Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen

Extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen

We willen graag een nieuwe garage laten bouwen van 12 meter lang en 6 meter breed met een overstek van 2 meter aan de voorkant. Dubbele openslaande deuren aan de voorzijde en een extra brede zijdeur. Het is erg belangrijk dat de garage goed geïsoleerd is, vooral qua geluid. Uitgevoerd met een sedum/groen-dak met zonnepanelen.

Casco aanbouw van garage en badkamer met plat dak en volledig geisoleerd

Ik ga verhuizen per 1 juli 2020 naar een vrijstaande woning (uit 2007) in Oirschot. De oorspronkelijke garage is door vorige eigenaar recent omgebouwd naar een speelkamer en bijkeuken. Naast deze bestaande bouw wil ik een nieuwe garage realiseren en achter de bestaande bijkeuken (zie tekening) een ruimte voor een toekomstige badkamer. Feitelijk dus aanbouwen van een garage in L-vorm met plat dak. Alles volledig geïsoleerd (bouwbesluit 2016) en hetzelfde metselwerk zoals de woning is uitgevoerd. Fundatie: Plaatfundering ter plaatse storten, is op zand. (De woning staat ook op plaatfundering). De nieuwe garage moet aan voor- en achterkant openslaande deuren krijgen zodat je eventueel door de garage kunt rijden. In de garage moet in spouw een schoorsteen vanaf de grond opgetrokken worden 1,70 meter boven het dak uit. 180 mm RVS met vermiculiet opvulling. Daar ik nog een partij matte glasblokken heb wil ik er een aantal in de lange gevel van de nieuwe garage ingemetseld hebben voor het invallende daglicht. Tevens moeten er PVC-leidingen in de vloer van de nieuwe garage voor luchtaanvoer kachel en het doorvoeren ivm het plaatsen van een aardwarmte installatie naast deze nieuwe schoorsteen. In de toekomstige badkamer moeten alleen riool-voorbereidingen komen met aansluiting op het daar al liggende riool, kozijn met trippel glas en plaatsing van een binnendeurkozijn tussen bestaande bijkeuken en nieuwe badkamerruimte. Maatvoering nieuwe garage 10,85 meter x 4,00 meter en badkamer 2,85 meter x 3,00 meter. Hoogte gelijk aan huidige speelkamer, circa 3,20 meter Dak bitumen op isolatie en balklaag nader te bespreken (wil niet de lichtste variant omdat het dak later van zonnecollectoren zal worden voorzien).

Serre die woning en losstaande garage verbinden

In onze achtertuin wil ik van de bestaande losstaande garage schuin achter de woning (staan op circa 3,50 meter afstand van elkaar) de lange zijmuur aan de tuinkant (circa 6 meter) openbreken en er een serre tegenaan laten plaatsen. De onderste 60 cm. van deze garagemuur is gemetseld en daarboven is deze muur van hout. Deze serre moet aansluiten op de woning middels een smaller gedeelte (gang) wat 1 geheel vormt met deze serre. De andere lange zijmuur van de garage moet intact blijven en geisoleerd worden want die grenst aan de buren. Graag advies van de vakman over materiaalkeuze van een dergelijke serre en bijbehorende prijzen. Ook graag duidelijkheid over hoe de verbindingen tussen de garage en de serre en de woning en de serre worden opgeleverd qua afwerkingsniveau, liefst met voorbeelden van foto's van eerder uitgevoerd werk. Ik heb geen haast en kan de planning aanpassen aan die van de vakman.

Deur in muur van garage maken

Wij willen in onze garage (bouwjaar 2007) een standaard deur in de lange muur van de garage, zodat wij vanuit de tuin de garage in kunnen en niet via de grote garagedeur hoeven. Graag ontvang ik een volledige offerte voor alles wat nodig is om het werk volledig af te ronden. Wij zijn erg flexibel in de uitvoeringsdatum, al heeft onze voorkeur om deze niet al te ver in de toekomst te hebben. Alvast dank voor uw reactie,

