Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage aan aluminium veranda verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage aan aluminium veranda verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage aan aluminium veranda verhelpen

Lekkage in een aluminium serre verhelpen

Wij hebben net een woning gekocht en komen er nu achter dat de serre behoorlijk lek is en we willen graag een offerte om het te laten repareren. Omschrijving lekkage: bij de balken van het dak komt op het laagste punt het water naar beneden.

Serre laten renoveren

Wij hebben een serre van ong 12 m2. Het is gemaakt van aluminium en glas. Het glas (3 banen op dak... raampje in middelste strook hoeft niet terug) moet vervangen. We denken dat ook de rubbers niet meer goed zijn. De deuren schuiven in harmonica open. Ook hier zijn de rubbers niet meer goed. In de hoek (enkelsteense buitenmuur)van het dak en deur serre lekt het. We zijn op zoek naar iemand die ons goed advies kan geven, glas, rubbers en lekkage kan vervangen en oplossen.

Balkonvloer waterdicht maken

Originele uitbouw begane grond vormt het balkon voor de eerste verdieping van een twee onder een kap woning. De slaapkamer op de eerste verdieping heeft een aluminium schuifpui uit de jaren 80. De vloer van het balkon bestaat uit bitumen achtig materiaal met heel fijn grind/gruis erop, deze laag bevat grillige barsten. In de onderliggende woonkamer is recent lekkage ontstaan tijdens heftige regenval.

Oplossen van lekkage aluminium serre met glazen dak

Na een fikse regenbui loopt het water binnen langs de buitenkant, via de goot. Als deze volloopt omdat de regenval zo hevig is komt het via naden naar binnen lopen en staat binnen 10 minuten de hele serre blank. Lijkt het net of het binnen regent ipv buiten. De serre is ongeveer 12 jaar oud, en de eerste 10 jaar nooit lekkages gehad. Wij denken zelf aan de rubbers of kit. Het bedrijf dat de serre heeft geplaatst is inmiddels failliet, dus daar kunnen we niet terecht. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet in overleg met de klant worden besproken.

Lekkage aan aluminium veranda verhelpen

Wij hebben een aluminium veranda/serre van 6 maanden oud met glazen dak van 5 bij 3,5 meter aan de voorkant lekt het wanneer het gaat regenen en weten ongeveer waar het water vandaan komt maar willen graag een expert die langs komt om te kijken wat het nou precies is en wat het zal kosten om het te maken. De leverancier zou de lekkage en mogelijke andere gebreken moeten verhelpen maar die stelt telkens de klus uit. Het moet op korte termijn bekeken en mogelijk dan ook verholpen worden. Dan betaal ik de kosten zelf.

Lekkage in serre opsporen en verhelpen

Wij hebben een aluminium serre die in 2004 is gebouwd door het bedrijf Serre2000. Er is nu in de rechter buitenhoek lekkage die vocht en schimmel veroorzaakt. We willen dit probleem door een vakman laten beoordelen en de lekkage laten opsporen en verhelpen. We maken graag een afspraak en horen dan wat de kosten zijn.

Lekkage in de serre repareren

Ik heb lekkage in mijn aluminium serre van 5 bij 3 meter en ik wil graag dat er opgespoord wordt waar de lekkage is en dat dit verholpen wordt. Daarnaast wil ik ook dat er beoordeeld wordt of er sprake is van verzakking.

Lekkage aan aluminium serre verhelpen

Onze serre lekt wanneer er veel wind en regen op staat. Er komt water in een gootje en dit overstroomt dan. Kunt u dit repareren en heeft u een idee waar dit vandaan komt?

Lekkage bij de serre laten verhelpen

Wij hebben al langer last van lekkage in onze aluminium serre met glazen dak. Hiervoor zijn er al verschillende werkzaamheden uit gevoerd, maar het probleem blijft bestaan. Wellicht komt het water vanuit het dak via de muur de serre in. Graag willen wij dit laten oplossen.

Lekkage aan de serre verhelpen

In 2004 is er een serre (glazendak) bij ons huis aangebouwd. Bij regen en een bepaalde richting van de wind zie je aan de binnenkant op verschillende plaatsen druppelgewijs lekkage ontstaan. De goot aan de buitenkant hebben we onlangs twee keer gekit, zonder resultaat. Graag willen we een offerte ter reparatie van de serre ontvangen. In de hoeken tegen de gevel aan, zitten schimmelplekken in de serre. De serre is van aluminium.