Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder volledige begane grond? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder volledige begane grond. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder volledige begane grond

Dubbele kelder bouwen

In onze achtertuin willen wij een kelder/extra woonruimte creëren. Afmetingen zijn 12 x 12 meter (twee delen van 5 met tussen gang van 2 x 2) x 2.70 meter. Graag een volledige prijs, inclusief alles.

Kelder onder volledige begane grond

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een kelder onder onze nieuwbouwwoning. De kelder dient onder de gehele begane grond geplaatst te worden. De buitenkanten zijn 12,40 bij 6.0 meter In afwachting van uw bericht.

Volledige woning inclusief kelder slopen

Wij hebben een grote vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1956, met 3 woonlagen en een kelder. Wij willen de gehele woning inclusief kelder laten slopen. De totale inhoud bedraagt 650 m³. Het woonoppervlak is 240 m², de gebouwgebonden buitenruimte is 21 m² en de kelder is 9 m². De externe buitenruimte is 49 m². Wij hebben al een partij gevonden die voor ons de asbestinspectie gaat verzorgen en een andere partij die eventueel de afvoer van asbesthoudende materialen zal uitvoeren, dat kan buiten deze aanvraag blijven. Er is een gesaneerde septictank aanwezig, die moet ook worden afgevoerd. Wij maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Betonkelder onder bestaande woning bouwen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een kelder onder mijn 2 onder 1 kap woning, bouwjaar 2009, te realiseren. Ik zie hierbij 2 mogelijkheden: volledige stahoogte, te kostbaar vermoed ik, grondwaterstand is hier hoog, of uitgraven tot grondwaterniveau en dan een betonnen bak gieten. De hoogte van de kelder zal dan circa 1,20 meter bedragen. De afmetingen zijn verder 11,7 meter bij 6 meter. De afwerking zien wij graag separaat op de offerte vermeld.

Woonhuis verbouwen

Uitbouw - slaapkamer ->Dit stuk werk gaat om het bij het huis trekken van een reeds overdekt deel tuin. Afhankelijk van welke constructie is gebruikt kan er een nieuwe buitenmuur en vloer geplaatst worden. De huidige buitenmuur vanuit de keuken zal verder naar binnen geplaatst worden waardoor er een redelijke slaapkamer ontstaat. Bij het uitbouwen wordt de huidige Koekoek afgedekt door de nog te plaatsen vloer. Er zal een ventilatieschacht naar buiten gemaakt moeten worden en een buitenkraan plus stroom punt geplaatst moeten worden. Het huidige kozijn in de bestaande buiten muur willen we gebruiken in de nieuwe muur zodat deze gelijk is aan de andere kozijnen. Voor de buitenmuur willen we graag dezelfde stenen gebruiken als de huidige stenen van het huis. Kelder-> De huidige trap naar de kelder zal worden afgedekt (vloer badkamer). Er zal een nieuwe trap naar de kelder gemaakt moeten worden met toegang via een luik. Badkamer-> Door de doucheruimte, toiletruimte gang en huidig stuk keuken bij elkaar te trekken als één ruimte ontstaat er een ruimte voor de badkamer. Tekening voor indeling en afmetingen is beschikbaar. In de offerte mag de volledige afwerking van de badkamer worden meegenomen afgezien van schilderwerk. Meubels sanitair en tegels zijn uitgekozen en kunnen voor aanvang van werkzaamheden geleverd worden. Wij zullen zelf de huidige muren kaal maken (verwijderen tegeltjes). Was-kast-> Aangrenzend aan de badkamer zullen we zelf een kast bouwen om een was droog combinatie in te plaatsen. Hiervoor zal het benodigde leidingwerk moeten worden aangelegd. Nieuwe deur opening -> Er zal een nieuwe deuropening gecreëerd moeten worden vanuit de woonkamer naar de nieuwe hal (waar de badkamer, toegang slaapkamer en waskast op uit komen. Keuken -> Het aanleggen van de noodzakelijke warm/koud waterleidingen en afvoer zullen wel uitbesteden. De nieuwe elektra groepen en leidingen horen hier ook bij. Benedenwoning, ondervloer is van houten balken.

Nieuw te bouwen woning geheel onderkelderen

Onze woning in Capelle aan den IJssel zal begin maart gebouwd worden en om deze plannen verder te concretiseren zouden we graag een vrijblijvende offerte voor een volledige kelder, 13 meter x 14 meter, onder de woning willen aanvragen. Dit eventueel verder uit te breiden naar een (optie 2) parkeerkelder kelder met hellingbaan. Het gaat om een zware bovenbouw waardoor een bewapening van minimaal 30 kg/m3 noodzakelijk lijkt en aan de randen moet het voorzien zijn van een nok /verbreding voor het metselwerk. Graag in uw offerte aangeven de constructieberekeningen en tekeningen, grondwerkzaamheden, planning en isolatie.

