Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren laten slopen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren laten slopen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren laten slopen

Asbest en beton slopen

Heer/mevrouw, wij zijn op zoek naar een bedrijf dat ons kan helpen bij verschillende sloopwerkzaamheden in ons huis en souterrain. In het souterrain zit een systeemplafond dat hangt aan asbestplaten (zie asbestinventarisatierapport). Het gaat om zo'n 220 m2. Verder is de vloer (deels beton) zeer ongelijk met de rest en moet ook verwijderd worden. Een deel zal ook dieper uitgegraven moeten worden. De muren zijn allemaal betimmerd en ook dit moet er allemaal uit, maar ik weet niet in hoeverre jullie dat ook zouden kunnen doen. Het zou fijn zijn als jullie ook alles kunnen afvoeren. Een zeer grote klus dus. Ik wacht jullie reactie af. Met vriendelijke groet, Casper PS: Rapport uploaden werkt niet. Dus stuur mij nog even een mail.

Muren laten slopen

Ik wil graag 2 muren laten slopen. Eigenlijk een deel van de muren. De muren zijn 4 x 2,5 meter, in het verlengde van elkaar. De hoogte die eruit moet is 2 meter. En niet de gehele lengte. Ik weet niet of het dragende muren zijn.

Nieuwbouwappartement geschikt voor bewoning maken

In de plattegrond zijn de onderdelen te zien. 51m2 -Algemeen wil ik graag vloer, muren en plafond geschikt voor bewerking. Verven behangen en stuken, pvc leggen door het gehele huis - In het bijzonder: het slopen en opbouwen van klein muurtje bij de keuken, verzetten van leidingen voor water, afzuig, elektrisch koken en vaatwasser - Verlichting punten aanleggen op pilaren, frasen. Centrale bediening hiervoor - Bouwen van een verlaagd plafond keukendeel overgaand in alkoof - Badkamer omwisselen van radiator met wastafel plek, nog te kopen meubel en designradiator - Bij toilet installeren van waterkraan - Doorboren van berging naar berging om wasmachine en droger in andere berging te kunnen installeren en verleggen van leidingen en afvoer hiervoor - Stabiliseren verhoging en de was- en droogmachines naast elkaar - Bij de slaapkamer moet een extra stopcontact worden gerealiseerd. De werkplek is goed bereikbaar en de auto kan naast de flat worden neergezet. De afvoer van het afval moet apart op de offerte worden vermeld.

Draagmuren slopen

Graag een indicatie van de mogelijkheden en kosten voor het verwijderen van de dragende muren van de garage op de begane grond.

Verschillende dragende muren verwijderen

Wij willen graag 3 dragende muren slopen. Onze constructeur heeft hier een berekening en tekening voor gemaakt.

Dragende muur slopen

In verband met een verbouwing wil ik een draagmuur verwijderen. Er is al een deel van de draagmuur verwijderd en hier is een HE180A balk geplaatst. Deze moet vervangen worden voor een HE160M balk met een zeeg van ca 15mm. Ruimte tussen de muren is 5100mm. Bovenop deze balk staat een kalkzandstenen wand en ligt een HE140B balk. Nieuwe balk moet via de buitengevel naar binnen. De draagmuur wil ik zelf slopen. (Na het plaatsen van de balk deels laten staan aangezien ik de rest van de beneden verdieping later pas wil gaan verbouwen. ) Plafond etc. Sloop ik voor aanvang werkzaamheden ook zelf. Graag ontvang ik eerst een prijs via mail, daarna kunt u eventueel langskomen om het werk op te nemen. Sterkteberekeningen v/d balk is aanwezig.

Betonen vijvervloer verwijderen

Ik heb een gewapende betonvloer van 8 m2. Het was een vijvervloer en de dikte ligt tussen de 15 á 20 cm. Hij ligt 1 meter onder de tuinvloer op de leemlaag. De muren staan op de vloer maar die slopen we zelf. Ik hoef geen speciale offerte hier van te hebben, een grove schatting met een maximale prijs is voldoende. Dan kunnen we eerst kijken of het binnen ons budget past.

Betonnen vijvervloer slopen

Ik heb een gewapende betonvloer van 8 m2 dikte tussen de 15 à 20 cm die ik gesloopt wil hebben. De vloer ligt 1 meter onder maaiveld op de leem laag. De muren staan er nog op maar die slopen we zelf. Een speciale offerte is niet nodig. Een globale grove maximale schatting is ook voldoende. Dan kunnen we eerst kijken of het binnen ons budget past. Want het gat moet ook weer dicht. Ik wil eventueel dat de vakman het puin afvoert.

Oude woning met afdak en schuur slopen

Wij zijn momenteel de aankoop aan het afronden van een groot perceel grond waarop nu een oude vervallen woning met schuur staat. De overdracht zal vermoedelijk over 2 maanden plaatsvinden. We willen de huidige bebouwing laten slopen. Het gaat om een oud vrijstaand boerderijtje van 8 x 10 meter, om een schuur van 12 x 8 meter met daarop asbest golfplaten op een puntdak, en om een overkapping/berging van 12 x 5 meter met asbest golfplaten. De woning is al helemaal leeg, alleen de balken en fundering, de muren en het dak staan er nog. U kunt foto's bekijken van de woning op Funda. Wij ontvangen graag uw offerte voor de totale sloop en het verwijderen van alle afvalmaterialen.

Vloeren slopen en egaliseren

Wij willen 2 parketvloeren (40 m2 en 15 m2, tegelvloer(13 m2), lambrisering en twee muren (niet draagmuren) laten verwijderen. Vloer moet worden geëgaliseerd tbv aanleg elektrische vloerverwarming en vloertegels. Alles begane grond.