Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Meedragende muur slopen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: meedragende muur slopen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: meedragende muur slopen

Meedragende muur slopen

Het gaat om een gedeelte van een muur tussen de keuken en een slaapkamertje, om zo een grote eetkeuken te creëren. Het gaat om het weghalen van een gedeelte van de muur van ongeveer 2 meter lengte en 2 meter hoogte, 2 bij 2 meter dus. Het is een meedragende muur en er moet een balk geplaatst worden. Een constructietekening moet vooraf aan de sloop naar de woningbouw gestuurd worden ter goedkeuring. Het is een woning op de eerste verdieping

Schouw en muren laten slopen

De werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden zijn als volgt: - Rookkanaal 2 verdiepingen slopen, schoorsteen op het dak verwijderen en dicht maken; - 2 niet dragende muren slopen van 3.80 x 2.70 meter hoog; - 2 muurtjes van 90 cm breed en 3 meter hoog van gasbetonblokken slopen; - Toog maken in een meedragende muur van 1.95 breed x 2.24 meter hoog met draagbalk. Al het puin dien te worden verwijderd. Er kan eventueel vanuit de bovenste etages een slurf via het raam naar de straatkant geplaatst worden.