Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Moderne aluminium gesloten serres laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: moderne aluminium gesloten serres laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: moderne aluminium gesloten serres laten bouwen

Goed geïsoleerde veranda bouwen

Het gaat om het bouwen van een goed geïsoleerde dichte veranda aan de achterzijde van een een nieuwbouwwoning. De oplevering hiervan zal in december plaatsvinden. Wensen die ik heb met betrekking tot de veranda zijn dat deze gemaakt is van aluminium met een schuifpui of vouwdeuren (HR++), een moderne look heeft en een afmeting van 5.75 meter lang en 3.50 meter breed.

Moderne aluminium gesloten serres laten bouwen

Ik wil graag voor mijn zojuist aangekochte woning in Marocco een 2 moderne aluminium gesloten serre's laten bouwen. Afmeting: 9.33 meter breed en 3.65 meter diep en minimaal 2.80 meter hoog, met een iets aflopend transparant dak uit polycarbonaat. Belangrijk is dat de serre ook onder de hoge temperaturen van de de zon goed geïsoleerd is. De serre's komen op een bestaande terrassen aan de voor en achterzijde van een appartement. De ene serre wil ik met een plat dak en in het midden glas en de andere bestaande uit harmonicadeuren en volledig glas. Ik denk zelf aan hier vervaardigen (ofwel prefab ofwel op maat gemaakt) en verpakken in losse onderdelen, zodat deze verscheept kan worden en in Marocco kan worden opgebouwd.

Keuken voorbereiden voor nieuwe keuken

Ik wil mijn keukenruimte van 240 x 220 cm graag gereed laten maken voor de komst van mijn nieuwe keuken die in week 5 geleverd wordt. Het gaat om de volgende werkzaamheden: • Weghalen en afvoeren van wandtegels, ook achter de verwarming • Weghalen van een plint • Glad stucwerk op alle muren, behalve achter het keukenblok, daar de muur aansmeren • Plaatsing van een nieuwe witte plint van 8-10 cm hoog • Schilderen van een kozijn in mat wit • Schilderen van een deur in mat wit ( incl. plaatsing van een moderne deurknop, eventueel ook voor andere deuren/ aluminium rond. • Weghalen van een rolgordijn, inmeten en monteren van een nieuw rolgordijn • Egaliseren van de vloer in de keuken/hal (er komt na levering van de keuken Novilon op de vloer) • Afvoeren van de bestaande keuken, indien mogelijk in week 4

VESTIBULE aanbouwen

Wij willen een vestibule om de kou buiten te houden. Een moderne aanbouw aan de voordeur. Boven de voordeur zit een balkon van 3m hoog. Ongeveer 2m breed en 1,5m diep. Materiaal zijn we nog niet over uit. Wordt het van glas, steen, aluminium? Moet er visueel ook mooi uitzien. Graag advies en mogelijkheden.

Aan/uitbouw van een 3meter diep en 5 ...

Aan/uitbouw van een 3meter diep en 5 meter breed onderheid terras bij deze doorzon woning. De zijmuren van het terras zijn al tot + - 1.60 hoog opgemetselt . Mijn buren ( 3 onder 1 kap ) hebben deze aan/uitbouw al een aantal jaren terug laten uitvoeren. Helaas vind ik deze zeer gedateerd en wil graag een 2007 look aan de achterkant van dit net aangekochte huis, wat op een super locatie staat. (water aan de voorkant en water aan de achterkant plus uitzicht op een bos ) wil graag een moderne pui met hout en glas of . . . . aluminium/ glas

Het project betreft de nieuwbouw van een ...

Het project betreft de nieuwbouw van een moderne particuliere woning van 2 bouwlagen met plat dak in een L-vorm met inpandige garage. Ontwerp van de woning is door de architect bewust eenvoudig gehouden, enerzijds om te voldoen aan de moderne/strakke wens, anderszijds om de bouwkosten laag te kunnen houden. Materialen zijn stucwerk voor de gevels en houten of aluminium kozijnen. Schoonmetselwerk beperkt zich tot de 'plint' van het huis plus de schoorsteen. Het betreft een huis van +/- 750 m3. Tekeningen zijn uiteraard beschikbaar.

Nieuwbouw vrijstaande Villa nabij ...

Nieuwbouw vrijstaande Villa nabij Utrecht. Moderne architectuur, plat dak, samengesteld volume met grote vide. Veel grote vlakken en behoorlijk wat glas. Aluminium kozijnen en hilversums formaat baksteen. Overstek van 1 kamer ter lengte van plm. 1 meter boven de voordeur. Definitief ontwerp is gereed, bouwaanvraag ingediend en DO is door welstand geaccordeerd. Bouwvergunning verwacht per einde maart 2006. We zijn op zoek naar een aannemer/bouwer die deze villa kan realiseren in een beperkte doorlooptijd. Doelstelling: sleutelklaar uiterlijk in oktober 2006. Prefab of gemechaniseerde bouwmethode geen probleem (echter geen houtskeletbouw).

Betreft een vrijstaand huis, waarbij de ...

Betreft een vrijstaand huis, waarbij de bijkeuken d.m.v. een serre tot woonkamer verbouwd moet worden. Aan de bijkeuken die een puntdak heeft wordt een stukje van ongeveer 2,5 meter aangebouwd, zodat de achterkant gelijk komt met de aangrenzende garage. Het pui en de achterkant van de garage worden verhoogd, dus er zal iets van een balk moeten komen. Een pui en dak van glas, aluminium kozijnen. Schuifdeuren. Moderne uitstraling. Het huidige dak moet vernieuwd worden en er zal een fundering moeten komen. In de garage moeten de ramen vervangen worden door een deur en ramen. I.v.m. voorkomen van hoogteverschil krijgt de garage voor een gedeelte een plat dak. Het aanleggen van electra e.d. kunnen we zelf. De serre mag wind- en waterdicht opgeleverd worden. De afwerking doen we zelf.

Budget nader te bepalen, wij zijn ons ...

Budget nader te bepalen, wij zijn ons aan het orienteren. Wij willen een strakke, moderne aanbouwserre met zoveel mogelijk glas en zo weinig mogelijk kozijnen/spanten. Dak glas moet zonwerend zijn, optioneel automatische zonwering. Een foto van de gewenste afbeelding is aanwezig. Huis aan de achterzijde is 6 meter breed, 2,5 meter diep, constructie hoger dan standaard doordat de serre ca. 50 cm dieper komt te liggen dan het woonhuis. Aan de linkerkerzijde bevindt zich een muur om de nieuwe serre te bevestigen (is rekeninggehouden met een aanbouw qua constructie), aan de rechterzijde is het open, aangezien het een hoekwoning betreft. Terras verzakt enigzins dus het lijkt ons dat er een goede fundering gelegd moet worden. Aluminium lijkt ons het meest geschikt.

Bouwen van een moderne vrijstaande villa ...

Bouwen van een moderne vrijstaande villa in Arnhem. Begane grond 224 m2 en 1e verdieping 105 m2, materialen: Gevelpleisterwerk = sierpleister. Kozijnen/schuifpuien van aluminium. Verwarming vloerverwarming/luchtverwaming, Electra bij voorkeur: domotica. Begane grond: woonkamer (ca. 100 m2), keuken, bijkeuken, garage/schuur, werkkamer, gedeeltelijk overdekte pario en ruime hal. 1e etage: 3 slaapkamers, dressing, badkamer en apart toilet.