Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte uitgraven en kelder realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte uitgraven en kelder realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte uitgraven en kelder realiseren

Kelder onder bestaande woning maken

Ik wil een kelder realiseren, ik heb wat onderzoek proberen te doen naar de mogelijkheden, maar nu heb ik advies nodig. Ik denk na over twee opties: de kruipruimte uitgraven (deze is nu ongeveer 60 cm) en daar de kelder realiseren of een (prefab) constructie in de tuin. De kelder wordt een deel voor opslag maar ook misschien voor een kantoortje. Het huis is 4,5 meter breed en ongeveer 12-13 meter diep, geen idee of de kelder ook zo groot kan vanwege constructie enzovoort. Hebben jullie standaard maten? Vergunning willen we graag laten regelen. Als de kelder in de tuin komt vraag ik mij wel af hoe daar een toegang daarnaar toe gemaakt kan worden. Kan de kelder dan tegen de woning aan geplaatst worden dat er vanuit het huis zelf een toegang gemaakt wordt? We willen een semi-complete oplevering, waterleidingen en elektra en een trap zijn nodig, maar stucwerk bijvoorbeeld niet. Wat zijn hiervan de kosten? Is er iets te zeggen over de tijdsduur? Mijn buren zijn eventueel ook geïnteresseerd, geldt er een staffelkorting bij meerdere aanvragen?

Kruipruimte uitdiepen

Dit gaat om een pand uit 1907. Wij zijn eigenaar van de begane grond en willen hier een extra verdieping onder laten uitgraven. Zowel de huidige woonlaag als de nieuwe verdieping zal de komende jaren als volledig eigen woning dienen, maar in de toekomst willen wij hier 2 losse appartementen van kunnen maken. Daarom moeten er nu al leidingen worden aangelegd (voor een keuken en badkamer), maar die zullen voorlopig verborgen blijven. Breedte: 580 cm Hoogte: 960 cm Huidige diepte: 90 cm Gewenste diepte: 250 cm

Kruipruimte uitgraven en muren en vloer verstevingen

In grotendeels uitgegraven kelder is een achtergebleven stuk kruipruimte langs de rand van ca. 1 meter hoog, 2 meter breed en 20 m lang. Woning staat op zand. Dit laatste stuk kruipruimte moet weg en de buitenmuren en vloer moet worden verstevigd.

Kruipruimte uitgraven

We willen de kruipruimte iets meer uitgraven zodat we er onder kunnen komen. Ik weet niet hoeveel er uitgegraven moet worden dus ik wil graag dat er iemand langs komt om te kijken naar wat de mogelijkheden zijn. De vloer is 50 m2.

Kruipruimte uitgraven en kelder realiseren

Graag zou ik een kelder laten bouwen onder mijn huis vanwege dat ik kantoorruimte nodig heb. Ik ben mij nog aan het oriënteren. Het zou gaan om het uitgraven van de kruipruimte. De kelder moet ongeveer 8 x 4 meter worden. Wie de vergunning aanvraagt maakt mij niet zoveel uit. Ik wil een casco oplevering, elektra is ook niet nodig. Over het soort constructie wil ik graag advies. Van de zomer zou ik graag willen beginnen.

Kelder uitgraven

Kelder onder de gehele woonkamer: Huidige ruimte is 50 m2 en is een droge kruipruimte. Kelder moet 230 cm stahoogte krijgen en bijna volle 50 m bedragen met toegang vanuit de woonkamer en vanuit de tuin ivm gedeelde functie van een schuur en slaap/studeerkamer Voorkeur om de uitgraving via de voorkant van de woning te doen/straatkant zonder voortuin. Pand is uit 1905 met nu een dubbele benedenwoningen daarboven een boven woning. De vloer dient in takt te blijven tijdens de werkzaamheden. Hoor graag wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Kruipruimte uitgraven en kelder realiseren

We zijn bezig met het verbouwen van een oude woning en denken erover na om een kelder te realiseren, door middel van het uitgraven van de kruipruimte. De oppervlakte is ongeveer 7 bij 5 meter (35 m2 in totaal). De kruipruimte is ongeveer 40 cm diep. Vergunning is denk ik wel nodig, graag door de vakman laten regelen. Elektra en stucwerk is niet nodig. Het doel van de kelder zal opslag zijn of een ruimte waar de kinderen kunnen spelen.

Kruipruimte uitgraven t.b.v vloerisolatie

Ik wil graag weten wat de kosten zijn om mijn kruipruimte uit te diepen zodat vloerisolatie mogelijk is. Het gaat om 66 m2 meter. Huidige diepte : 35 cm Gewenste diepte : 60 cm

Kruipruimte voor een kelder uitgraven

Wil graag mijn kelder uitgezogen hebben. De afmeting: L 4 meter B 5 meter en hoogte ongeveer 1.90 meter. We denken dat we de kelder 2.20 diep willen maken.

Aanleg kelder in zandgrond

Ik wil de woning volledig laten onderkelderen, ongeveer 55 m2. Huidige diepte van kruipruimte is 1 meter 30. Het gaat om uitgraven van huidige kruipruimte; plaatsen van 1 nieuw kozijn, aanleggen van nieuwe vloer inclusief verwarming.