Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen

Kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen

10 Kelders van 8,5 x 8,5 meter bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen. In het werk gestort. RC waarde tussen 7.5 en 10.0.

Nieuwbouwwoning met kelder bouwen

Wilt u mij een brochure opsturen met verschillende maten van kelders en de kosten daar van. Ben bezig met nieuwbouw te realiseren en een kelder is een punt in de agenda.

Kelder onder aanstaande nieuwbouwwoning

Ik heb een kavel gekocht, maar begin pas eind dit jaar met bouwen. Ik zou graag een kelder willen hebben voordat ik begin te bouwen.De woning is 7.50 bij 12 meter. Ik zou graag de prijs willen weten en de mogelijkheden wat betreft type kelders.

Uitbouw en kelder bij een tussenwoning bouwen

Wij wonen met veel plezier in een tussenwoning maar kampen met wat ruimtegebrek. Verhuizen is geen optie, we komen er niet tussen in de gekte op de huizenmarkt. Daarom willen we nu met een aannemer onderzoeken hoe we onze huidige woning kunnen vergroten met een uitbouw en mogelijk ook een kelder. We hebben nu aan de achterzijde een aangebouwde schuur en willen die dan vervangen door een uitbouw. We maken graag een afspraak met aannemers die ook ervaring hebben met het bouwen van kelders. We staan open voor uw advies en horen graag wat de mogelijkheden en globale kosten zijn.

Kelder maken onder een nieuw te bouwen woning

Wij zijn op dit moment de bouw van onze nieuwe woning van 18 x 9 meter aan het voorbereiden. We hebben de wens om onder de woning een kelder te laten bouwen, inclusief 4 koekoeksramen of een alternatieve optie voor daglichttoetreding. Mogelijk kan de kelder onderdeel worden van de fundering. De ondergrond is hier zandgrond, er is nog niet zeker of er geheid moet worden. De weg naast het bouwperceel ligt 1 meter hoger. Het grondwater zit op 0.6 meter onder de grond van de kavel en 1.6 meter onder het niveau van de weg. Een gegoten kelder lijkt een goede optie. Meerdere prefab kelders zou ook mooi zijn maar deze kunnen wellicht niet gekoppeld worden middels een doorgang. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. Het is onze wens om al voor de zomer met de bouw te laten starten. U kunt mij bellen voor meer details.

Betonnen kelder bouwen onder een nieuwe woning

Wij hebben een bouwkavel gekocht in het buitengebied van de gemeente Someren. Wij zijn onze plannen voor een nieuw te bouwen woning aan het ontwikkelen. We willen graag met aannemers in gesprek die ervaring hebben met het bouwen van betonnen kelders. We willen onder de woning een dergelijke kelder laten bouwen van 120 m² met een uitsparing van 24 m² m² voor een zwembad. We willen rond de zomer van 2017 gaan starten met de bouw. We maken graag een afspraak.

Prefab kelder plaatsen onder een garage

Ik ga mijn vrijstaande garage platgooien om deze vervolgens vergroot terug te gaan bouwen. Onder de garage wil ik eerst een prefab kelder laten plaatsen van 12 x 4.5 x 3 meter groot die gelijk zal dienen als fundering voor de garage. Ik hier hiervoor al toestemming van de gemeente. Ik kom graag in contact met een gespecialiseerde aannemer die ervaring heeft met het plaatsen van prefab kelders.

Kelder onder nog te plaatsen uitbouw bouwen

Dit voorjaar willen we graag onze woonkamer over de volle breedte van de woning vergroten met een uitbouw van 6 x 3.5 meter. Hieronder willen we graag een kelder realiseren met ongeveer dezelfde oppervlakte. Onze vraag wat zijn hiervan de kosten: - bij verschillende afmetingen. - standaard iets meer of minder. - dekplaat. - gat voor trap. - ventilatie openingen. - transportkosten. - eventuele plaatsingskosten van prefab kelders.

Onderkelderde aanbouw bouwen

Wij hebben een begane grond woning met souterrain. We willen heel graag onze woning aan de achterkant ongeveer vier meter uitbreiden, waarbij we deze uitbouw ook willen laten onderkelderen. De nieuwe kelder zal een doorgang moeten hebben naar de bestaande. We willen de kelderbouw en uitbouw laten uitvoeren in het volgend voorjaar. Het wordt een flinke verbouwing, omdat we ook de plattegrond van de bestaande woning ingrijpend willen wijzigen. We komen graag in contact met een aannemer die veel ervaring heeft met het bouwen van kelders en die dit uit kan voeren. De kelder wordt ongeveer 4 bij 8 meter. De architect is dit plan aan het uitwerken en we gaan dan de vergunning aanvragen.

Prefab waterdichte kelder bouwen onder nieuwbouwwoning

In januari 2017 wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning. Wij willen daar begin februari een waterdichte prefab kelder laten plaatsen. Wij moeten nog beslissen wat de maat van de kelder moet gaat worden. Wij ontvangen graag een aanbieding voor levering en plaatsing van kelders met de maten: - afmetingen B*L*H = 3.2 * 6.2 * 2.5 - afmetingen B*L*H = 3.5 * 6.2 * 2.5 - afmetingen B*L*H = 4.5 * 6.2 * 2.5