Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Loods bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: loods bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: loods bouwen

Oude schuur afbreken en nieuwe schuur bouwen

we hebben oude jong vee schuren, loods en 4x geschakelde paardenstallen die we willen laten afbreken en nieuwe 1 kapachtige schuur teruglaten bouwen in L vorm. op de oude jongvee schuren liggen asbest platen. onder de jongvee schuren liggen betonnen fundering. indien mogelijk hierop door bouwen

Avegaarpalen boren

Ik wil een loods bouwen en daarvoor moeten er Avegaarpalen geboord worden. Het gaat om 18 stuks van 7 meter lengte en diameter 350 mm. Vergunning heb ik en de grond is geheel vrij en makkelijk bereikbaar. Zie bijlage.

Loods bouwen

Ik wil graag een loods van 6 m bij 20 m laten bouwen, met sandwich panelen, zonder elektra en stucwerk en een fundering. Hier is geen vergunning voor nodig. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Verdiepingsvloer maken in loods

Ik wil een boven verdieping laten bouwen in mijn loods. De loods betreft een oppervlakte van 40 m2 & 5.5 m hoog. En zou dus een boven verdieping willen laten bouwen van 20 m2 van 5 bij 5 meter. Daarnaast nog aansluiten van een wc! Is geen vergunning voor nodig. Materiaal van steigerhout, graag zo goedkoop mogelijk

Nieuwe loods bouwen

Ik wil een lichte loods 10 x 12 meter bouwen en heb een betonnen vloer nodig. Graag offerte wel en niet geïsoleerd.

Fundering voor nieuwe garage bouwen

Ik heb een woning gekocht die volledige verbouwd gaat worden. In de tuin van 70 meter diep wil ik achterin een garage/ loods gaan plaatsen. Deze zal 6 bij 10 meter moeten worden. Voor de lichtgewicht loods wil ik een betonnen vloer laten leggen door de vakman. De loods plaats ik hierna zelf. De tuin is slecht bereikbaar, wel is er een pad van 1.80 meter breed langs de tuin waar gebruik gemaakt van kan worden.

Loods laten bouwen

Voor onze coöperatie van creatieve en ambachtelijke ondernemers zijn wij op zoek naar een partij die ons bedrijfsloods kan bouwen. Hopelijk kunnen jullie ons hiermee helpen. In de bijlage een concept-ontwerptekening, waarvan op dit moment alleen de plattegronden zijn uitgewerkt. De gevels missen detaillering; het is een indicatieve tekening waar de constructeur nog naar gaat kijken. Het gaat dus om een hal op bedrijventerrein De Heining in Amsterdam west, met een verdiepingsvloer en zaagtanddak, opgetrokken in staal voor de constructie en geïsoleerde sandwichpanelen. De begane grondvloer is een in het werk gestorte vloer op grondslag (de constructie staat op een gefundeerde randbalk en gefundeerde balken aan weerszijden van de centrale hal). De verdiepingsvloer is een staalplaat-betonvloer. De daglichttoetreding in de zij- en achtergevel willen we voorzien met een vliesgevelsysteem. De ruimtes op de verdieping zijn toegankelijk via een loopbrug van persroosters. We zijn op zoek naar een bouwbedrijf dat het casco van de hal wil neerzetten. Scheidingswanden binnen, de drie trappen in de verschillende werkplaatsen, sanitair en interieurafwerking zouden we zelf willen gaan uitvoeren. Ook voor de installaties (vloerverwarming, PV-panelen) zijn we in gesprek met verschillende partijen. Zo heeft u een globale indruk van ons project. De bouw staat gepland voor voorjaar/zomer 2018. Ongetwijfeld zijn er nog veel vragen, die wil ik graag telefonisch beantwoorden. Eind voorjaar begin zomer willen we met het project starten.

Betonvloer in een loods maken

Het maken van een betonnen vloer in nieuw te bouwen loods van 200 m2. Vloerdikte 15 cm, boven en onder bewapening. Een gevlinderde vloer. Eind februari of begin maart uitvoeren.

Fundering maken voor een loods

Ik wil in verband met het zelf bouwen van een houten schuur van 8,5 x 5,5 meter een offerte uitgesplitst ontvangen: A. Betonfundering/balk (zandgrond) leveren/maken. Het maaiveld is circa 600 a 700 mm. De totale hoogte van de betonbalk is het maaiveld -124 mm (= 2 lagen metselwerk). Exclusief grondwerk (graven en weer aanvullen). B. 5 lagen metselwerk op de fundering opmetselen van het maaiveld -124 mm tot het maaiveld+ 186 mm) ( in totaal 525 stenen=7 m2). C. Een (gewapende) betonvloer leveren/maken van circa 120 mm dik. C. Betonvloer afwerken

Loods bouwen

Ik graag een offerte voor een loods (incl. fundering) van 1500 m2 (b.v. 30 x 50 meter) laten bouwen met rechtopstaande wanden van minimaal 5.00 meter hoog. Ik ben op zoek naar iemand die ons volledige kan helpen. Locatie is bedoel voor sportactiviteiten.