Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder bestaande woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder bestaande woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder bestaande woning

Onderkelderen bestaande woning

Wij hebben een woning en overwegen die te onderklederen. De benedenverdieping beslaat circa 90 m2. Het bijzondere van de huidige situatie is dat er al een kelder is van circa 18 m2 en dat de overige ruimte onder de begane grond al tot circa 150 cm is uitgegraven. Wij willen nu graag de rest volledig laten onderkelderen en zoeken een partij die ons daarbij kan helpen. De kelder moet afgewerkt worden met elektra en stucwerk. Graag ontvang ik een offerte.

Kelder + Aanbouw realiseren

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een aanbouw, ik denk 5,2m * 2m (plattegrond in bijlage van de buren, mijn woning is gespiegeld daar zit de entree/trapgat aan de bovenkant. En dan ook waar het trapgat begint ongeveer 10m kelder in de kruipruimte/tuin bouwen (dus tot waar de aanbouw stopt) graag een apart prijsje om in de kelder ook water leiding/afvoer putje te plaatsen

Uitbreiden van de kelder

Binnen enkele maanden verhuizen wij naar een woning (bouwjaar 1960-1970)met een onder kelder. De kelder ligt aan de kant van de hal dus niet ver van de voordeur. De kelder wordt op dit moment gebruikt als bergruimte. Ik wil graag een offerte opvragen voor de uitbreiding van de kelder met een oppervlakte van 10 a 15 m2. Indien mogelijk zou ik een offerte willen ontvangen voor het kelderbouw uitbreiding voor het gebruik van berging en voor het gebruik als speel of slaapkamer. Geen idee of ik een vergunning nodig heb, dat moet ik nog navragen. Tekeningen heb ik nog niet. Ik ben me nog aan het oriënteren. Helaas is het niet gelukt om een word bestand mee te sturen, maar dit zou ik via de mail nog kunnen sturen. Eind mei is de oplevering en vanaf begin juni willen we graag beginnen.

Huidige kelder vergroten

Graag wil ik mijn kelder onder mijn bestaande woning vergroten van ongeveer 3,5 m bij 2,5 m naar 3,5 m bij 7 m. De woning is op zand gebouwd en grond water is heb ik begrepen op +-15 m diep. Ik heb een klein keldertje die zit op 1.40 m diep, hier is droog zand. Ik ga van de week even graven en kijken waar het grondwater zit. Er is denk ik een vergunning nodig, maar dit zal ik na moeten vragen. Graag een afvoer maken en elektra aanleggen en dat soort dingen, de afwerking doe ik wel zelf.

Kelder of verdieping onder bestaande dijkwoning maken

Onder onze woning, dijkwoning, willen we een extra verdieping (kelder / souterrain). De "kruipruimte" is al voor een groot gedeelte uitgegraven en ook zijn er al 2 zijmuren. Er moet dus een trap naar benden komen, isolatie, een vloer en nog een achterwand (maar ik ben geen expert). ** Idem zelfde dag aanvraag ontvangen voor: "Op ons balkon willen wij een terrasoverkapping die wij in een later stadium nog aan kunnen vullen met zijwanden tot een tuinkamer"

Kelderbouw

Wij willen graag weten wat de kosten zijn om een casco kelder te bouwen van 11 m bij 14 m (dit is de buitenmaat van de woning) incl. Bronbemaling e.d. De woning dient nog gebouwd te worden. De vergunning is al aangevraagd.

Funderingsherstel met kelder realiseren - casco oplevering

Wij willen starten met het renoveren van onze woning (tussenwoning, 1875). Het gaat om een woning die 8,21 bij 4,36 is (met een aanbouw 6,19 bij 2,12 meter uit +- 1974). De buren aan de linkerzijde willen ook een funderingsherstel laten uitvoeren (kan wellicht gezamenlijk). De buren aan de rechterzijde is nog besluiteloos in het meedoen met het herfunderen van de mandelige muur. Mogelijk treft het dus een groot project voor u (twee woningen wellicht minimaal). De schatting is dat het gaat om het volledig trillingvrij drukken van zo'n 12 stalen buispalen met een lengte van ± 8 meter (wanneer het alleen onze originele woning van 8,21 bij 4,36 betreft - zonder kelderbouw en zelfstandig herfunderen zonder de buren van beide zijden). Tijdens deze renovatie is het van belang om de leidingwerk, mechanische ventilatie en het elektra mee te nemen. Eveneens het bespreken van bijvoorbeeld een warmtepomp is onze wens. We willen graag de woning verbouwen naar een 4,36 bij max. 12 meter met een kelder van dezelfde afmetingen. De kelder daarbij graag voorzien van en koekoek oid voor lichtinval. De kelder graag een doorloophoogte van (minimaal) 2 meter. Dit betekent een uitbouw van 3,79 bij 2,20 +- erbij. Slopen van de oude uitbouw kunnen we zelf doen. We willen graag letten op een goede isolatie en vloerverwarming. Het afwerken/casco opleveren van een badkamer. Het leggen van keramisch parket of pvc vloer (schaffen we zelf aan). Uiteraard een trap van de kelder naar de begane grond (kunnen wij ook aanschaffen). In de uitbouw graag twee openslaande deuren met twee zijlichten (of schuifpui bij aantrekkelijke prijs/mogelijkheid van zelf zoeken naar schuifpui ter installatie). Graag uw offerte. Afh. vd hoogte vd offerte, willen we misschien direct meer laten uitvoeren.

Kelder onder garage van een bestaande woning

Wij hebben een huis gekocht en wij zouden graag een kelder maken onder de garage. De afmeting zou ongeveer 3,5 x 6,15 meter worden. Doel van de kelder is voornamelijk opslag, mogelijk dat we ook een kamertje zouden willen maken. Vergunning is nog niet aangevraagd en tekeningen hebben we ook nog niet. We zijn ons echt nog aan het oriënteren. We willen elektra en ook de afwerking graag. Er is een pad langs het huis aar de garage. Via achter is het lastiger bereikbaar, maar via voren is dat goed te doen. Kunt u aangeven wat de kosten hiervan zouden zijn? Juli krijgen we de sleutel, vanaf dan zou er begonnen kunnen worden.

De kruipruimte nu 150 cm laten verdiepen tot kelder

Onder onze nieuwe woning willen wij een kelder laten bouwen. Er is al een kruipruimte van ongeveer 150 cm hoogte.

Onderkelderen van de woning

Wij hebben een woning gekocht die wij willen laten onderkelderen. Ons bod is geaccepteerd op de woning. Maar als een kelder niet mogelijk is voor ons/ voor de woning dan gaat het niet door. Er is nu nog geen kruipruimte aanwezig en het rijksmonument ligt op zandgrond in Laren Wij zouden de kelder willen gebruiken als wasruimte en inloopkast en verblijfsruimte. Aangezien de hele woning gestript moet worden hoeft er geen rekening te worden gehouden met de binnenkant. Indien mogelijk zouden we de vloer dan willen verlagen om iets meer hoogte in de woning te krijgen. We willen graag het prijsverschil weten van compleet en casco. Elektra en stucwerk ook graag vermelden. Vergunning is nog nodig. de afmetingen staan op de bijlage, de kelder komt onder de gehele woning.