Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Latei boven voordeur herstellen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: latei boven voordeur herstellen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: latei boven voordeur herstellen vervangen

Gebroken latei repareren

Graag zou ik een offerte willen voor het repareren of vervangen - als dit kan zonder schade binnen, van de latei boven de voordeur. De latei is ongeveer 1.20 meter breed.

Betonrot latei verhelpen

In de latei boven mijn voordeur roest het beton ijzer. Het deel is ongeveer 240 cm bij 20 cm. Dit wil ik laten repareren indien mogelijk.

Latei boven voordeur herstellen/vervangen

De latei boven de voordeur (de latei zit over de gehele breedte, maar de rest ziet er goed uit) vertoont scheuren en lijkt door het vocht naar buiten te komen. Deze is ongeveer aan 2 meter kapot.

Latei herstellen

Herstellen stukje (circa 30 cm) betonrot latei voordeur.

Aanbouw plaatsen en afwerken

Wij willen een aanbouw plaatsen, verwachte werkzaamheden zijn: - Keukenmuur doorbreken en latei plaatsen; - (NW) Keuken leidingwerk voorbereiden; - Aanbouw 9 meter en 2.5 meter diep (Achter) aanbouwen (is geen vergunning voor nodig); - Stucen; - Muur en houtwerk verven; - Kozijn plaatsen in schuur voor nieuwe doorgang naar achtertuin; - Schuurdak voorzien nieuwe bitumen; - Dakkapel verven; - Voordeur nieuw kozijn plaatsen; - Kachels/Vloer verwarming aanbrengen in verband met aanbouw en keuken.

Latei vertoont betonrot

Boven de voorramen en de voordeur, voorgevel, zit een betonnen latei, 10 meter lang 03/0,4 meter hoog, welke scheuren vertoont en bij een voorraam is afgebrokkeld. Ik kijk daar tegen betonnen staven aan. Mocht u meer info nodig hebben, verneem ik dit graag.

Betonreparatie aan luifel en latei

De offerteaanvraag omvat de opdracht tot reparatie, herstel en afwerking van:   1: Luifel boven voordeur, oppervlak: 135 x 75 (lxb) cm 2: Latei boven raam voorzijde huis, lengte: 292 cm   Beide te repareren delen bevinden zich op de begane grond. Het is waarschijnlijk dat de oorzaak is gelegen in de aanwezigheid van betonrot.

Steunmuur plaatsen in souterrain

Plaatsen van een ondersteunende muur onder een latei. Ongeveer 2 x 1,80 meter. Latei steunt op een muur in de kelder. Daar zitten wat scheurtjes dus dichtmetselen. Renoveren stoep voor de voordeur. 3 x 2 meter. Opbouw stoeprand en nieuwe plavuizen. De rand van de plavuizen is losgegaan. Ik zal zelf contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Woningrenovatie

De werkzaamheden zijn als vogt: - Vervangen van gebroken stenen en het renoveren van de latei; - Enkel glas vervangen voor dubbel glas op de eerste etage. De begane grond willen wij graag laten bekijken door de vakman. Het betreft een woning van 6 bij 6 meter inclusief de ramen en de voordeur. Wij maken graag een afspraak om een en ander te bespreken.

Latei voorgevel herstellen

In onze latei boven de voordeur zit een scheur. Deze scheur heeft ongeveer een lengte van 1 meter. Deze graag herstellen.