Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kubuswoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kubuswoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kubuswoning bouwen

Kubuswoning bouwen

Ik ben momenteel aan het oriënteren om een woning te bouwen. Ik wil een kavel kopen van 252 m2. Wil een kubus woning met grote ramen en een plat dak, 2 verdiepingen, 4 slaapkamers, een badkamer en 2 toiletten. Graag offerte voor casco en sleutel klaar. Woonoppervlakte moet 150 m2 zijn. Voorbeeld foto is 108 m2.

Budget kubuswoning bouwen

Wij willen een budget kubuswoning laten bouwen die volledig casco is. Dus alleen de muren, plafond en cementdekvloer. Het budget is 275 euro per m3. De woning moet 6 bij 14 meter worden en 2,5 laags worden. De 2e verdieping moet namelijk voor de helft worden, omdat de andere helft een dakterras moet worden.

Wens is een budgetwoning met 5 ...

Wens is een budgetwoning met 5 slaapkamers (4 kinder 3x4 meter en 1 ouder4x4,5 meter) Wij denken aan compactebouw. kubuswoning strak en modern. Tuin is op het oosten dus wij dachten aan een lange smalle woning zodat je aan de zuidzijde de tuin creeert. afmetingen die wij voor de woning in gedachten hebben is 8x9 meter garage 7x8. Garage voor 2 auto's en motorfiets. Wij zoeken een aannemer die er de sport van in kan zien op een zo efficient mogelijke wijze kosten te besparen en toch een goede woning te bouwen, die voor ons gezin leuk is om in te wonen en voor de aanemer een pronkstuk is om zijn bedrijf mee te promoten. Globale tekeningen hebben wij al gemaakt.