Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onder kelderen bestaande woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onder kelderen bestaande woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onder kelderen bestaande woning

Onder kelderen bestaande woning

Ik zoek een aannemer die mijn woning kan onderkelderen. Dit betreft ongeveer 40 m2 en graag woon-klaar opleveren. Hier is hoogstwaarschijnlijk een omgevingsvergunning voor nodig. Graag voorzien van kunststof kozijnen, want een deel licht boven de straathoogte. Daarnaast ook benieuwd naar de mogelijkheden van een uitbouw van 10 m2.

Uitbouw met kelder realisren

Ik wil graag aan de achterzijde de woning uitbouwen. Huidige situatie is dat de buren al hebben uitgebouwd en mijn woning ook al gedeeltelijk is uitgebouwd. Er is nu een gat van 3,5 m bij 3m. Dit wil ik graag uitbouwen, indien mogelijk wil ik dit gedeelte ook onder kelderen en een gedeelte van de tuin daarvoor ook onder kelderen tuin wordt dan terras. De overdracht vind 1 oktober plaats, het is wel mogelijk om op locatie de situatie te bekijken.

Onder kelderen van een jaren 30 woning

Graag zou ik een gesprek aangaan om te bezien of onder keldering van een huis in Hilversum (Jaren 30 huis) tot de mogelijkheden behoort. Indien mogelijk wordt de kelder 80 m2, en 2,5 met hoog. Ingang vanuit de kelder en vanuit de tuin. Kelder moet over elektra beschikken, water en eventueel een douche en een wc. Kelder moet ook daglicht kunnen bevatten.

Kelder onder bestaande woning

Ben benieuwd wat de kosten zijn voor het onder kelderen van onze bestaande woning. Graag casco zonder elektra en stucwerk. Zal om ongeveer 30 m2 gaan.

Onderkelderen rijtjeshuis

Ik zou graag mijn rijtjeshuis op de willen vergroten door een kelder onder de woning te maken, Er is momenteel een kruipruimte van ongeveer 1 meter hoog. Ik zou graag de gehele benedenverdieping willen onder-kelderen. Dat komt neer op circa 5 x 11 meter. Het is zandgrond, dus het uitzuigen is geen probleem. Graag kom ik met u in contact om enig idee te krijgen van de verwachtte kosten en de duur. Ik heb de gegevens van de fundering bij de gemeente. Financieel is waarschijnlijk het haalbaar voor mij om het te realiseren. Er is een vergunning nodig als de fundering aangepast moet worden. Het doel is om een extra slaapkamer en douche te creëren en woonruimte. Graag de kosten voor een casco bouw. De materialen voor de fundering graag geregeld door de vakman.

Het onderkelderen van een bestaande woning

Ik zoek een aannemer die onze woning kan onder-kelderen. Het betreft een vrijstaande woning uit 2015. De kelder moet ongeveer 7 bij 12 meter groot worden en ongeveer 220 cm diep zijn. De woning heeft een kruipruimte. Verder zijn er geen heipalen onder de woning aanwezig. Ik bespreek graag de mogelijkheden met de vakman.

Het onderkelderen van een bestaande woning

Ik zoek een aannemer die onze woning kan onder-kelderen. Het betreft een vrijstaande woning uit 2015. De kelder moet ongeveer 7 bij 12 meter groot worden en ongeveer 220 cm diep zijn. De woning heeft een kruipruimte. Verder zijn er geen heipalen onder de woning aanwezig. Ik bespreek graag de mogelijkheden met de vakman.

Onder kelderen woning

Wij willen de ruimte onder de woonkamer onder kelderen, de ruimte is ongeveer 5x5 m. Ons huis is tegen een dijk gebouwd. Tevens willen we een doorgang naar de bestaande ruimte. Vergunning nodig? Ja Complete oplevering? Ja

Kelder bouwen

Wij gaan ons inschrijven op een bouwkavel, we zullen dan wellicht in aanmerking komen voor een twee onder een kapper. Om extra ruimte te creëren willen we kijken naar de mogelijkheid de woning zoveel mogelijk te laten onder kelderen. Graag ontvang ik een brochure met aanvullende info en een prijslijst.

Kelder bouwen onder bestaand huis

Ik wil mogelijk mijn woning onder kelderen. De woning is 7 bij 7 meter en op dit vierkant is nu 1 centrale gang die 1 woonkamer en 1 slaapkamer scheidt, en dan langs douche/toilet en trap naar bestaande kelder leidt, om in de keuken te eindigen. Onder de keuken is reeds een kelder aanwezig en aan de keuken grenst een binnenplaats. Onder de woonkamer, slaapkamer, binnenplaats en gang wil ik de kelder uitbouwen en er slaapkamers realiseren. Op de binnenplaats moet een beloopbare glazen vloer komen voor verlichting en rondom het gebouw is het plaatsten van Koekkoeks mogelijk. Het onderkelderen betreft zo'n 45 vierkante meter waarvan de woonkamer reeds 160 centimeter is uitgegraven (20 m2), de slaapkamer is 100 centimeter uitgegraven (12 m2), de gang en binnenplaats zijn niet afgegraven. Het geheel moet ruim en licht worden en dus minstens 240 cm hoogte krijgen met frisse lucht en licht. Er moeten voor doorloop waarschijnlijk 4 draagmuren doorbroken worden. Bestaand leidingwerk zal verlegd moeten worden. Het betreft zandgrond voor een hoekpand in Scheveningen dus op zand en met gemetselde bogen op het zand als fundering.