Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Mantelzorgwoning laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: mantelzorgwoning laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: mantelzorgwoning laten bouwen

Mantelzorgwoning laten bouwen

Wij willen een mantelzorgwoning laten maken. Een hoekmodel met plat dak, zo laag mogelijk. Woonkamer van 6 x 4 meter, een badkamer, slaapkamer enz. 3,50 x 8 meter. Een dan nog eraan vaste schuur en pergola 6 x 3 meter. Graag uw ontwerp(en) die u kunt aanbieden en de prijsstelling. In de tuin van een woning in Vierpolders.

Fundering voor nieuw te bouwen houten huis maken

Graag wil ik een prijs opvragen voor het maken en installeren van een fundering voor een nieuw te ontwikkelen houten huis met een vloeroppervlakte van ongeveer 226 m2 en een fundering voor een houten mantelzorgwoning van 100 m2. Beide woningen krijgen een houten skelet met ronde palen, het zullen Scandinavische woningen gaan worden. Het is voor ons nog niet duidelijk of de fundering van beton of bijvoorbeeld piepschuim moet gaan worden. Graag laten wij ons hierover informeren.

Mantelzorgwoning laten bouwen

Wij laten een mantelzorgwoning van 50 vierkante meters plaatsen, graag de mogelijkheid en kosten hiervoor.

Woning aanpassen voor iemand die slecht ter been is

Ik wil graag de woning aan laten passen voor iemand die slecht ter been is. Alle vertrekken op begane grond voor persoon die slecht ter been is. Ik wil graag een mantelzorgwoning laten bouwen.

Mantelzorgwoning bouwen in de tuin

Wij willen een mantelzorgwoning laten plaatsen in onze tuin voor onze ouders/schoonouders, ik ben samen met mijn gezin mantelzorger van onze ouders, zoals de lichamelijke conditie nu is hebben mijn ouders binnen afzienbare tijd meer zorg nodig.

Mantelzorgwoning bouwen

Mantelzorg woning 4 x 11 meter met platdak.