Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur laten doorbreken in huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur laten doorbreken in huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur laten doorbreken in huis

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Ik wil een draagmuur doorbreken tussen keuken en woonkamer. Het is bakstenen muur van ongeveer 3,5 meter breed en ongeveer 3 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte inclusief constructieberekening, vergunningsaanvraag bij gemeente Den Haag, de afwerking van de muur en het afvoeren van het puin. De houten vloer moet worden behouden.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Ik wil graag de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer doorbreken. Het is een stuk van ongeveer 280 cm lang en ongeveer 270 cm hoog. Ik wil de muur zo veel mogelijk weg en er een draagbalk voor in de plaats hebben. Het puin mag graag opgeruimd worden door het bedrijf dat de muur doorbreekt.

Draagmuur doorbreken

Graag ontvangen wij een offerte voor 2 doorbraken in een bestaande binnenmuur, inclusief de levering en plaatsing van een stalen balk en het afvoeren van het vrijgekomen puin. De eerste doorbraak komt in steen dragende muur. De doorbraak is ongeveer 2 meter breed en de muurhoogte is 3,2 meter. De tweede doorbraak komt in een halfsteens ondersteunende muur. Deze doorbraak is ongeveer 3,2 meter breed en de muurhoogte is eveneens 3,2 meter. Beide doorbraken moeten op de eerste etage van onze woning gerealiseerd worden. Medio maart verwachten wij de reeds ingediende bouwaanvraag en op dat moment weten we ook de exacte afmetingen van de benodigde stalen ondersteuningsbalken. Aanvang april zou er gestart kunnen worden met de werkzaamheden. Tijdens de bouwwerkzaamheden staat er een materiaallift voor de deur waarmee het vrijgekomen puin kan worden afgevoerd. Een puincontainer kan op de straat voor de woning worden geplaatst.

Dragende muur doorbreken

We willen een muur doorbreken, wij zijn niet 100% zeker of het een dragende muur betreft. De muur tussen de woonkamer en keuken willen we graag laten doorbreken en een doorgang in laten zetten van ongeveer 3 meter breed bij 2,5 meter hoog. Er zit stucwerk op beide kanten van de bakstenen muur. Materiaal graag afvoeren. Ook graag een kostenplaatje voor het afwerken.

Muurdoorbraak realiseren van woonkamer naar keuken

Ik wil graag een stuk muur doorbreken van de woonkamer naar mijn keuken. De muur is ongeveer 2 meter lang maar er hoeft alleen een doorgang in gemaakt te worden. Het is een huis uit 1933. De doorbraak wil ik ongeveer zo groot als een normale deur hebben. Ik wil geen kozijn plaatsen en de muur gewoon vlak afgestuct hebben. We kunnen zelf het overtollige materiaal verwijderen.

Muur doorbreken tussen keuken en woonkamer

De muur van 3,17 meter breed en 2,60 meter hoog dient voor 60% doorgebroken worden tussen de keuken en de woonkamer. Hierbij hoeft links, rechts en boven de eerste 40 cm niet verwijderd te worden. In de dan ontstane poort dient een stalen U-profile aangebracht te worden zodat er een soort poort ontstaat, in linker en rechter bovenhoeken bij voorkeur een halfronde vorm. Daarnaast dient de keukendeur uit een zijmuur verwijderd te worden en het gat dat hierdoor ontstaat, dient dichtgemetseld en afgestuukt te worden.

Stalen bint(en) plaatsen

Ik wil een muur doorbreken om de woonkamer te vergroten, Maar dit betreft een draagmuur (Deze is 7,5 m breed). Hoogst waarschijnlijk moet de bint (7,5m aanéén of 3,5m en 4m) op 2 a 3 punten door een verticale bint ondersteunt worden. Graag een prijsindicatie.

Keuken uitbouwen en muur doorbreken

Graag wil ik een prijsindicatie ontvangen voor het uitbouwen van onze keuken. We willen graag 2 meter uitbouwen over de breedte van 2.40 meter. Aan de zijkant, kant van de woonkamer willen we graag een raam en het huidige kozijn met raam en deur dient te worden vervangen. De muur tussen de woonkamer en de keuken dient te worden opengebroken. Dit is een deel van 3 meter. Het is niet bekend of de muur dragend is. Verder dient de elektra te worden doorgetrokken en de verwarming verplaatst. De wanden en plafond dienen te worden gestuukt.

Dragende muur doorbreken

Ik wil graag een doorgang maken van ongeveer circa 1.80 meter breed in een draagmuur. Het is een woning gebouwd rond 1985. Ik hoef geen speciale afwerkingen zoals een lijst, deurpost, schuifdeuren rond de doorgang. De hoogte van het plafond is ongeveer 2.50 meter. Waarschijnlijk starten met de klus ergens half februari.

Draagmuur slopen tussen keuken en woonkamer

In ons jaren-30 huis in Haarlem willen wij graag een muur tussen keuken en woonkamer doorbreken over een breedte van ongeveer. 1,5 meter (hoogte 2,7 meter). De muur is mogelijk dragend/ondersteund, dit willen wij dan ook door een vakman laten beoordelen. Graag zien wij in de offerte opgenomen: Een beoordeling van de muur met indicatie van eventueel dragend karakter. Verwijderen van de oude muur. En indien van toepassing; plaatsing stalen balk. De afvoer van puin zal ik zelf verzorgen evenals de verdere afwerking. Daarnaast horen wij graag of de werkzaamheden binnen een maand plaats kunnen vinden.