Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Loods bij een woonhuis plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: loods bij een woonhuis plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: loods bij een woonhuis plaatsen

Dakopbouw woonhuis en loods

Ik wil graag een dakopbouw op mijn privé woning (plat dak) en de mogelijkheden bekijken om in onze loods een verdiepingsvloer te realiseren en het schuine dak (staalconstructie) te verhogen tot een volwaardige verdieping. Ik wil weten wat er mogelijk is hiervoor want ik weet niet wat er allemaal bij komt kijken. Ook wil ik dat de vakman voor mij uitzoekt of het mogelijk is door bij de gemeente langs te gaan ervoor et cetera.

Loods bij een woonhuis plaatsen

Ik wil een loods achter mijn huis neerzetten. Vloeroppervlakte 10 x 15 met 3 spanten. En 1 spant met erbuiten (2 extra poeren). Vloer zullen palletstallingen op geplaatst worden en met een 2tons heftruck rondrijden. Alles op zandgrond. Graag een offerte voor de funderingswerkzaamheden inclusief grondwerk, bekisting, vorstrand en dergelijke.

Boerderij verbouwen

Boerderij verbouwing Dak vernieuwen binnen muren vloeren isoleren en nieuwe voorzet muren aangekocht loods is 32 meter lang bij 17 breed woonhuis schuur

woonhuis,loods

woonhuis,loods

Het betreft het uitbreiden van een ...

Het betreft het uitbreiden van een bestaand woonhuis. Direct aan het woonhuis zit momenteel een grote loods/schuur. Deze wordt gesloopt, en er dient aan het bestaande huis een extra stuk huis te komen. Dit zal bestaan uit begane grond: verlenging van woonkamer, garage. eerste verdieping uit breiding met 3 kamers. toeveogen van zolder. Op dit moment bestaat het huidige woonhuis uit 2 kamers begane grond, twee slaap kamers 1e verdieping plus een badkamer.

Het woonhuis moet bevatten als volgt; ...

Het woonhuis moet bevatten als volgt; b.g. een hal, wc, woonkamer, keuken, De eerste verdieping een kantoor,badkamer, wc, 2 slaapkamer waarbij eentje met eigen badkamer, De zolder als volgt een wc een hal,3 kleinere slaapkamers en een washok. In de tuin zal er een zwembad aangelegd moeten worden en een grote open schuur. De loods moet drie dockshelters bevatten en roldeuren van 5 meter hoog, met een boven verdieping met ruimte voor 8 kantoren. Verder zullen er hekken om het hele gebied moeten komen van 5 meter hoog.