Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijnen en voordeur renoveren en dakkapel schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijnen en voordeur renoveren en dakkapel schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijnen en voordeur renoveren en dakkapel schilderen

Kozijnen en voordeur renoveren en dakkapel schilderen

Ongeveer 4 m2 kozijn renoveren/vervangen. Is nu enkel glas, maar ik wil graag dubbelglas. Voordeur renoveren of vervangen indien nodig en schilderen dakkapel. Afmetingen van deur en kozijn weet ik niet precies. Materialen voor de vakman.

Renovatie van een benedenwoning

Ik heb een benedenwoning gekocht uit bouwjaar 1955 en krijg daarvan op 1 september de sleutel. Ik wil het huis gaan verbouwen en ben nu op zoek naar partijen die hiervoor een offerte kunnen aanbieden. Het gaat om: - Een nieuwe keuken - Een nieuw toilet - Renoveren van de badkamer - Kozijnen aan de achterzijde van de woning vernieuwen/ schuifpui - Renovatie of vervanging van binnendeuren, de voordeur en buitendeuren - Het maken van een patio/afdak Ik heb al toegang tot de woning en wil graag ter plaatse de kus bespreken. Daarna ontvang ik graag een gedetailleerde offerte in posten per onderdeel van de verbouwing.

Compleet appartement verbouwen en renoveren

Mijn appartement van ongeveer 80 m2 op 3 hoog is aan een grondige verbouwing toe. De beginsituatie is casco: de muren, vloeren en plafonds zijn er uit. Kunt u een indicatie geven van de prijs van de hieronder aangegeven werkzaamheden: - Muren /Plafond stukwerk - Tegelwerk in de badkamer en toilet, vloer en wanden - kozijnen vervangen door houten kozijnen - Cv ketel installatie en radiatoren vervangen - Water toevoer, stopt nu bij de hoofdkraan - Water afvoer / riolering - Elektra afwerking, aanwezig in wanden - Rookgaskanaal afvoer - Voordeur moet 2.5 cm omhoog - 2 tussenwanden plaatsen inclusief deur /hang en slot werk, platen tussenwanden - keukenvoorbereidingen uitvoeren

Diverse verbouwklussen in een woning

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1910 en krijgen daarvan op 2 december de sleutel. Wij zijn op zoek naar een aannemer die daar een aantal klussen op de begane grond kan uitvoeren. Het gaat om het plaatsen van wanden in de hal, verplaatsen van een thermostaat en schilderen en betegelen van wanden. Verder willen we aan de binnenzijde kozijnen en de voordeur laten schilderen. Er moet een schuifdeur worden geplaatst en we willen het keukeneiland laten aanpassen. Daarbij moet het werkblad worden vergroot en moeten er lades en kastjes worden geplaatst. In de hal en keuken moeten ook kastjes worden verwijderd. Als laatste willen we in de toiletruimte het plafond laten schilderen en een ventilatierooster laten plaatsen. Daar moet ook een deel van de wand worden betegeld. Wij plannen graag een afspraak in. We ontvangen daarna graag uw offerte, inclusief de materialen. Een deel van de materialen moeten we nog even uitzoeken. U vindt onze planning in de bijlage. Een uitgebreide werkbeschrijving met plattegrond en tekeningen is voorhanden, maar te groot om hier te plaatsen. Dit document mail ik u graag toe.

Uitbouw en erker aanbouwen

Ik wil graag een erker van 3.67 * 0.90 meter (binnenmaat) met houten kozijnen en HR++ glas. Dak van de erker wil ik graag door laten lopen over de breedte van de woning (boven de voordeur). Uitbouw achterzijde woning 3.67 * 2 meter. Ook willen we graag een fundering laten maken. In de uitbouw wil ik graag een lichtstraat in een plat dak, openslaande deuren, houten kozijnen en HR++ glas.

Een erker bouwen

ERKER Breedte is 1,75m hoogte +/- 2,5m en diepte +/- 0,75m, zodat we in de erker het natte gedeelte van de keuken erin kunnen verwerken. Een gemetseld muurtje van +/- 1,1 m hoog. Kunststof kozijnen rondom. De kozijnen boven de erker worden ook vervangen door kunststof. Als het mogelijk is ook een luifel vanaf de erker tot voorbij de voordeur. VOORDEUR We hebben nu een voordeur met glas ernaast, totale breedte 1,5m hoogte 2,5m. De uitbouw komt dan zo'n 1,5m naar voren. Op de foto (is een voorbeeld) staat de deur aan de voorzijde, deze willen we dan aan de zijkant met een luifel erboven. Is er een optie van de prijsopgave mogelijk als zijkant en voorzijde uitgevoerd wordt met steen of met gevelbekleding?

Erker aan huis laten maken

Breedte is 1,75m hoogte +/- 2,5m en diepte +/- 0,75m, zodat we in de erker het natte gedeelte van de keuken erin kunnen verwerken. Een gemetseld muurtje van +/- 1,1 m hoog. Kunststof kozijnen rondom. De kozijnen boven de erker worden ook vervangen door kunststof. Als het mogelijk is ook een luifel vanaf de erker tot voorbij de voordeur. Foto is zoals het nu is.

Woonhuis verbouwen

Ik wil mijn nieuwe huis laten verbouwen. 1 juli krijgen wij de sleutel en de werkzaamheden moeten uiterlijk 1 september klaar zijn. Het gaat om het vervangen van een zestal ramen/kozijnen. Een aanbouw plaatsen van ongeveer 3 bij 4 meter om de badkamer op de beganegrond te vergroten. De badkamer moet afgewerkt worden en in de uitbouw moet een doucheraam en een deur geplaatst worden. Ook willen wij aan de zijkant van het huis een portiek laten maken met een voordeur, er is nu namelijk geen voordeur in de woning aanwezig. Aanstaande maandag wordt er een bouwonderzoek van de woning gedaan dus dan weten wij meer over de constructie.

Divers onderhoud aan een woning

Er dienen diverse werkzaamheden aan mijn woning uitgevoerd te worden. Ik heb bij een hoek van 1 bij 1 bij 1 meter schade. Hier liggen een aantal stenen los in de buitenmuur waardoor er water lekt via de spouwmuur naar de buren. De lekkage dient te worden opgelost en de stenen vastgezet. Daarnaast heb ik 4 ramen met diverse afmetingen waarvan 3 ramen lekt zijn en 1 gebarsten. Deze ramen wil ik graag laten inmeten, leveren en plaatsen. Verder dient de buitenzijde geschilderd te worden. Het gaat om de houten zijkanten van het dak, 2 dakkapellen, openslaande deuren, de voordeur en de kozijnen.

Erker laten bouwen

Wij willen graag een erker met overkapping bij de voordeur realiseren aan ons huis. De maten van de erker zijn 3 meter lang bij 1 meter diep. Er zal een rand metselwerk geplaatst moeten worden met daarboven kozijnen. De binnenzijde dient te worden afgewerkt en de vloer betegeld. Er zal een vergunning aangevraagd moeten worden. Er is een foto beschikbaar.