Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipluik maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipluik maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipluik maken

Ventilatie roosters/ kanalen ten behoeve van kruipruimte maken/ vervangen

We hebben een aantal ventilatieroosters in de kruipruimte, maar door verbouwing van de straat zijn deze te hoog. Nu willen we graag iemand laten kijken wat er mogelijk is en of de ventilatierooster nog bruikbaar zijn. Dat er iets moet gebeuren is duidelijk. Het gaat om een hoekwoning van 1901. Zijgevel is 8 mtr en de voorgevel is 4 mtr. Er zijn ventilatie kanalen voor de kruipruimte maar niet goed en/of te weinig. 5-6 goed functionerende ventilatieroosters is nodig, denk ik. Er is een bouwtekening van de funderingen. We hebben een kruipruimte, maar geen kruipluik. We hebben een houtenvloer met laminaat eroverheen. De kruipruimte heeft een beperkte hoogte.

Kelder bouwen

Wij zouden onder onze woning (1954, hoekwoning met voortuin) graag van onze kruipruimte een kelder maken. De woning heeft een beukmaat van 5,88 m en de kelder zou tot ongeveer 7 m diep moeten doorlopen. De stahoogte willen wij graag minimaal rond de 2.30 m hebben. Fundatie van de woning is op staal, lage grondwaterstand en straatniveau is 4 m boven NAP. Er is een kruipluik achter de voordeur, ook via de voortuin zou tijdens werkzaamheden toegang gemaakt kunnen worden. Kunt u een indicatie van de kosten geven wanneer u de ruimte uitzuigt en de fundatie, muren en betonvloer van de kelder plaatst? De afbouw zou ik graag separaat geoffreerd hebben.

Kruipluik maken

Er is 2012 een vloer bij mij in de schoonheidssalon gemaakt. Alleen nu is het kruipgat te klein. Ik zoek iemand die dat groter kan maken. We hebben wel vloer verwarming. Er zitten nu 2 ruimtes, maar niet groot genoeg.

Kruipluik maken

Ik wil een kruipluik in een nieuwbouwwoning laten maken. Het moet voor de voordeur komen. Graag ontvang ik een offerte.

Kruipluik plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag mijn kruipruimtes isoleren maar helaas kan ik alleen onder mijn keuken en gang komen via een bestaand kruipluik, onder mijn kamer kan ik niet komen, ik heb kliklaminaat in mijn woning. Om in de kruipruimte van mijn kamer te komen heb ik dus een kruipluik nodig onder mijn kliklaminaat zodat de gehele kruipruimte geïsoleerd kan worden met parels. Een gat graven onder de fundering vanuit de keuken naar de woonkamer is niet mogelijk, ook een gat boren vanuit de kruipruimte van de keuken naar de woonkamer is niet mogelijk, de enige oplossing is dus een kruipluik maken onder de laminaatvloer in de woonkamer Wat zijn de kosten hiervoor? Ik hoor het graag.

Nieuw kruipluik maken voor de kruipruimte

Ik wil een nieuw kruipluik laten zagen bij de voordeur in een betonnen vloer, (de oude zit in de keuken). Inclusief een montage van de afdichtingsplank.

Een kruipluik realiseren in een woning

Ik zoek een aannemer die een kruipluik kan realiseren in mijn woning. Het gaat om het verwijderen van laminaat en het maken van een gat voor het luik. Ik ga er vanuit dat de ondergrond uit beton bestaat.

Kruipluik maken

Wij willen in onze nieuwe woning (bouwjaar 1950) een kruipluik laten maken bij de voordeur. Zie foto voor type vloer waar doorheen gezaagd moet worden (het is een houten vloer). Er zit al een kruipruimte onder, ooit is het luik om geen idee wat voor reden weggehaald. In verband met het leggen van een nieuwe vloer willen we dit graag zo snel mogelijk gedaan hebben.

Kruipluik naar kruipruimte plaatsen en gat vergroten

Nood gedwongen is er vandaag een mangat gemaakt in de vloer in de garage om in de kruipruimte een deel van de rioolafvoer te vervangen. Wij hadden geen kruipluik, maar door verstopping moest een deel van de riool vervangen worden, dus is er een mangat nu in de vloer geboord. Wij moeten een kruipluik laten plaatsen of maken en het gat vergroten. Het gat is nu rond, deze zou mooi afgewerkt moeten worden. De vloer is uit meerdere lagen opgebouwd. Eerst een laag cementzand, dan betonvloer, een laag piepschuim. IJzerdraad is ook te zien. Graag zou ik een offerte willen ontvangen wat de kosten zouden zijn voor het plaatsen van een kruipluik en het afwerken van het gat.

Kruipluik maken in een betonnen vloer

Nu hebben we van een VvE de vraag gekregen om een kruipluik te realiseren in een woning. Hij moet komen onder het bed van foto 5845. In het portiek zit wel een kruipluik, maar hierbij kan je niet onder de woning komen.