Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren uitbreken keuken en badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren uitbreken keuken en badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren uitbreken keuken en badkamer

Uit- en verbouwwerk aan de woning maken

Ons huis staat op funda maar we twijfelen nog een beetje en willen een richtprijs weten om eventueel een aanbouw te zetten. Informatie: 6 x 2,5 meter Zoveel mogelijk glas over de 6 meter en 1 opening door middel van openslaande deuren ( kunsof wit ). Buiten muren zijkant van steen. Fundering zal vast nodig zijn denk ik, geen idee. Vloer huiskamer ( 8,5 x 3,5 ) is een kruipruimte 0,5 diep, moet een betonvloer worden dus ik denk deze volstorten met beton als we toch bezig zijn. Draagbalk muur huiskamer en muur verwijderen ( 3,5 meter ). Deur opvullen naar keuken om daarna later te laten stucen+ verleggen 1 verwarming. Achtergevel uitbreken. Ik wil graag een schatting weten om te kijken of dit financieel haalbaar is.

Renoveren van een recent aangekochte woning

Het betreft een renovatie van een recent aangekochte woning: - Sloop (deel van) draagmuur: 3,81 meter (doel: betrekken keuken bij woonkamer). - Sloop van 2 niet dragende muren en opbouw van drie nieuwe muren: totaal ca. 7m (1 nieuw deurkozijn; deur is al beschikbaar). - Verplaatsen en vernieuwen keuken (ontwerp nieuwe keuken beschikbaar). Montage keuken in overleg (kan ook door leverancier). Water aan- en afvoer alleen benodigd in kookeiland (via ruime kruipruimte). - Uitbreken en vergroten badkamer (ook vernieuwen leiding- en tegelwerk). Nieuwe badkamer wordt 1. 55m x 2. 11m. - Vervangen tweetal draagbalken in vloer - Stucen diverse (nieuwe) muren (ca. 50 m2) en plafonds (circa 40 m2) - Plaatsen nieuwe ketel (kan ook door leverancier) - Diverse aanpassingen aan leidingwerk (nieuwe ketel komt op andere plek als de huidige ketel, dus leidingwerk moet hierop aangepast worden; tevens nieuwe aansluiting voor wasmachine benodigd), radiatoren (twee radiatoren verwijderen, een nieuwe radiator plaatsen) en elektra (5 nieuwe stopcontacten, 3 nieuwe lichtpunten). We blijven zoveel als mogelijk de woning bewonen gedurende de verbouwing (in overleg met de aannemer / vakman).

Uitbouw achterzijde bouwen

Graag uitbouwen 5 meter breed en 3.5 meter diep. Een redelijk standaard aanbouw met gemetselde muren. Aan de achterzijde een schuifpui. Met een plat dak. De huidige gevel uitbreken en ondersteunen. Fundering ook aanbrengen. Ik weet niet of er geheid moet worden. Er is nog geen teken- of rekenwerk gedaan. De woning is een jaar oud.

Muren uitbreken

De twee muren van de keuken moeten uitgebroken worden, zie foto. Rekening houdend met draagmuur. Voorbereidend werk voor de nieuwe keuken die geplaatst gaat worden.

Tegelvloer verwijderen en muren uitbreken

Het gaat om het uitbreken van een tegelvloer, ongeveer 60 m2, deze is gelijmd op egale ondervloer. Daarnaast zijn er 2 stukken muur die overgaan in een draagmuur. De gedeeltes tot van de draagmuur dienen te worden verwijderd. Deze zijn ongeveer 2 meter per deel. Het puin dient te worden afgevoerd.

Achtergevel uitbreken en aanbouwen

Wij willen graag een offerte voor een aanbouw aan de achterzijde van de woning, 6 meter breed en 3 of 3,5 meter diep. De achterzijde woning moet worden uitgebroken, een draagbalk moet geplaatst worden en de muren van de uitbouw mogen opgemetseld worden. Wij willen waarschijnlijk gewoon een plat dak. Wij willen graag een pui met kunststof kozijnen en twee openslaande deuren. De uitbouw mag casco worden geplaatst, de afwerking en het leidingwerk e.d. zal ik zelf doen.

Muur uitbreken en divers installatiewerk

Maken van een opening in een draagmuur inclusief afwerken -> garantie dat het kan en geen gevaar oplevert. Van huidige ingang keuken dichte kast maken door muur te plaatsen – stevig genoeg om keukenkastjes met inhoud te dragen. Gat 155 mm in gevel ten behoeve van een afzuigkap (indien mogelijk) en anders middels afvoer naar rookkanaal (inclusief omlijsting maken). Plafond en muren die overblijven netjes afwerken. Elektriciteit- en water- aansluiting maken / verplaatsen. Afvoer van afval (inclusief oude keuken). Water: wateraansluitingen en afvoer in / onder kookeiland (voor gootsteen en vaatwasser) Elektriciteit: nu 1 groep in de keuken. 1 groep in de keuken (niet in elektriciteitskast) splitsen naar: 2-fase of 3-fase voor kookplaat 1 geaarde groep voor oven 1 geaarde groep voor combi magnetron 1 geaarde groep voor vaatwasser 1 geaarde groep voor huishoudelijk, afzuigkap en ijskast Verlichting: in de koof elektriciteit boven het kookeiland op 3 plekken 1 elektrapunt onder kookeiland voor vaatwassser 3 elektrapunten boven aanrecht 1 elektrapunt bij het raam 1 elektrapunt voor ijskast 1 elektrapunt aan het plafond voor verlichting Bij voorkeur uitvoering in augustus. Per 1 augustus krijg ik de sleutel van de woning. Voor die tijd kunnen we wel de woning in om het werk op te nemen.

Steunmuur uitbreken

Tussen de woonkamer en de keuken wil ik de doorgang verbreden. Het betreft een steunmuur. Verder wil ik in de steunmuur tussen woonkamer en gang een deuropening laten maken. Het gaat om huis gebouwd vlak eind jaren '50. De muren lopen door tot onder het platte dak. Ik weet niet of er een vergunning voor nodig is.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Ik wil een draagmuur van ongeveer 3 meter breed en 2.50 meter hoog laten uitbreken en een stalen balk laten plaatsen. Deze wand zit tussen de woonkamer en de eetkamer in. In de muur zitten enkele stopcontacten die verlegd moeten worden. Ik ontvang graag een prijsopgave inclusief voorbereidende werkzaamheden, zoals het maken van constructieberekeningen en -tekeningen. De afvalmaterialen moeten worden afgevoerd. Verder wil ik de muren en het plafond weer netjes laten afwerken.

Woonkamer renoveren

Wij willen in onze woning graag de open haard met schouw laten uitbreken en het plafond laten repareren. Er is al vastgesteld dat er geen asbestpijp aanwezig is. De schoorsteen op het platte dak moet worden dichtgemaakt. We willen de muren in de L-vormige woonkamer laten glad stuken en met Spachtelputz laten afwerken. Er is een gipsen profiellijst langs het plafond die gerepareerd moet worden. Wij halen zelf het structuurbehang van de wanden. We weten niet precies om hoeveel m² het gaat. We laten de klus hier graag even bekijken en inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius