Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kleedkamers met doucheruimte bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kleedkamers met doucheruimte bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kleedkamers met doucheruimte bouwen

Kleedkamers met doucheruimte bouwe

2 kleedruimtes moeten verbouwd worden. (heren & dames) het is gedateerd. Dames hebben te weinig ruimte, douche/toilet moet verplaatst worden en mogelijk 1 toilet erbij. Momenteel is er tegelwerk. Vereiste is dat het lang mee gaat, niet snel vies wordt en makkelijk schoon te houden is.

Kleedkamers met doucheruimte bouwen

Wij willen binnen een voetbal dome (tent a la Ajax) 2 kleedkamers en een kantoor laten maken en nog een ruimte van 3 bij 6 meter. Per kleedkamer: 4 bij 6 meter, inclusief doucheruimte met een aantal douches. Kantoorruimte: ongeveer 6 bij 6 meter. Het betreft nu een open ruimte binnen de dome, wat betekent dat het gaat om een heel plaatje: vloer/muren/plafond et cetera.

Kleedkamers met doucheruimte bouwen

Ik wil graag 4 kleedkamers laten bouwen in een bestaande gebouw. De afmetingen van de kleedkamers moeten 5 bij 5 meter zijn inclusief de doucheruimte erin (douches met sensor). Graag een offerte voor de kosten van het complete plaatje wat nodig is bij de bouw.

Kleedkamers met doucheruimte bouwen

Het gaat hier over het verbouwen van de was- en kleedruimte naar 2 kleedkamers. Het gedeelte dat verbouwd moet worden, is 15 bij 5 meter. Binnen is de ruimte al gesloopt. En moet een dames- en een herenkleedruimte komen met daarin 3 douches en ook een toilet per ruimte. Er is een schets gemaakt van hoe het eruit moet komen te zien qua indeling. Graag uw offerte: alleen voor de bouw van de kleedkamers met 3 douches per kleedkamer. Graag maak ik een afspraak met u.

Gebouw bouwen met kleedkamers en doucheruimte

Voor het realiseren van een gebouw waarin 4 kleedkamers met doucheruimte, een commissiekamer, een CV ruimte, een keuken en een toiletruimte moeten komen vraag ik hierbij een aantal offertes aan. De maximale afmetingen zijn 21 x 9 x 3 meter ( L x B x H ) Op de locatie waar de nieuwbouw moet gaan komen staan nu nog de oude kleedkamers waardoor alle aansluitingen aanwezig zijn (Electra, Gas, Water, en de aansluiting op het riool). De bouwvergunning is nog niet aangevraagd, ook is er nog geen gedetailleerde bouwtekening.

Kleedkamers met doucheruimtes bouwen

In een pand waar een autogarage en showroom was gevestigd, ben ik een sportschool aan het realiseren. Er moeten daarbij op de begane grond twee aan elkaar grenzende kleedkamers met ieder een doucheruimte met 2 douchekoppen worden gemaakt. De uitvoering moet eenvoudig zijn maar voldoen aan de daaraan gestelde eisen. Het gaat om een kleedkamer van 16 en één van 12 m². Er moet ook een cv-ketel worden geplaatst, waterleidingen en afvoeren. Ik maak graag een afspraak om ter plaatse te inventariseren hoe dit het beste uitgevoerd kan worden.

Kleedkamers met doucheruimte bouwen

In ons nieuwe kantoor in Sloterdijk willen wij bij een fitnessruimte twee kleedkamers bouwen met elk een douche. Hiervoor moet een kantoor gedemonteerd worden met scheidingswanden en moeten de leidingen vanuit de toiletgroep verlegd worden. De kleedkamers zullen 2 bij 3 meter gaan worden en het douchegedeelte moet worden afgesloten. Zou u contact kunnen opnemen voor een afspraak op locatie?

Kleedkamers met doucheruimte

Ik wil graag 2 kleedkamers laten bouwen in bestaande bouw. 1 kleedkamer van 5 bij 5 meter en een doucheruimte met 2 knopjes voor douche. Andere kleedkamer ook 5 bij 5 meter en een doucheruimte. Het gaat om het plaatsen van wanden, betegelen, loodgieterswerk etc. Graag een offerte met wat het ongeveer zal kosten.

Ik huur een lege ruimte van 162 ...

Ik huur een lege ruimte van 162 vierkante meter vanaf 1 juni 2011 ten behoeve van een sportschool. In een deel van de ruimte wil ik -2 kleedkamers bouwen met allebei een doucheruimte eraan vast. -daarbuiten een aparte wc ruimte. kleedkamers zijn beide 2 bij 4 meter. wc ruimte 1 bij 1 meter. De ruimte wordt volgens mijn weten geheel leeg aan mij afgeleverd.