Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Moderne vrijstaande woning laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: moderne vrijstaande woning laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: moderne vrijstaande woning laten bouwen

Moderne vrijstaande woning laten bouwen

Ik overweeg een bouwkavel te kopen en een moderne vrijstaande woning te laten bouwen. Ongeveer 150 m2. Graag zou ik een globale prijs daarvan weten. Ik moet namelijk snel beslissen of ik de aankoop van een andere woning door laat gaan of niet, Voorbeeld woning (als 2 kapper)

Prefab bungalow of woning bouwen

Wij willen graag een bungalow/vrijstaande woning laten bouwen met minimaal 3 slaapkamers en een losstaande garage/hobbyruimte van +/-400-500m3 ex garage. Het huis moet een moderne uitstraling hebben. Kavel is +/- 400 m2 Graag ontvangen we een offerte voor een casco en sleutelklare oplevering.

Bouwen van een vrijstaande moderne woning

Wij hebben een optie op een bouwkavel in Zuid-Holland en oriënteren ons / zijn op zoek naar een goede bouwer die bouwt onder garantie zoals bv Woningborg, Bouwgarant. Onze wens is een moderne woning met een plat dak. Kernwoorden: antracietkleurige steen, strakke vormen, beton, composiet, hout. Wij denken aan een woning en garage met ongeveer 200 m2 woonoppervlak. Wij hebben gekeken naar catalogusbouw, we hebben echter het idee dat het ook voordelig moet kunnen door reguliere bouw. Graag komen wij in contact met een gedegen bouwbedrijf dat ervaring heeft met dergelijke nieuwbouw. Zie ook bijgaande foto's als impressie.

Moderne energiezuinige vrijstaande woning bouwen

Woning bouwen van ca. 600 m3: Woonkamer en keuken is een grote ruimte; garage; hal; 3 slaapkamers op eerste verdieping; kelder. Stijl: modern, strakke lijnen, degelijke afwerking. EPC=0.4. Zonnepanelen, warmte terugwinning, zuinige verlichting, LTV vloerverwarming. Uitvoering: bouwteam Gevraagd: - ervaring met bouwteam. - bereidheid tot open begroting. - afstand tussen vestigingsadres en uitvoeradres < 30 km. - bedrijfsomvang passend bij dit project. - referentie projecten waarbij uitvoering met bouwteam is gedaan. - referentie projecten van vergelijkbaar volume en duurzaamheid. - beschikking over eigen bouwlift en bronbemaling (indien nodig voor bouw van kelder).

Vrijstaande woning bouwen

Wij bezitten een stuk grond, nu nog met een oude woning er op. Wij willen graag een vrijstaande woning laten bouwen met 3 tot 4 slaapkamers en garage. Geen moderne bouwstijl, romantisch of landelijk is onze smaak. We hebben nog geen tekeningen. Zoeken een aannemer met een aantal modellen.

Wij zijn op zoek naar een arcitect voor ...

Wij zijn op zoek naar een arcitect voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning op Schuytgraaf Arnhem. Als diegene er bekend is, dan is het helemaal mooi. GEM en Gemeente Arnhem zijn nl niet de makkelijkste. Wij zoeken een architekt die tekent, berekent en begeleid naar de gemeente voor bouwaanvraag. Het betreft een woonhuis van 12m breed en 9 m diep (zonder garage) met één verdieping. Met lessenaarskap van ongv. 20 graden. Een strakke moderne woning met veel glas. Betrouwbaar, meedenkend en dat alles zo vlekkeloos mogelijk loopt bij het indienen van de tekeningen zijn voor ons belangrijk. En ook dat het binnen het opgegeven budget past. Belangrijk dat er kan worden omgegaan met een Duitse aannemer.

bouw vrijstaande villa, moderne ...

bouw vrijstaande villa, moderne traditionele bouw!

ons plan is bijna vergunningsklaar. We ...

ons plan is bijna vergunningsklaar. We zoeken een betrouwbare aannemer die graag een opdracht wil en een scherpe prijs wil maken. het gaat om een vrijstaande woning met een verdiepning en plat dak en moderne bouw (doosvorm cq eenvoudige bouw). graag een indicatie wat de kuubprijs is.

Wij willen een moderne, vrijstaande, ...

Wij willen een moderne, vrijstaande, onderhoudsvriendelijke woning bouwen in een landelijke omgeving. maximaal 200 m2 en 750 m3 inhoud(agrarische bedrijfswoning). Eventueel een slaapkamer beneden en twee slaapkamers boven. Eventueel drie slaapkamers boven. Richtlijn is bv. de moderne tandartswoning van Architect Frank Gruwez(Be) of architectenburaeu (wydouw?) Garage mag, maar is niet noodzakelijk.

vrijstaande woning in plan ...

vrijstaande woning in plan "Schoenmakershoek" te Etten-Leur. Jaren-30 woning met moderne uitstraling, 2 lagen met kap; inhoud +/- 760 m3, warmtepomp, kalkzandsteen, hardhouten kozijnen, baksteen, keramische dakpannen, beg. grond geiso. kanaalplaatvloer met cementdekvloer, verdiepingsvloer: breedplaatvloer met cementdekvloer, kapconstr.: stalen IPE profiel, houten gordingen, houten hoekkeper, houten klikeper, beg. grond: entree, meterkast, toilet, woonruimte, eethoek, berging, technische ruimte, keuken, werkkamer, garage, bijkeuken. verdieping: overloop, 2 slaapruimtes, kleedruimte, badruimte, balkon en berging. Gebruiksopp. beg. grond: 103,2 m2, 1e verdieping 52,0 m2, 2e verdieping 18,0 m2 Totaal 173,2 m2