Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipluik en convector put? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipluik en convector put. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipluik en convector put

Kruipluik en convector put

Keuken: Bestaand kruipluik[65 * 45 cm] midden in de keuken dichtmaken. --> bekisten, bewapenen en beton storten tot onderkant huidige dekvloer. Nieuw kruipluik[70 * 40 cm] maken voor de keukendeur naar de tuin. Convectorput woonkamer De convectorput[364 * 34,5 cm] in woonkamer dichtmaken.---> Bekisten en bewapenen en beton storten tot onderkant huidige dekvloer. Convector put bevindt zich voor de openslaande deuren naar de tuin.. Verder 2 nieuwe geïsoleerde vloerluiken en 2 bijbehorende mat-omrandingen. Een voor het kruipluik[87,5 * 49,5 cm] bij de voordeur. De ander voor het nieuwe kruipluik[70 * 40 cm] in de keuken. In de mat-omrandingen komen geen matten. De luiken worden betegeld met rest van de vloertegels in de ruimten. Echter deze betegelde luiken dienen wel met zuignappen geopend te kunnen worden. Opmerking: Vloer is een betonnen broodjes vloer.