Het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2

Ik zou graag willen weten of een 507 m2 (1 verdieping) woning, haalbaar is voor 1400 euro per m2 sleutel klaar of voor minder. En hulp bij het krijg van vergunningen (desnoods aanpassingen op het concept) en toezicht op de bouw. * Vaste ramen, begaande grond inbraak werend. * zuinige Wtw unit * Bodemwarme pomp * Gietvloer met vloerverwarming * In plaats van sanitair tegels hpl platen waar het nodig is alleen. * Epdm platdak met mogelijk om een dakterras op lange termijn en voorbereiding voor zonnepanelen * Bordestrap tot dak. * Garage poort op basis van een rol luik. Mijn voorkeur is dat het totaal tussen 300.000 en 375.000 gaat kosten. Minder is beter. Staalframe constructie gaat mijn voorkeur voor. Eigen concept is zo goed als klaar met home design software. Behalve elektra, riolering en afzuiging, leidingen. De garage is de plaats waar alle installaties aansluitpunten komt, niet bedoelt voor een auto. Afhankelijk van de gemeente hoe de woning eruit komt te zien. Ik denk aan een woning met een verdieping erop. Ik wil graag weten wat een complete en een casco oplevering zou kosten, als het niet te veel moeite kost. Ik heb geen idee wat voor fundering nodig is.

Uitbouw achterzijde woning

Wij zouden graag een offerte willen voor een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Het gaat hier om een aanbouw van 6,90m (over de volledige achterzijde van de woning) x 2,6m diep. De aanbouw komt aan 2 zijde vrij te staan en 1 zijde zal aansluiten aan de garage. Dak gewoon dicht. De vrijstaande zijkanten willen we dichtmaken dmv glazen/ kozijnen ( korte zijde mag vast zijn lange zijde moet open kunnen) om zo een zo vrij mogelijk beeld naar de tuin te creëren. Voorkeur voor casco oplevering met een stalen constructie.

Nieuwbouwgarage breder en langer maken

Na oplevering van mijn nieuwbouwwoning zou ik graag de garage verlegen en verbreden met 1,1 m breder en 1,3 meter langer maken. Huidige breedte 3,5 meter (buitenkant) Huidige lengte 6,5 meter (buitenkant) Kanaal platen dak (beton) Lange zijde komt op de erfgrens deels huis van de buren deels tuin van de buren. Twee draagmuren moeten worden doorbroken. Vergunning is waarschijnlijk wel nodig, dit laat ik graag regelen. De muren moeten weer worden gemetseld. Tekeningen regel ik zelf. Casco oplevering. Rond juli 2021 wordt de woning opgeleverd.

Het opnieuw bouwen en uitbreiden van een garage

Ik zoek een aannemer die naast mijn woning een garage kan realiseren. De garage moet 10 bij 6,5 meter groot worden. Hier moet ook een fundering voor gelegd worden (op zandgrond). Het moet een gemetselde garage met een afgeknot zadeldak worden. Garage wordt verdeeld in 2 delen over de lange zijde op 4 meter.

Opbouw garage en aanbouw woning

Misschien kunt u mij helpen met het volgende: Een korte samenvatting: 1 oktober krijgen we de sleutel, wij willen uiterlijk 1 november intrekken. Opbouw van garage: Deze optie is ook bij sommige buren al gerealiseerd. De concept vergunning is een aantal maanden geleden goedgekeurd. Als het goed is wordt dit een ruime ruimte van ca 30 m2. Verder willen we in deze ruimte, de punt van de garage benutten als vliering. Aanbouw woonkamer: Woonkamer is ruim, maar we willen toch de woonkamer in lengte met 2-2.5 meter verlengen (lange zijde, tegenover de keuken). Optioneel: Verleggen van de keuken leidingen naar de L-zijde van de woonkamer. Kwestie van smaak, maar wij denken dat wij daar een mooiere keuken in kwijt kunnen. Er moet ook een fundering in, en beide projecten moeten compleet afgewerkt worden met elektra, stucwerk en een houten/metselwerk constructie. Er zijn ook nog geen bouwtekeningen, kan ik dit ook via u regelen? Optioneel: Extra douche ruimte op de zolder. Er is al een kraansluiting. Zou mooi zijn als je een soort schatting zou kunnen maken van de (mogelijke) kosten indien we voor deze opties willen gaan. Hopelijk kun je er ons mee helpen?

Fundering voor houten garage realiseren in een achtertuin

Ik zoek een aannemer die een fundering kan realiseren voor een houten garage van 6 bij 6 meter groot. Dit moet plaatsvinden in de achtertuin die goed bereikbaar is. De fundering van de oude schuur is verzakt, dus er moeten waarschijnlijk wel een aantal lange palen geslagen worden ten behoeve van de fundering.

Partners

Partners van Casius