Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtkoepel in betonnen dak plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtkoepel in betonnen dak plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtkoepel in betonnen dak plaatsen

Gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel

Gat zagen voor daktoegangskoepel in betonnen plat dak. Op plek van bestaande kleine lichtkoepel. Afstand bg tot dak ca. 7-8 meter hoog. Handig als klusser zelf ook de koepel kan leveren en monteren. Niet goed bereikbaar,

Lichtkoepel in betonnen dak plaatsen

Ik wil een lichtkoepel laten plaatsen in mijn plat dak. Het gaat om een dak met betonplaten. De betonplaten zijn 120 bij 400 cm. Deze worden onderbroken door een lijn. Is het mogelijk dat er een gat in het dak gemaakt kan worden zodat er een lichtkoepel geplaatst kan worden? Graag wil ik hier informatie over winnen.

Keuken uitbouwen

Wij willen onze keuken uitbouwen (2.50 meter diep x 1.80 meter breed) met een binnenhoogte van circa 2.75 meter. Daarbij willen wij zoveel mogelijk glas laten plaatsen (op de korte kant en lange kant naar de tuin) inclusief deur. Een plat dak met lichtkoepel. Buitenkant metselen tot heup hoogte. Binnenkant afgewerkt. Ook wil ik even bespreken wat de mogelijkheden zijn betreft fundering, onder de woning lijkt een volledige betonnen plaat te zijn gestort namelijk.

Garage verlengen met een uitbouw

Ik wil mijn bestaande garage van 6 x 3m verlengen met 2. 5m. Garage zit aan het huis aan de zijkant. De garagedeur moet weg en daarvoor in de nieuwe gevel een raamkozijn met deur. Bestaand plat dak met EPDM bedekking tevens verlengen. Optioneel een lichtkoepel op het dak. Betonnen vloer. en garagedeur vervangen door raamkozijn en deur.

Gat in betondak zagen

Ter plaatsing van een Velux lichtkoepel (60 x 90 cm) hebben we een gat in het vlakke betonnen plafond (=dak) nodig. Ik zie uw offerte graag z.s.m. terug.

Gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel

Een gat in het dak zagen/boren om daarin een lichtkoepel te plaatsen. Koepel wordt waarschijnlijk 60 x 90 cm (hier willen wij graag in geadviseerd worden naar de mogelijkheden). Gelieve het puin ook afvoeren.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Er is al een uitbouw voor de keuken nu willen we deze doortrekken over de volle breedte. Het kozijn wat nu in de achtergevel staat kan gewoon gebruikt worden. Het gaat om een oppervlakte van 3.5 bij 3,5 meter. Er zal een fundering en een betonnen vloer gestort moeten worden. In het dak dient een lichtstraat of lichtkoepel gemaakt te worden. De eventuele afwerking mag separaat vermeld worden op de offerte.

Serre of aanbouw aan de achterkant van het huis plaatsen

Een serre of aanbouw aan de achterkant van mijn huis plaatsen. Ongeveer 4 x 5 meter met een kleine hoek eruit, van 1,20 x 2 meter. Er ligt een terras, daar zou de serre op geplaatst kunnen worden. Aan een zijde staat er een houten schutting, aan de andere zijde een betonnen schutting. Een houten vloer erin leggen. Met een lichtdoorlatend dak, bij voorkeur van glas. Mogelijk met een zonwering erin of erop. Of anders een dichte dakbedekking met een lichtkoepel. De openslaande deuren van de huidige achtergevel overzetten naar de achtergevel van de serre.

Ruwbouw van een aanbouw verzorgen

Ruim een jaar geleden ben ikzelf begonnen met een aanbouw aan ons huis. Door diverse omstandigheden ben ik niet verder gekomen dan de fundering. Nu willen wij de ruwbouw door iemand laten bouwen. De aanbouw betreft een aanbouw aan de achterzijde van een rijtjeswoning, van 5 meter breed, 3,5 meter diep en 3 meter hoog. In de aanbouw zal een slaapkamer en eetkamer komen. Er moet een vloer worden gemaakt van beton balken en polystyreen blokken met een betonnen afwerkvloer. De beton balken zijn al gekocht. Op de vloer worden houten wanden geplaatst. Aan de buitenzijde worden deze afgewerkt met rabatdelen, aan de binnenzijde met gipsplaten. 1 wand wordt tegen de muur van de buren gemaakt. 1 wand moet van binnenuit worden opgebouwd en het heeft de voorkeur deze met een onderhoudsvrije plaat af te werken. Het is de wens om de bestaande kunststof schuifdeur te hergebruiken. In de slaapkamer komt een raam met twee delen, ca. 1,5 meter breed en 1 meter hoog. 1 draai deel en een vast deel, beide met blank dubbel glas. Het platte wordt afgewerkt met bitumen, met daarin een lichtkoepel van circa 0,9 x 1,5 meter boven de eetkamer. In de slaapkamer moet een radiator worden geplaatst onder het raam. Ik het andere deel is het de wens een staande radiator te plaatsen. Voor wat betreft de elektrische aansluitpunten gaat het om een lichtpunt met schakelaar in de slaapkamer en de eetkamer. Daarnaast in beide kamers 2 dubbele geaarde stopcontacten. In de slaapkamer moet een afvoer komen voor een wastafel. De riolering onder de vloer is hiervoor al gemaakt.

Tuinkamer in de tuin maken

Ik wil graag een tuinkamer laten bouwen in mijn tuin waarbij gebruik gemaakt zal worden van de 3 reeds aanwezige muren. Ik wil graag een plat dak met lichtkoepel en een glazen schuifpui laten plaatsen. Uiteraard zal er ook een betonnen vloer gestort moeten worden en in overleg eventueel elektra moeten worden aangebracht. De breedte is 5.66 meter en de diepte is 4.30 meter.