Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunststof serredak repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunststof serredak repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunststof serredak repareren

Serredak vervangen en ramen vervangen

Het serre dak rust op een houten balk (ongeveer 3,5 - 4 meter lang), deze is rot en dient vervangen te worden. Onder de houten balk zijn tuindeuren met kunststof kozijnen. Bij voorkeur zie ik het serre dak vervangen door aluminium. Wel zitten we een klein beetje met het budget. Mocht hardhout of iets anders goedkoper zijn, willen we liever dat. Ons is wel verteld dat kunststof niet sterk genoeg zal zijn voor de ramen. Er zitten 4 ramen bij uit 1985, deze dienen ook vervangen te worden. Het serre dak is ongeveer 3,5 - 4 meter x 1,5 meter. De ramen zijn ongeveer 80 cm x 1,5 meter. De offerte graag inclusief afvoeren.

Kunststof serredak repareren

Ik wil de kunststof (6) dakplaten vervangen in verband met hagelschade. Het gaat om een serre van 3 x 3 meter. Door de schade loopt er nu water in. Er liggen lichtdoorlatende platen op, deze moeten verwijdert worden. Als het mogelijk is wil ik het liefst dakpannen hebben. Als dit niet mogelijk is, wil ik weer lichtdoorlatende platen. Ook graag de platen afvoeren. Het is wel vrij lastig om er bij te komen. Het dak zit op de eerste etage. er zou drie meter overbrugt moeten worden, om erbij te komen. Ook zou er door de voortuin gewerkt moeten worden.

Het vervangen van een serredak en voorkant

Ik zoek een kozijnenspecialist die het dak en voorkant van een serre kan vervangen. De voorzijde (3,5 meter) zien we graag vervangen door kunststof kozijnen. Het dak van de serre (3 bij 3 meter) zien we graag vervangen worden door aluminium kozijnen met glas. Aan de achterzijde van de woning willen we een schuifpui van 640 cm laten plaatsen met kunststof kozijnen. Ik bespreek graag met een aannemer wat er exact moet gebeuren.

Serredak met kunststof dakplaten repareren

Onze serre is 5 meter x 3 meter en heeft een dak van kunststof platen met rubber randen. De serre is ongeveer 25 jaar oud. Er is nu lekkage ontstaan, wat volgens ons is ontstaan door indroging van de rubber randen. Goed toegankelijk.

Serredak renoveren

Serre dak renoveren. Serre 6.50 bij 4 meter. Glas wanden en schuifpui recent vernieuwd. Uitvoering in kunststof of glas. Dak heeft 7 steunbalken. Inclusief waterafvoer. Boeiboorden aanwezig.

Kunststof serre dak repareren

Bij ons oude serredak zijn diverse lekkages, graag hadden wij offertes van het vernieuwen van de rubbers en het afkitten en dergelijke. De waterschade hoeft niet gerepareerd te worden. Over twee jaar wordt de serre toch afgebroken dus het gaat er om dat ik er dingen onder kan zetten.

Serredak met polycarbonaat vervangen door vast dak

Onze serre is ongeveer 7 meter bij 3 meter en heeft isolatieglas rondom maar nog kunststof dak panelen die niet goed isoleren en lelijk zijn. Wij overwegen om een vast dak met eventueel een lichtkoepel te laten plaatsen. We vinden de serre niet heel mooi en willen er dan ook niet teveel geld aan uitgeven. De klus moet dus simpel en effectief en voordelig zijn.

Polycarbonaatplaten op een serredak vervangen

We hebben een zogenaamd Engelse serre met een dak van carbonaatplaten. Deze platen zijn van diverse afmetingen en staan schuin naar boven. Het hele dak is 3 x 3.5 meter. De bevestiging van de platen is met kunststof strippen met verschillende afmetingen. Het frame is ook van kunststof. Om een en ander te kunnen beoordelen en een offerte te maken, is mijns inziens een persoonlijk bezoek noodzakelijk.

Kunststof serredak repareren

Momenteel is er een lekkage ontstaan onder één draagbalk waarbij na inspectie bleek dat dit het gevolg is van een uitgedroogd rubberen profiel. Ik vermoed dat het neer zou kunnen komen op het vervangen/vernieuwen van alle rubberen profielen op alle draagbalken. Het belangrijkste is dat er op zeer korte termijn dus eerst dat ene rubberen profiel vervangen wordt zodat de lekkage stopt waarna ik vervolgens graag een offerte zou ontvangen voor het vervangen van de overige profielen. Zou er iemand op locatie kunnen komen kijken naar de situatie?

Serredak vervangen

Kunststof dakplaten en dak rubbers vervangen voor zonwerende dakplaten. Afmeting dak serre 300 x 280 cm dak bestaat uit 3 platen.