Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte uitdiepen en kelder in aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte uitdiepen en kelder in aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte uitdiepen en kelder in aanleggen

Kruipruimte uitdiepen en kelder in aanleggen

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn bestaande kruipruimte met totaaloppervlak circ 65 m² gedeeltelijk kan uitdiepen. Het uit te graven gedeelte betreft ongeveer 35 m². Vervolgens voorbereiden voor latere aanleg van een multimedia ruimte.

Kruipruimte uitdiepen

T.b.v. het aanbrengen van vloerisolatie moet de kruipruimte tot min. 50 cm uitgediept worden. Nu varieert de diepte van 100 tot 20 cm. Onder de rioolleiding is meer ruimte nodig omdat onderdoor te kunnen.

Vloer, kruipruimte en leidingwerk onder de vloer renoveren

Dit betreft een klein arbeiders tussenwoninkje in centrum Dordrecht. De kruipruimte is zeer ondiep en vochtig. Ik zou graag een offerte willen voor het uitslopen van de vloer, uitdiepen van de kruipruimte, nieuwe rioolbuis van PVC, loden waterleiding onder de vloer verwijderen en nieuwe leiding monteren en het maken van een nieuwe betonnen vloer. Dit betreft een oppervlak van ongeveer 40m2. Zie het bouwkundig rapport in de bijlage.

Kelder uitdiepen en groter maken

Ik wil graag mijn bestaande kelder groter maken. Het huis is in 1970 gebouwd. De hele straat heeft de kruipruimtes uit uit laten diepen. Betreft gewoon zand. Er is een goede fundering. De kelder is nu ongeveer 15 m2. Ook hebben we een kruipruimte, deze willen we graag laten uitdiepen, om zo de kelder te vergroten. Deze is ongeveer 50-60 cm diep. Er hierdoor zo'n 40 m2 kelder bijkomen.

Kelder uit laten graven

Voor mijn nieuwe woning wil ik de kelder verder laten uitdiepen. Aan de achterzijde van de woning is al een kelder (met betonvloer - deze verwijder ik zelf) van ongeveer 2.10 meter diep. Deze moet worden uitgediept tot 2.50 meter. Aan de voorzijde van de woning moet de kelder doorlopen. Hier is nu een kruipruimte van 40 cm diep. Deze dient ook tot 2.50 meter uitgediept te worden. De vloer over de kelder zal ik vervolgens zelf storten. Wij hebben een houtenbalk vloer boven de te plaatsen kelder. In totaal zal er ongeveer 50 m2 uitgediept moeten worden. Graag ook ondermetselen en plaatsen van wat balkwerk. De tekeningen en vergunningen worden door ons geregeld. Afhankelijk van de vergunningen kan er over 3 a 4 maanden gestart worden.

Kelder bouwen onder bestaand huis

Wij willen graag een prijsindicatie krijgen voor de volgende verbouw-plannen: Wij willen in een bestaand huis een kruipruimte uitdiepen en een splitlevel met een souterrain aanleggen onder de achterkamer (hoogte 3.10 meter). De breedte van de kamer is 3.50 meter. De lengte van het souterrain moet ongeveer 8.00 meter worden. Er moet een waterdichte betonnen bak worden aangelegd. De kruipruimte is ongeveer 1.20 meter. De fundering is 2.20 meter en het grondwater zit op 2.10 meter diep. Naast het aanleggen van deze waterdichte kelderbak dient er ook een nieuwe houten splitlevel te worden aangelegd en een diverse aansluitingen voor elektra, en aanvoer en afvoer voor een toekomstige keuken bovenop de splitlevel. Verder moet aan de achterkant een nieuw hardhouten pui worden geplaatst (van 3.20 bij 2.80 meter) richting de tuin waarbij daglicht in het souterrain komt (de vloer van de splitlevel zit 70 cm boven het maaiveld) en boven de splitlevel een grote schuifdeur (van ongeveer 2.20 meter hoog). We kunnen indien u interesse heeft bouwtekeningen gemaakt door een architect en een bouwbeschrijving opsturen. Goede referenties stellen wij op prijs.

Kruipruimte ombouwen tot kelder

Graag kruipruimte van 90 cm hoogte naar 210 cm hoogte uitdiepen. B 500cm bij L 800cm. Betonnen vloer van 10 cm. En eventueel onder oude fundering door laten metselen/ storten (wat het goedkoopste is) naar de geenste bouw constructie.

Kruipruimte uitdiepen

In verband met de installatie van de nieuwe keuken moeten er leiding gelegd worden in de kruipruimte. Helaas is er te weinig ruimte om dit te doen. Er zal in de kruipruimte zand verwijderd moeten worden om de leidingen te leggen. Zoals het er nu uitziet zal er 3 bij 1,5 meter en zo'n 40 cm diep verwijderd moeten worden. Dat deel is direct toegankelijk. Uitvoering in de eerste week van juli. Kunt u een prijsopgave sturen?

Kruipruimte verdiepen tot kelder met stahoogte

Wij komen te wonen in een tussenwoning (nieuwbouw, dient nog opgeleverd te worden). De kruipruimte willen wij graag uitdiepen en gebruiken voor een opslagruimte, wijnkelder, hobbykamer. Afmeting van kelder die wij willen hebben is 5 meter bij 9 meter en willen graag aan de zuidkant een lichtschacht om zo natuurlijk licht binnen te krijgen. Er is een kruipruimte onder de woning van ongeveer 45 cm hoog, de hoogte van de kelder willen wij rond de 2.80 meter hebben.

Uitdiepen van de kruipruimte

Uitdiepen kruipruimte nu 35-40 centimeter diep. We willen graag 50 centimeter diep. Het is een kruipruimte van ongeveer 50 m2. De kruipruimte is makkelijk bereikbaar via 2 kruipluiken. We willen de kruipruimte hierna laten isoleren (doen we zelf/door een andere partij).