Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder de woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder de woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder de woning bouwen

Kelder onder woning bouwen

Graag zou ik de mogelijkheden en de kosten willen weten voor het plaatsen van een kelder. De woning heeft een oppervlakte van 55 m2 en de kelder zal 70 m2 moeten worden. Boven de woning zijn nog 4 andere woonlagen en het betreft een woning met aan beide zijde woningen. De kelder mag casco worden opgeleverd, maar de elektra en het water dienen wel te worden doorgetrokken. In de gang zal er een trap naar beneden geplaatst moeten worden en verder mag deze casco worden opgeleverd. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Kelder uit laten graven

Voor mijn nieuwe woning wil ik de kelder verder laten uitdiepen. Aan de achterzijde van de woning is al een kelder (met betonvloer - deze verwijder ik zelf) van ongeveer 2.10 meter diep. Deze moet worden uitgediept tot 2.50 meter. Aan de voorzijde van de woning moet de kelder doorlopen. Hier is nu een kruipruimte van 40 cm diep. Deze dient ook tot 2.50 meter uitgediept te worden. De vloer over de kelder zal ik vervolgens zelf storten. Wij hebben een houtenbalk vloer boven de te plaatsen kelder. In totaal zal er ongeveer 50 m2 uitgediept moeten worden. Graag ook ondermetselen en plaatsen van wat balkwerk. De tekeningen en vergunningen worden door ons geregeld. Afhankelijk van de vergunningen kan er over 3 a 4 maanden gestart worden.

Kelder onder aanbouw plaatsen

Wij willen een aanbouw van 6 meter breed en 4 meter diep maken aan een bestaande woning en ik wil graag weten hoeveel het kost om een kelder onder de aanbouw te laten plaatsen.

Kelder van de kruipruimte maken

Ik wil graag een kelder laten maken van de kruipruimte onder mijn woning. Wij zouden dit graag willen laten doen om een extra kamer te creëren voor bijvoorbeeld de was. Wij hebben een oude woning van rond 1920 en deze is op houten palen gefundeerd. De ruimte die wij willen laten maken is ongeveer 3 bij 4 meter. Op het moment is de kruipruimte al toegankelijk via een luik in de woonkamer. De kruipruimte is momenteel ongeveer 80 cm hoog. Ik ga nog kijken of een vergunning nodig is hiervoor.

Kelder onder een bestaande woning bouwen

Ik wil een kelder van ongeveer 90 m2 onder mijn bestaan huis laten maken door jullie ik las op jullie site dat het wel kon. Mijn vraag is wat het ongeveer gaat kosten?

Kopreparatie aan een onderslagbalk

Bij deze wil ik u vragen om een vrijblijvende offerte voor de volgende werkzaamheden. Naar aanleiding van de verkoop van een VvE woning is een bouwkundig rapport opgemaakt. Hierin staat het volgende omschreven: Onderslagbalk: rot bij oplegging, herstel: De onderslagbalk in de kruipruimte of kelder welke dient als ondersteuning voor de vloer, balken of constructie is rot bij de oplegging, dus daar waar de balk de muur ingaat, het lijkt erop dat dit nog kan worden hersteld, eventueel kan een stalen hoek aan de fundering worden gemonteerd om de verbinding tussen balk en fundatie te verbeteren. In dit geval kunnen de gebreken nog worden hersteld. Tevens adviseren wij u de balk te voorzien van een deugdelijk verfsysteem, bijvoorbeeld loodmenie. In de bijlage vindt u 2 foto's van de onderslagbalk, de balk is ongeveer 30 cm hoog. Ik hoor graag of een een offerte kunt uitbrengen of, beter nog, dat u vrijblijvend eens kunt komen kijken.

Kelder onder de tuin maken

Wij hebben een nieuwbouw woning waarbij de tuin aan de voorzijde van de kavel is. In de tuin willen wij graag een kelder van 6 bij 6 meter laten plaatsen waar 2 auto's boven op komen te staan. Er is al toestemming van de gemeente voor het plaatsen van de kelder. Er zal water en elektra moeten worden doorgetrokken en daglicht mogelijkheden gerealiseerd. De kelder zal gebruikt worden als extra werkt/ leef en slaapruimte

Kelder in achtertuin plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen hebben voor het plaatsen van een (prefab)kelder in onze achtertuin. Het betreft een bestaande woning en de bereikbaarheid is niet optimaal. We zouden graag een kelder willen van ongeveer 5 bij 10. Wat zijn hiervoor de mogelijkheden en zou u een prijsindicatie kunnen geven?

Kelder maken onder een jaren '30 woning

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is en wat de kosten zijn van een onderkeldering van onze jaren '30 woning in Amsterdam. Totale vloeroppervlakte is 98 m2, waarvan ik 50 m2 wil laten onderkelderen. Waarschijnlijk willen wij de onderkeldering onder de woonkamer laten lopen maar wij weten het nog niet zeker. Er zit op dit moment een kruipruimte onder. Wij hebben de oude metselfundering met een houten vloer en houten balken. Wij willen ook graag een trap laten plaatsen naar deze verdieping en denken erover om een washok en doucheruimte te laten creëren. Er zal dan ook wat leidingwerk, elektra en afvoer moeten worden doorgetrokken/aangebracht. Er is nog geen vaststaand plan en er zijn nog geen tekening gemaakt worden. Zou u langs kunnen komen om te kijken en te bespreken wat de mogelijkheden zijn?

Aanbouw en kelder graven en bouwen

Wij hebben een beneden woning in Amsterdam in De Pijp. Het is nu 54 m2 groot en we willen een souterrain plus aanbouw maken. De aanbouw is 16 m2 en de souterrain moet een zo groot mogelijk oppervlakte zijn onder de woning. Dit is geen kleine klus maar ook niet onmogelijk aangezien het in de straat vaker gebeurd. Graag zouden we het gesprek aangaan om te kijken naar de mogelijkheden.