Kruipruimte uitgraven en extra fundering aanbrengen

In onze kelder is een aanzienlijk deel van de kruipruimte al uitgegraven en voorzien van klinkers. Het resterende deel langs de buitenmuren is nog niet afgegraven en wordt nu door betonnen tegels en pilaren gestut. Dit resterende deel wil ik ook graag gaan gebruiken. Dus het zand moet worden afgezogen en er moet op deze plek iets met de fundering worden gedaan (onze fundering rust op zand, geen heipalen). Daarna moet er een betonvloer in en moet deze ruimte waterdicht worden gemaakt (in verband met optrekkend vocht). Geschatte afmetingen af te graven deel (langs 3 buitenmuren): lengte: 15 meter, diepte 0.90 meter, breedte: 2 meter. Volledige oppervlakte keldervloer: 11 x 4.50 meter. Ik weet niet hier een vergunning voor nodig is.

Kelder onder de woning bouwen

Er zit een kelder onder mijn woning van grof geschat 2. 4m x 4m met een hoogte van 1. 2m. Graag zou ik de gehele kelder willen verlagen tot een stahoogte van 2 meter. 1 wand is de buitenmuur, de rest van de wanden zijn van binnenmuren. De vloer is van beton. Graag een prijsindicatie. Ik begrijp dat u met deze gegevens geen volledige offerte kunt leveren, maar daar kunnen we altijd later over in gesprek gaan. Het gaat ons er nu om of het binnen ons budget zal passen.

Kelder onder de nieuwbouwwoning

Middels zogenoemde catalogusbouw wil ik een woning bouwen in Nuth (Zuid-Limburg). Deze woning wil ik graag realiseren incl. kelder, echter behoort dit niet tot de mogelijkheden van de catalogusbouwer. Hieromtrent ben ik op zoek naar een partij die voor mij een kelder naar wens kan realiseren die voldoet aan de eisen van de aannemer van het hoofdgebouw. Het betreft een kelder onder de woning voor zowel het hoofdgebouw (15.30 meter * 8. 71 meter) alsook de garage (8.41 * 7.29 meter). Onder de serre is niet direct vereist. Voor een plattegrond zie bijlage. De eisen aan de kelder: - Volledige geïsoleerd (buitenzijde) met een RC van minimaal 3.5; typisch middels XPS platen van 12 CM; daarnaast ook voorzien van koudebrug isolatie. - Kelder afgedekt middels kanaalplaatvloeren (zonder isolatie) met een dikte van 275 mm vanwege deels gebruik als garagevloer; incl. afstorten rondom en naden. - Kelder dient volledig waterdicht opgeleverd te worden, incl. overgang tussen kelderwand en kanaalplaatvloer afgeplakt middels foamglas. - Uitsparing voor een keldertrap in de kanaalplaatvloer. - Kelderwand dikte 38 cm, gelijk aan de dikte van volledige spouwmuren bovenbouw. - Fundering middels gestorte gewapende keldervloer over volledige oppervlak. - Binnenwand tussen twee kelderdelen en langs de keldertrap. Onderbouw klaar voor start metselwerk binnen/buiten van begane grond. Verder hebben we nog de volgende wensen: - Gewenste plafondhoogte rond de 260-265 cm. - Een 4-tal licht schachten (dubbelglas kiepraam, +/- 60*100 cm). - Een pompput. - Omtrent de serre (2.36 * 4.53 meter), deze dient gefundeerd en van geïsoleerde (Rc >3.5) kanaalplaatvloer voorzien te worden. Of ook middels onderkeldering, mocht dit niet te veel schelen in prijs. De realisatie van de kelder dient plaats te vinden rond Q1 2017. Er is een plattegrond beschikbaar.

Pand tot horecapand verbouwen

Ik wil een pand laten verbouwen tot horecazaak. Het heeft 12 jaar leeggestaan en het is nu casco opgeleverd. De gegevens zijn; Kelder (13 m2); er dienen 2 toiletgroepen te komen. Begane grond (85 m2) waarvan: 60m2 entree + trap richting kelder. Van begane grond naar de eerste etage een foodlift maken. 1e etage; restaurant met 20 zitplaatsen, bar, 45 m2 trappenhuis, 15 m2 keuken en 25 m2 borrel ruimte. 2e etage (60 m2;) waarvan 30 m2 vergaderruimte incl. tTap naar 1e etage, 30 m2 woonkeuken inclusief vaste trap naar zolder. Zolder etage (35 m2); slaapkamer en badkamer. Op alle verdiepingen volledige afwerking. We denken aan een PVC vloer of een alternatief. Graag een indicatie van kosten verbouwing, waarin veel van de binnenschil aangepakt dient te worden. Een bezichtiging is mogelijk.