Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Koepelwoning als tiny house neerzetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: koepelwoning als tiny house neerzetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: koepelwoning als tiny house neerzetten

Koepelwoning als tiny house neerzetten

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: voor een tiny house project in Den Helder wil ik een koepelwoning laten maken. In Assen is een dergelijk project al eens gedaan maar. Er wordt een bouwkoepel opgeblazen en daar wordt pur overheen gespoten. Vervolgens wordt het afgewerkt. Is er iemand die mij kan helpen? Het gaat om een vloeroppervlak van maximaal 32 m2 en een hoogte tussen 320 en 440 cm.