Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipluik zagen in buitenberging? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipluik zagen in buitenberging. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipluik zagen in buitenberging

Toegang tot de kruipruimte maken en deze uitzuigen

Wij hebben momenteel een lekkage aan de riolering in onze kruipruimte. Die kruipruimte is niet toegankelijk. We willen daarom een opening laten zagen in onze betonnen vloer met gietvloer. Daarna moet er een kruipluik gemonteerd worden. Ook willen we onze kruipruimte laten uitzuigen, zodat de riolering bereikbaar wordt. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Kruipluik zagen en gaten boren in betonvloer buitenberging

De buitenberging moet worden voorzien van een kruipluik en er moeten 3 gaten door de vloer komen van 1 van 110 millimeter en 2 van 40 millimeter. De vloer is gemaakt van beton.

Kruipluik laten zagen

Ik zou graag een prijsopgave willen hebben voor het zagen van een kruipluik in een betonnen vloer van een bestaande woning, 1991. Er is water en elektra aanwezig.

Sparing voor kruipluik zagen

Graag zou ik een kruipluik laten zagen uit een betonnen vloer. Hoe wordt dit afgewerkt, hoe groot wordt dat gat en komt daar een deksel / luik bij? Ook willen wij op een plek in de garage en in de keuken een gat laten boren met een doorsnee van 6 centimeter. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Kruipluik zagen in keukenvloer

Er moet een kruipluik gezaagd worden in de keukenvloer. Het gaat om een betonvloer. De werkplek is goed bereikbaar en het afvoeren van het afval moet eerst worden overlegd.

Kruipluik verplaatsen

Goeie dag, mijn vriendin en ik hebben net een nieuw huis gekocht waar het kruipluik in de trapkast zit, gezien het feit dat we de trapkast weg willen halen zitten we straks met een kruipluik midden in de woonkamer, niet iets wat we willen natuurlijk, dus deze willen we verplaatsen naar de gang bij de voordeur. Het gaat om een betonen vloer op piepschuim, een broodjes vloer heet dat geloof ik, en zit er bij die prijs ook het bepalen van de plek van het zagen, zodat er niet door balken heen gezaagd word etc. Ook willen we eventueel gelijk een gat laten boren voor de afzuigkap, die moet door een buitenmuur van een hoekhuis, dus beton en metselwerk. Of gaat dit ook om een vanaf prijs. Ik hoor graag van u met een passende prijsopgave. In november krijgen we de sleutel van de woning. In februari betrekken we de woning.

Kruipluik zagen

Wij willen graag een offerte voor het zagen van een kruipruimtegat inclusief luik. De vloer is van beton en het gat dient de standaard maat te krijgen.

Kruipluik in de vloer zagen

Het zagen van een kruipluik in de trappenkast in de woonkamer. Het gaat om een standaard maat. De vloer in de trappenkast in van beton.

Kruipluik zagen in een betonnen vloer en luik plaatsen

Wij willen in een betonnen vloer een gat laten zagen, zodat de loodgieter toegang kan krijgen tot de kruipruimte. We willen ook een luik laten maken. Er zit geen vloerverwarming in de vloer.

Kruipluik zagen in de vloer

Graag zou ik een offerte willen vragen voor het zagen van een kruipluik in de vloer. Het huidige kruipluik zit in de woonkamer en we willen een luik bij de voordeur. Ik schat dat het beton ongeveer 10 centimeter dik is, daaronder is de ruimte vermoedelijk volgegooid met zand. Het zand dient dan afgezogen te worden. De hoogte van de kruipruimte is circa 75 cm. De oppervlakte 4 m2. Het kruipluik moet groot genoeg worden zodat we eenvoudig onder de vloer kunnen komen. Zou u mij een offerte willen uitbrengen, met een prijs per onderdeel?