Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder met zwembad plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder met zwembad plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder met zwembad plaatsen

Kelder bouwen

Wij willen graag een kelder realiseren. De afmetingen kunnen max 38m*13mzijn (onder een aantal woningen) of alleen een woning 5m813. Kunt u mij een prijs indicatie geven? Het kan zijn dat deze als parkeerplaats of zwembad gebruikt worden. Verzorgt u ook de toegangsweg naar de kelder? Ja. Vergunning nodig : Ga ik nog aanvragen Compleet oplevering? In overleg met de vakman

Kelder met zwembad plaatsen

Wij hebben een bouwlocatie en willen graag weten wat de kosten en mogelijkheden zouden zijn voor het plaatsen van een kelder, prefab, van 11 x 10 meter. Hierin zouden wij graag een zwembad van 8 bij 4 meter willen laten plaatsen met een aparte installatieruimte en een goed ontluchting. Tevens willen wij separaat een douche met 4 persoons sauna laten plaatsen.Daarnaast dient het geheel volledig afgewerkt te zijn en klaar voor gebruik.

Waterdichte kelder bouwen voor welness met zwembad

Wij staan op het punt om een nieuwbouw woning aan te schaffen die we volledig willen onderkelderen. Wij willen deze ruimte gebruiken voor een welnessruimte. De het gaat om ongeveer 75 m2.

Kelder met zwembad plaatsen

In nieuwe woning willen we een prefab kelder met zwembad laten bouwen. De kelder zal 11 bij 5 meter moeten worden en het zwembad 9 bij 2.50 meter. De kelder zal volledig afgewerkt moeten worden en elektra en waterleiding doorgetrokken. De vergunning voor de kelder is al aangevraagd.

Betonnen kelder bouwen onder een nieuwe woning

Wij hebben een bouwkavel gekocht in het buitengebied van de gemeente Someren. Wij zijn onze plannen voor een nieuw te bouwen woning aan het ontwikkelen. We willen graag met aannemers in gesprek die ervaring hebben met het bouwen van betonnen kelders. We willen onder de woning een dergelijke kelder laten bouwen van 120 m² met een uitsparing van 24 m² m² voor een zwembad. We willen rond de zomer van 2017 gaan starten met de bouw. We maken graag een afspraak.

Kelder en zwembad bouwen

Wij als duikschool hebben onze vergunning voor de bouw van een zwembad met kelder. De kelder is 11 bij 21 meter en in de kelder komt het zwembad van 5.5 bij 12.5 meter. De kelder is 2.7 meter binnen maat het zwembad in het diepe deel 5 meter binnen maat. In de bijlage vindt u de bouwtekeningen.

Nieuwbouwwoning bouwen

Betreft een nieuw te bouwen schuurwoning. Totaal 10 bij 20 meter. Hiervan is 76 m2 garage/carport. Begane grond: 12.5 X 10 meter. Hierin is opgenomen: wc, garderobe, trappenhuis, voorraadkamer, keuken en woonkamer. In de woonkamer komt een haard. 1e verdieping: masterbedroom (hierin bevindt zich het slaapgedeelte, een inloopkast en een badkamer) totaal 49,5 m2 / 2e slaapkamer 14 m2 / 3e slaapkamer 14 m2 / strijkkamer 7 m2 / logeerkamer 10,5 / 2e badkamer 7 m2 / vide woonkamer / overloop 17,5 m2 / balkon aan masterbedroom 18 m2. Boven zolder (opbergruimte) met vlizotrap. Kelder: speelruimte 28 m2 / multifunctionele ruimte 21 m2 / kantoor 14 m2 / technische ruimte 8,75 m2 / Daarnaast zwembad in de kelder ter grootte van 50 m2 => zwembad ongeveer 32 m2. We zijn bezig met vergunningen. Het gaat op staal. Ik heb een MBI tegel, de code moet ik u even verschuldigd blijven.

Kelder met zwembad laten bouwen

Een kelder van 50 m2 los van het huis in de tuin. De hoogte ongeveer 5 meter i.v.m. de mogelijkheid voor een zwembad erin. De locatie is goed bereikbaar via de achterzijde van het huis. Ik zoek een aannemer die ook het zwembad kan plaatsen.

Ik wil de mogelijkheid onderzoeken om ...

Ik wil de mogelijkheid onderzoeken om een kelder onder mijn eensgezinswoning te laten maken. Eventueel met zwembad.

Oude garage afbreken, opbouwen garage 2 ...

Oude garage afbreken, opbouwen garage 2 plaatsen met verdieping; nieuwbouw zwembad; tuin aanpassen; woning is wit geschilderd steen; nieuwe bedrading in 75% van woning; kelder waterdicht maken; trap nu met vloerbedekking terugbrengen naar houten trap; vloer woonkamer hout; plafond woonkamer spanplafond; hal en wc vernieuwen; bijkeuken aftimmeren; terrasommuring metselen en voegen bijwerken; gehele huis nieuw hang en sluitwerk; alarminstallatie plaatsen.