Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laagbouw huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laagbouw huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laagbouw huis bouwen

Laagbouw huis bouwen

Wij willen een aantrekkelijk geprijsde woning laten bouwen / prefab / houtskelet /laagbouw

Huis bouwen

Wat win willen ,is een laagbouw wonen ,dus geen verdieping van c.a. 70a80 m. Met twee slaapkamers. Groetjes

Huis bouwen

Laagbouw ongeveer 90 m2, inclusief voorwerk. Willen wij 2 slaapkamers, keuken en bijkeuken, grote badkamer, schuur en woonkamer laten bouwen. Nog geen bouwvergunning. Zijn opzoek naar een prijsindicatie hiervoor.

we willen een laagbouw aan ons huis ...

we willen een laagbouw aan ons huis zetten. de carport zou een stuk naar voren getrokken moeten worden en achter de garage moet de aanbouw komen, met een badkamer (met dubbele wastafel en douche) en 1 slaapkamer. de aanbouw moet zon 1 1/2 meter breder worden als onze garage, garage moet geisoleerd worden en betegeld, en in de rest van de aanbouw willen we ook tegels. dan moet er een doorgang gemaakt worden van de huidige woonkamer naar de aanbouw.

Binnen in mijn nieuwe huis moeten 2 ...

Binnen in mijn nieuwe huis moeten 2 gasbeton (sier)muurtjes worden verwijderd, vervolgens electra verleggen en gestucd. Er moeten diverse houten vloeren op 1e etage worden gelegd. Nieuwe tegelvloer in badkamer, wc's en keuken. Nieuwe wandtegels in keuken en badkamer. Plaatsen nieuw badkamermeubel. Inbouw nieuwe keukenapparatuur, fornuis, ijskast ed. Buiten moet wat voegwerk worden hersteld en wat lood bij de schoorsteen en op enkele plekken bij de laagbouw. Buitenwerk is minimaal.

Aan de achterkant van het huis zit een ...

Aan de achterkant van het huis zit een stuk laagbouw met plat dak. Deze laagbouw wordt vergroot en de bestaande opdeling (deel woonkamer, deel keuken) verdwijnt om plaats te maken voor 1 grote woonkeuken met kookeiland. Plat, geisoleerd dak met lichtstraat, glazen vouwpui. Deel van het platte dak fungeert als dakterras. Bouwtekening beschikbaar. Graag serieuze reacties.

Bouw van een houten, event. metalen ...

Bouw van een houten, event. metalen serre in Engelse stijl aansluitend aan een laagbouw huis uit 1956 1/3 open garage / carport, houtbouw, zware kwaliteit, puntdak met dakpannen die bij het huis passen, dubbele openslaande deur. Binnenstalling voor kleine oldtimerauto en twee motorfietsen.

Het betreft een: een serre van 3-3,5 ...

Het betreft een: een serre van 3-3,5 mtr diep bij 7 mtr breed, de serre wordt direct bij de woonkamer en keuken betrokken aan de zijkant (voor de serre) dient de garage te komen (serre ligt dus deels (1 mtr breed) achter de garage). de garage moet tevens de doorgang naar de achtertuin vormen dus behoeft wel een normale achterdeur. het is beiden laagbouw, het betreft een huis uit ca 1935 zonder bouwkundige problemen. de ondergrond om te bouwen is (zwarte) grond. Op dit moment staat er wel reeds een garage (uit ca 1935 dus) echter deze ligt verder achter in de tuin en neemt daar teveel ruimte in beslag. De garage kan max. een 5 meter breed bij 5 meter diep zijn. Afwerkingsniveau: casco