000 mm - Leveren en aanbrengen 2 maal kolom HEB 140 met voetplaat - Aanmetselen/voegen met krimparme mortel De wand is 4.5 tot 5 meter lang met twee deuren erin. Graag zo veel mogelijk muur verwijderen.

Klussen in badkamer en rest van het huis

- Wand- en vloertegels vervangen in badkamer ( eerste verdieping ) - Vloertegels vervangen in 2 wc's ( begane grond en eerste verdieping ) - Ikea pax kast inbouwen in muur ( inclusief uitzagen muur ) ( eerste verdieping ) - Fontein en bijbehorende leiding en afvoer plaatsen in wc waar nu geen fontein is geplaatst ( eerste verdieping ) - Verwijderen binnenhuis structuurverf en opnieuw schilderen muren ( begane grond ) Graag per onderdeel en/of per totaal offreren. Klus moet in februari 2017 beginnen en in zelfde maand afgerond zijn. Zie bijlagen voor plattegronden.

Muuropening zagen en deur plaatsen

Ik heb een rechte muur van gipsblokken en daar moet een deur in komen. Ik wil dus de muur laten uitzagen en een deur laten plaatsen. De deur en het kozijn zijn aanwezig.