Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder voor extra woonruimte realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder voor extra woonruimte realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder voor extra woonruimte realiseren

Kelder bouwen

Wij willen graag meer woonruimte door een Kelder, voornamelijk een relax/bioscoop kamer en ruimte voor onze kinderen. Wellicht ook een welness. Het betreft ongeveer een ruimte van 10 x 10 m.

Dubbele kelder bouwen

In onze achtertuin willen wij een kelder/extra woonruimte creëren. Afmetingen zijn 12 x 12 meter (twee delen van 5 met tussen gang van 2 x 2) x 2.70 meter. Graag een volledige prijs, inclusief alles.

Kelder bouwen voor extra woonruimte

Graag zou ik willen weten wat een prefab beton kelder kost die geschikt is als woonruimte. De situatie is als volgt: De kelder komt deels onder de schuur welke de mogelijkheid heeft om eerst afgebroken te worden en deels in de tuin, de schuur moet er daarna wel weer op komen dus het is ook gelijk een stuk fundering. De afmetingen van de kelder zijn 6 breed en 5 lang. De afmetingen van de schuur 6 breed en 3.50 lang. Graag wil ik een mogelijkheid met daglicht en zonder daglicht offrerend, rekening houdende dat er gaan lichtkoepel of dergelijke op het deel kan dat niet onder de schuur zit.

Nieuwbouw woning voorzien van kelder benaderbaar vanuit huis

Wat zijn de mogelijkheden van het plaatsen van een prefab beton kelder onder/achter/naast ons nieuwbouwhuis? Ons huis is een 2 kap woning. Ik zou graag 20 m² toevoegen aan de woonruimte. Ons huis is 5.60 meter breed en 9.50 meter lang min de erker. Het is fijn als er daglicht binnen kan komen.

Kelder maken onder een tussenwoning

Ik bezit als projectontwikkelaar een pand van 65 m² uit bouwjaar rond 1900 waar een houten vloer in zit die gerenoveerd moet worden. Er zit een kruipruimte onder de vloer en ik wil gaan bekijken of daar een kelder onder gemaakt kan worden zodat de woonruimte wordt vergroot. Ik ga hierover graag in gesprek met aannemers en ontvang dan uw advies en prijsindicatie.

Kelder voor extra woonruimte realiseren

Wij willen graag een extra woonruimte creëren van ongeveer 5 meter breed bij 10 meter lang. Wij zoeken hiervoor vrijblijvende offertes.

Kelder verdiepen

Ik heb een 3-kamer appartement gekocht met daaronder een kelderruimte van 24,5 m² met een stahoogte van 180 cm. Ik krijg op 25 maart de sleutel van de woning. Ik wil de kelder ook graag onderdeel van de woonruimte laten maken, deze mag volgens de wettelijke norm als woonoppervlakte meegerekend worden. Er zit een betonnen vloer in de kelder, maar het is mij niet duidelijk of die vloer onderdeel is van het fundament. Ik wil er een goede stahoogte in laten maken. Ik maak graag een afspraak om de ruimte te beoordelen en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte.

Kelder bouwen onder een pand

Ik ga een huidige steens loods omturnen tot een industrieel pand met woonruimte. Aanvankelijk was het de bedoeling om de hoogte in te gaan, maar ik overweeg nu eventueel ook de diepte in te gaan. Er staat nu een loods met een betonnen plaatfundering van 8 x 27 meter, ruwweg 220 m². Graag ontvang ik van u vrijblijvend een offerte wat ongeveer de meterprijs is voor het bouwen van een kelder, a) als we de eerste verdieping laten staan en b) als we de eerste verdieping slopen en opnieuw bouwen. De ondergrond is een zandgrond. De gewenste afmeting van de kelder is 220 of 200 m².

Kelder onder tuin maken

Graag zou ik horen wat het zou kosten om een kelder onder de tuin te laten plaatsen. We hebben niet een enorme tuin, dus vandaar dat een aanbouw niet echt een geweldige optie is. Echter missen we vooral op de beneden verdieping ruimte in ons nieuwbouwhuis. De tuin is volgens mij ongeveer 8 x 6 meter en heeft een buiten berging staan in de hoek van de tuin. We zouden de kelder ruimte vanuit onze woonkamer willen kunnen betreden en daar bijvoorbeeld de woonruimte van maken en op de begane grond dan de keuken en de eetkamer. Ik hoor graag waar ik ongeveer aan moet denken qua kosten etc en wat de mogelijkheden zijn.

Casco horecaruimte verbouwen

Wij hebben een gestript casco Horecapand op het oog met een kelder van 75 m2, een begane grond van 90 m2, een eerste etage van 73 m 2 met een balkon van 14 m2. De tweede etage is een woonruimte van 61 m2. Graag willen wij weten wat een verbouwing per onderdeel gaat kosten. Het exterieur moet geschilderd worden. Aan de voorzijde van het pand moet een terras/serre van 24,75 m2 aangebouwd worden. De kelder moet ingericht als magazijn, inclusief koelruimte. In ongeveer 1/3 van de kelder zijn de toiletten aanwezig. Voor de rest van de kelder moeten wanden, plafond en vloer zo economisch mogelijk afgewerkt worden volgens de HACCP. Op de begane grond inleggen van een houten vloer, plaatsen van een bar van ongeveer 7,5 meter, wanden en plafond egaliseren en sauzen. Het aanbrengen van een houten halve slag trap en trapgat met hekwerk van de begane grond naar de eerste etage. Op de eerste etage moet een horecakeuken met apparatuur geplaatst worden van ongeveer 18 m2. Vloer inclusief schrobput, wanden en plafond van de keuken moeten zo economisch mogelijk afgewerkt worden volgens HACCP. Plafond van de rest van de eerste etage egaliseren en sauzen. Optioneel: inleggen van een houten vloer, wanden en plafond egaliseren en sauzen. Schuifpui naar het balkon. Voor het bedrijfsgedeelte van het pand moet een ventilatiesysteem aangelegd worden. Voor zover niet toereikend moeten leidingen, water afvoer en aansluitingen voor gas, water en elektriciteit verlegd en aangebracht worden. Uiteraard bovenstaand volgens wettelijke bepalingen met betrekking tot ARBO, HACCP, Drank & Horecawet, brandveiligheid, milieuwetgeving, bouw besluiten, enzovoorts.