Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen

Kelder verdiepen

Ik wil graag mijn huidige kelder verdiepen. De hoogte tot het plafond is momenteel 185 cm wat ik wil verdiepen naar 230 cm. De kelder bedraagt ca. 60 m2. Wij willen graag dat de kelder wordt uitgegraven, dat het puin wordt afgevoerd, opnieuw beton wordt gestort, een koekkoek raam wordt gemonteerd en dat na afloop de muren worden gestuukt. Wij zoeken een vakman gespecialiseerd in het (ver-)bouwen van kelders. De woning is goed bereikbaar.

Kelder onder nog te bouwen huis maken

Wij ontvangen graag een offerte voor een kelder (met ingang naar begane grond) onder ons huis welke wij nog moeten gaan bouwen. Ons huis wordt 13,92 bij 8,71 meter. belangrijk detail is dat we op deze lokatie een hoge grondwaterstand hebben. Daar naast ontvangen wij graag de prijzen en verschillende groottes van prefab kelders.

Nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen

Wij willen een nieuwbouwhuis laten bouwen met een 2 kelders kelders eronder. Deze moeten dragend zijn met elk een afmeting van ongeveer 9 x 12 meter. Kunt u met spoed een prijs geven?

Prefab kelders laten bouwen

Twee prefab kelders onder een nieuw te bouwen woning. Sonderingsonderzoek aanwezig, fundering al berekend en voorbereid op kelders. Gaat om 2 prefab kelders. Met de afmetingen 1350 x 400 x 260, 700 x 400 x 260. Woning start bouw week 24.

Kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen

10 Kelders van 8,5 x 8,5 meter bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen. In het werk gestort. RC waarde tussen 7.5 en 10.0.

Nieuwbouwwoning met kelder bouwen

Wilt u mij een brochure opsturen met verschillende maten van kelders en de kosten daar van. Ben bezig met nieuwbouw te realiseren en een kelder is een punt in de agenda.

Kelder onder aanstaande nieuwbouwwoning

Ik heb een kavel gekocht, maar begin pas eind dit jaar met bouwen. Ik zou graag een kelder willen hebben voordat ik begin te bouwen.De woning is 7.50 bij 12 meter. Ik zou graag de prijs willen weten en de mogelijkheden wat betreft type kelders.

Uitbouw en kelder bij een tussenwoning bouwen

Wij wonen met veel plezier in een tussenwoning maar kampen met wat ruimtegebrek. Verhuizen is geen optie, we komen er niet tussen in de gekte op de huizenmarkt. Daarom willen we nu met een aannemer onderzoeken hoe we onze huidige woning kunnen vergroten met een uitbouw en mogelijk ook een kelder. We hebben nu aan de achterzijde een aangebouwde schuur en willen die dan vervangen door een uitbouw. We maken graag een afspraak met aannemers die ook ervaring hebben met het bouwen van kelders. We staan open voor uw advies en horen graag wat de mogelijkheden en globale kosten zijn.

Kelder maken onder een nieuw te bouwen woning

Wij zijn op dit moment de bouw van onze nieuwe woning van 18 x 9 meter aan het voorbereiden. We hebben de wens om onder de woning een kelder te laten bouwen, inclusief 4 koekoeksramen of een alternatieve optie voor daglichttoetreding. Mogelijk kan de kelder onderdeel worden van de fundering. De ondergrond is hier zandgrond, er is nog niet zeker of er geheid moet worden. De weg naast het bouwperceel ligt 1 meter hoger. Het grondwater zit op 0.6 meter onder de grond van de kavel en 1.6 meter onder het niveau van de weg. Een gegoten kelder lijkt een goede optie. Meerdere prefab kelders zou ook mooi zijn maar deze kunnen wellicht niet gekoppeld worden middels een doorgang. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. Het is onze wens om al voor de zomer met de bouw te laten starten. U kunt mij bellen voor meer details.

Betonnen kelder bouwen onder een nieuwe woning

Wij hebben een bouwkavel gekocht in het buitengebied van de gemeente Someren. Wij zijn onze plannen voor een nieuw te bouwen woning aan het ontwikkelen. We willen graag met aannemers in gesprek die ervaring hebben met het bouwen van betonnen kelders. We willen onder de woning een dergelijke kelder laten bouwen van 120 m² met een uitsparing van 24 m² m² voor een zwembad. We willen rond de zomer van 2017 gaan starten met de bouw. We maken graag een afspraak.