Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenruimte verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenruimte verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenruimte verbouwen

Keukenruimte verbouwen

Ik zoek een aannemer voor het slopen van een muur van 2 vierkante meter, het slopen van de oude keuken, een steunbalk (HEA 120) en afzuigkap plaatsen. Het plafond moet dichtgemaakt worden met gips platen. Daarnaast moet er gestuukt worden. Ook moet er laminaat verwijderd worden en 7 m2 aan tegels geplaatst worden.

Draagmuur verwijderen

Het gaat om het verwijderen van een draagmuur van 2,97 meter breed en 2,87 meter hoog en het plaatsen van een stalen balk. Klant wenst ook het puin af te laten voeren. Het gaat om een doorbraak tussen de woonkamer en keuken. Klant heeft nog geen constructieberekening. Later wenst de klant mogelijk ook de keukenruimte te laten verbouwen. Klant heeft ook geen haast met de uitvoering.

Verbouwen van woonkamer en keuken

Verbouwen woonkamer en open keuken: We gaan de woonkamer met open keuken op de 1e verdieping verbouwen. Nu is er geen keuken geïnstalleerd maar de oude leidingen liggen onder de natuurstenen tegelvloer. De keukenruimte en trap zijn nu afgescheiden door een schuifwand en een glazen wand, deze kan ik zelf verwijderen zodat er 1 open ruimte is. De volgende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Graag een offerte per onderdeel 1) vloer ongeveer 45 m2: verwijderen en/of egaliseren natuurstenen vloer (advies? ) + plaatsen nieuwe vloer. 2) keuken: leidingwerk, elektra en installatie keuken (nu geen keuken maar leidingen liggen er nog onder de natuurstenen vloer) 3) muren ongeveer 55 m2 en plafond ongeveer 45 m2: glad stucwerk. Vloer en keuken zijn nog niet uitgezocht/gekocht.

Woning verbouwen

Ik wil mijn woning verbouwen. Het volgende dient te gebeuren: - Het plaatsen en betegelen van een nieuwe keuken (U-vorm). De afmeting van de gehele keukenruimte is 2.10 x 3 meter; - 3 binnendeuren vervangen voor nieuwe houten kozijnen en deuren (wc-deur, deur naar woonkamer en deur naar keuken); - Stucwerk aan de wanden van de begane grond, circa 50 m2.

Verbouwen en aanbouwen van de woning

Verschillende verbouwwerkzaamheden: 1. Plaatsen van een serre van 5 bij 4 meter, alleen indien geheel van glas mogelijk is. 2. Keuken met een lengte van 270 cm plaatsen. Eventueel aanpassing leidingwerk. De keukenruimte is 2.70 x 1.90 meter. 3. Uitbouw op het balkon van 5 bij 1 meter, zodat in de uitgebreide ruimte en badkamer kan worden geplaatst. 4. Badkamer realiseren, ruimte is na uitbouw 3.70 x 1.90 meter. 5. Glad stucen van 80 m2, alleen de wanden. Er zit nu schuurwerk op de wanden. Graag apart per onderdeel de prijs specificeren. In april kan gestart worden.

Horecapand verbouwen

Ik wil een frenchise uit Engeland hier openen. Als u op de bovengenoemde site op outlets drukt ziet u de foto's. Ik heb nu een pand 92 m2. Ik wil graag weten wat het kan kosten. Het is een bestaand pand met kantoorruimte en er moet alleen tegelvloer en keukenruimte gemaakt moet worden zoals het concept is. Er hoeft geen vetput of afzuig met filter geplaatst te worden want niks word in olie gebakken. Muren moeten geverfd worden. Materialen als buitenreclame zal door franchise geleverd worden. Op afspraak kunt u het pand bekijken.

verbouwen van huidige keuken,bijkeuken ...

verbouwen van huidige keuken,bijkeuken en garage tot een ruimte met steunbalken/punten totaal 37 m2; binnen muur plaasten in aanbouw; buitendeurmaken in aanbouw; deuropening maken in beton; wanden stucen bovenverdieping en nieuwe keukenruimte; badkamer verbouwen en binnen en buiten schilderwerkzaamheden; van de garagedeur een muur met ramen maken eventueel nieuwe verwarminskettel op zolder installeren

Betreft uitbouw aan een huis van globaal ...

Betreft uitbouw aan een huis van globaal 6,5 m breed. Diepte wordt 2,5 m. Moet dus een vloer komen, daaroverheen een serre, daarin de keuken (verplaatsen). Vervolgens huidige keukenruimte verbouwen tot slaapkamer.

Ons huis, bouwjaar 1965 willen wij ...

Ons huis, bouwjaar 1965 willen wij dusdanig verbouwen dat een grotere woonkamer ontstaat door een serre, aanbouw of erker tevens willen wij een nieuwe keuken. De huidige keuken ruimte zou bij de kamer getrokken kunnen worden en (bestaand=open keuken) de nieuwe keukenruimte zou dan in de aanbouw kunnen komen. Inmiddels hebben wij verschillende schetsen gemaakt echter er zijn legio mogelijkheden om onze wensen te realiseren. Om te komen tot een weloverwogen plan willen wij graag dat een bekwaam persoon zijn creativiteit "los" laat op onze wensen.

keuken: verplaatsen naar andere ...

keuken: verplaatsen naar andere ruimte+oude keukenruimte verbouwen tot woonruimte muren doorbreken nieuw plafond nieuwe badkamer toiletruimte verkleinen open haard maken evt ramen vervangen