Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte ombouwen naar kelder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte ombouwen naar kelder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte ombouwen naar kelder

Offerte kelder bouwen

Onder mijn tussenwoning wil ik graag de kruipruimte laten ombouwen tot een bewoonbare ruimte. Deze is 5 bij 8 meter groot en nu 1.60 meter hoog. Het zand dient te worden afgegraven en wanden geplaatst en afgewerkt met stuc. De elektra en verwarming wil ik laten doortrekken. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Kruipruimte uitgraven

Ik overweeg om de kruipruimte onder mijn huis te laten uitgraven en ombouwen tot 2 leefruimtes, slaapkamer/badkamer. er zal ongeveer 1 tot 1.50 meter verwijderd moeten worden. Het gaat om een dijkwoning te Amsterdam. De oppervlakte is 5.66 bij 9.13 meter. De elektra en verwarming moeten worden doorgetrokken en de badkamer voorbereidingen getroffen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Woning onderkelderen of aanbouw met kelder bouwen

momenteel ben ik me aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn tot verbouw van mijn huidige benedenwoning in Amsterdam. Ik heb een diepe kruipruimte die ik evt misschien tot kelder zou kunnen laten ombouwen afhankelijk van het kostenplaatje. Ik hoor graag van u,

Jaren '30 huis opknappen

Wij hebben een jaren '30 huis gekocht waaraan het een en ander moet gebeuren voordat het comfortabel bewoonbaar is. Verder zijn er tijdens het bouwkundig onderzoek een aantal punten naar voren gekomen waaraan wat gedaan zou moeten worden. Graag erbij zetten hoelang u denkt met het project bezig te zijn. Buiten: - Gevelvlak achterzijde dient opgeknapt; - Houten deuren kozijnen ramen schilderen/lokaal herstellen; - 1 balustrade voor groot deel vervangen (plat) dakbedekking (bitumen) vervangen; Binnen: - luik maken in vloer om kruipruimte te kunnen betreden, uitbreiden ventilatieroosters in gevel lakken ten behoeve van -ventilatie in kruipruimte, opruimen kruipruimte; bestrijden eventueel houtworm in kruipruimte; - loden leidingen, indien aanwezig vervangen; - checken stavaza riolering; - vervangen cv-leiding in badkamer 2e verdiepen in verband met roest; - muur tussen keuken en woning doorbreken; - verwijderen oude keuken en kast - houten vloer schuren en lakken - zorgen voor voldoende stopcontacten + wegwerken lichtschakelaars in muur - wegwerken leidingen cv door middel van koofjes - 2 toiletruimtes volledig renoveren - badkamer 1e verdieping ombouwen tot stelplaats droger en wasmachine - op 1e verdieping nieuwe badkamer maken in thans slaapkamer (leidingen aanwezig) - dubbel glas zetten (meeste ramen zijn al dubbel glas) - verfwerk (inclusief behang afstomen en stuc werk) in hele huis, behalve waarschijnlijk woonkamer - fietsenrek dat bevestigd kan worden aan grond in voortuin

Kruipruimte ombouwen tot kelder

Graag kruipruimte van 90 cm hoogte naar 210 cm hoogte uitdiepen. B 500cm bij L 800cm. Betonnen vloer van 10 cm. En eventueel onder oude fundering door laten metselen/ storten (wat het goedkoopste is) naar de geenste bouw constructie.

Kruipruimte tot kelder ombouwen

Wij wouden graag weten of het bij ons mogelijk is om een kelder in onze kruipruimte te realiseren en wat het grofweg gaat kosten om de basis te laten maken zodat wij het zelf verder kunnen afwerken. De fundering zit op 80 cm. Een kelder van 3 x 3 meter. Wij willen het waarschijnlijk zelf gaan uitgraven om de kosten te besparen. Kunt u de ruwbouw verzorgen? Zouden wij hier vrijblijvend een offerte van kunnen laten maken?

Kruipruimte tot kelder ombouwen

Wij hebben een huis uit 1976 met een kruipruimte van plus minus 60 cm diep. De kruipruimte is niet vochtig. De kruipruimte heeft een vrij oppervlakte van ongeveer 600 x 950 cm. Dus zonder tussenmuren. Via een trapgat is een vaste trap naar beneden mogelijk. Graag willen wij een indicatie wat de kelder moet kosten. Een trap naar beneden en de ruwbouw. Afwerking, elektra, et cetera is niet nodig. Oppervlakte is kostenafhankelijk, maar minimaal 400 x 300 cm. Diepte is ongeveer 200 cm. In eerste instantie zijn wij benieuwd naar een indicatie van de kosten. (Nog geen vergunning en tekeningen).

Kruipruimte tot kelder ombouwen

Een oud schoolgebouw wordt in april door de gemeente opgeleverd in klusappartementen. Wij hebben daar 2 appartementen gekocht, op de begane grond en 1 en 2 hoog en hebben zo een complete woning. Er is daar een kruipruimte op zand van ongeveer 1,5 meter diep. We willen onderzoeken of het mogelijk is om er een kelder van 4 x 5 meter met stahoogte in te laten maken. Er moet even bekeken worden hoe diep het grondwaterpeil daar zit en wat daar de consequenties van zijn. Onder een deel van de oude school zit al een diepe kelder. We maken graag een afspraak met aannemers die bekend zijn met een dergelijke kelderbouw en ontvangen daarna graag een prijsindicatie.

Kelder ombouwen tot kruipruimte

Offerte kruipruimte tot kelder.

Kruipruimte tot kelder ombouwen

Kruipruimte ombouwen tot kelder. 7x7