Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Monumentale boerderij compleet verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: monumentale boerderij compleet verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: monumentale boerderij compleet verbouwen

Monumentale boerderij geheel verbouwen

Boerderij van 321 m2 met 3 verdiepingen geheel strippen en opnieuw alles opbouwen.

Woning in Uddel slopen

Ik overweeg een woning te kopen in Uddel (bij Apeldoorn). Deze woning, NB: betreft niet de monumentale boerderij er naast met rieten dak, dient dan gesloopt te worden voor nieuwbouw. De woning is volledig leeg, heeft houten vloeren en verdiepingsvloeren, pannendak, geen asbest, is zeer goed bereikbaar met zwaar materieel. De woning bestaat uit 2 gemetselde verdiepingen en een zadeldak. In de woning zijn 3 gemetselde schoorstenen voor hout/gaskachels. De woning is 9 meter breed en 13,5 meter lang.

Monumentale boerderij verbouwen tot 2 woningen

Er zal heel veel gerenoveerd moeten worden binnen de grenzen van de richtlijnen van de monumentencommissie. Het gaat om een vervallen monument uit ongeveer 1895. Er moet een nieuwe kap op. Er is veel houtrot en houtworm. Vloeren eruit en isoleren. Nieuwe balklagen en plafonds. Muren aan binnenzijde isoleren. Ramen en verfwerk herstellen. Houtwerk van deel vernieuwen. Dakramen plaatsen en een nieuwe rieten kap. Van een boerderij 2 woningen maken.

Monumentale boerderij compleet verbouwen

Het betreft het totaal renoveren van een gemeentelijk monument, boerderij, welke in zeer slecht staat/op instorten staat. Hier dienen 2 woningen gebouwd te worden. De afmeting is circa 11 x 30 meter, waarvan 20 meter stal is. Graag zou ik hiervoor een grove inschatting willen hebben dit ten behoeve van de financiële begroting in verband met de verkoop. Daarnaast zou ik graag van gedachte wisselen over de mogelijkheden.

Het betreft de renovatie en verbouwing ...

Het betreft de renovatie en verbouwing van een monumentale boerderij. In het woongedeelte worden comfortverberingen aangebracht. Extra trappen en wanddoorgangen, isolerende beglazing en centrale verwarming etc. De monumentencommissie heeft de schetsplannen gezien en staat positief tegenover de plannen. Er moeten tekeningen worden gemaakt van de indeling, trappen en detailtekeningen van de kozijnen ten behoeven van de isolerende beglazing en tekeningen van de CV (in convectorputten). In de schuurruimte wordt inpandig een kantoor, vergaderruimte, en praktijk voor sportmassage gebouwd (de schuur valt niet onder het monument). Tevens worden enkele schuurdeuren dichtgemetseld. Voor bovenstaande moeten tekeningen en bestek ten behoeve van de aanvraag van de benodigde vergunningen worden gemaakt.