Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder bestaande woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder bestaande woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder bestaande woning

Kelder bouwen onder bestaande woning

Wij willen een kelder inbouwen liefst over de volle breedte van het huis. De woning dateert uit 1991. Liefst 7 meter breed en 7 meter lang indien mogelijk. Het betreft een hoekwoning zonder kruipruimte, zonder kelder. Meerdere mensen bij ons in de wijk hebben een kelder laten bouwen dus vergunning moet geen probleem zijn. Graag advies over wat bij ons bouwkundig mogelijk is, eventuele alternatieven en tegen welke prijs.

Grote kelder en een uitbouw

Onder onze jaren-20 woning met grotendeels zand ondergrond willen wij een kelder met woonfunctie; 4 slaapkamers en een douche met wc. Trap naar boven en tevens op de BG een uitbouw waar de woonkamer moet komen met schuifpui naar de tuin. Woning meet momenteel circa 8 meter breed en 11 meter lang. Er is geen achterom. Graag een prijsopgave en advies van een ervaren kelderbouwer.

Grote verbouwing; dakopbouw, badkamer op 1e, vloer BG en doorbraak BG

We hebben de aankoop van een woning zo goed als rond en zijn mondeling al accoord. Net als de buren zouden we graag een opbouw willen plaatsen. We zijn benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en wat dit doet qua kosten. We zouden in ieder geval willen gaan voor een afgewerkte opbouw, niet casco. Via Funda zijn de foto's te vinden. Het gaat om een opbouw van ca. 10 meter x bij 4,50 meter. De Badkamer op de 1e verdieping moet ook gerenoveerd worden en iets vergroot (ten koste van een inbouwkast in de slaapkamer ernaast). Op de BG zit naast de huidige oude keuken een werkkamer die moet worden uitgebroken t.b.v. een te vergroten nieuwe keuken. De Kelder is door een vorige eigenaar ooit verhoogd naar sta-hoogte waardoor de woonkamervloer gedeeltelijk met 30 cm. omhoog is gekomen met een opstap. Wij willen dit weer ongedaan laten maken en op de gehele BG een compleet nieuwe vloer laten aanleggen.

Kelder- met opbouw t.b.v. uitbreiding woning aan 1 zijde

Bestaande (losstaande) garage plat gooien, in het vrijgekomen grondstuk een prefab-kelder plaatsen met daarop een verdieping aansluitend aan de begane grond van de woning t.b.v. uitbreiding (nieuwe keuken). De binnen-afmetingen moeten 3,6 meter x bij 6 meter worden.

Kelder direct achter aan de woning met daarop een glazen serre

Wij willen aan de achterzijde van onze twee-onder-een kapwoning een kelder laten maken met daarop een glazen serre ten behoeve van de woonkamer. De glazen serre dient 6 meter x 3 meter te worden.

Tuin onderkelderen

Ik ben aan het oriënteren wil graag een prijs weten om een (casco) kelder te maken in mijn achtertuin maten zijn 11 x 7 meter. Waar kan ik uit kiezen? Tuin is nog niet betegeld. Het is een nieuwbouw woning. Ik hoor het graag.

Onderkeldering woning

Ben echt opzoek naar een eerste inschatting van de mogelijkheden om een kelder onder onze woning te bouwen. Ik zie dat jullie ervaring hebben in Amsterdam . Betreft een reeds 2,5 meter uitgebouwde woning (6 meter breed en rond de 12 meter diep). Er zullen 2 slaapkamers en een badkamer in de ruimte komen. De buren hebben een kelder maar ik weet niet of dit wb vergunning nog mag/kan, moet ik nog navragen. Ik zoek een grove inschatting wat betreft kosten en mogelijkheden.

Kelder bouwen

Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn qua kelder bouwen onder de woning. De kelder moet volledig afgewerkt worden en moet een oppervlakte hebben van 50 m2. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Kelder onder bestaande woning

We willen onder onze bestaande woning (2 onder 1 kap) een kelder realiseren. Wij kunnen niet precies inschatten hoeveel m2 dit betreft maar denken ongeveer 50 m2. Onze woning is gebouwd op heipalen en is in bezit van een kruipruimte van 60cm hoog. Deze moet eerst worden uitgezuigd en daarnaast worden uitgediept tot een hoogte van 2,20 m. We zoeken iemand die ook de afwerking zou kunnen doen. De leidingen willen we graag laten doorlopen. Stucen van muren kunnen we zelf.

Kelder onder bestaande woning maken

Ik wil een kelder realiseren, ik heb wat onderzoek proberen te doen naar de mogelijkheden, maar nu heb ik advies nodig. Ik denk na over twee opties: de kruipruimte uitgraven (deze is nu ongeveer 60 cm) en daar de kelder realiseren of een (prefab) constructie in de tuin. De kelder wordt een deel voor opslag maar ook misschien voor een kantoortje. Het huis is 4,5 meter breed en ongeveer 12-13 meter diep, geen idee of de kelder ook zo groot kan vanwege constructie enzovoort. Hebben jullie standaard maten? Vergunning willen we graag laten regelen. Als de kelder in de tuin komt vraag ik mij wel af hoe daar een toegang daarnaar toe gemaakt kan worden. Kan de kelder dan tegen de woning aan geplaatst worden dat er vanuit het huis zelf een toegang gemaakt wordt? We willen een semi-complete oplevering, waterleidingen en elektra en een trap zijn nodig, maar stucwerk bijvoorbeeld niet. Wat zijn hiervan de kosten? Is er iets te zeggen over de tijdsduur? Mijn buren zijn eventueel ook geïnteresseerd, geldt er een staffelkorting bij meerdere aanvragen?

Partners

Partners van Casius