Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder uitgraven onder de woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder uitgraven onder de woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder uitgraven onder de woning

Kelder uitgraven onder de woning

Wij willen graag een kelder onder onze woning; een extra (hobby)ruimte. Er is al een kleine kelder, maar willen we uitbreiden door de naast de kelder gelegen kruipruimte flink uit te diepen en netjes in te richten (stuken, ventileren, verlichten, laminaat-vloer). De kelder is nu 2 x 6 meter en 2 meter hoog. De kruipruimte is vanuit de kelder zichtbaar, tot borsthoogte ligt er zand, het lijkt droog te zijn. De totale oppervlakte is 6 x 10 meter voor de hele woning. Het niveau van het grondwater is een aandachtspunt. Verwarming is reeds aanwezig. Graag ontvangen wij advies en een offerte.

Fundering verstevigen

In verband met het aanbrengen van een betonvloer op staal in de kruipruimte (van tussen 1.70 meter en 2.65 meter hoog) zit ik met de vraag hoe laag ik de vloer kan uitvoeren. Een optie is om de grond onder de poten van de spaarbogen van de fundering te injecteren, zodat ik iets meer speelruimte heb in het uitgraven. Het gaat om 6 poten onder een pand met 2 verdiepingen en een zolder. Fundering staat op zeer dichte maar weinig samenhangende zandgrond. Vooralsnog vertaalt deze actie zich in een prijs per centimeter hoogte in de kelder, dus ik wil graag wat prijsindicaties om te kunnen bepalen of dit überhaupt een te onderzoeken route is.

Prefab kelder plaatsen

Ik ga een huis laten bouwen, ik wil graag een kelder onder deze woning. Ik wil graag een prefab kelder laten bouwen van ongeveer 8 meter x 10 meter. Het is pas over een jaar. Ik heb een aannemer die de afwerking en het uitgraven doet. Alle vergunningen zijn nagenoeg rond. Woonvergunningen zijn ook al binnen. Voordat het huis gebouwd wordt wil ik de kelder graag laten plaatsen.

Kelder in de kruipruimte realiseren

Wij wouden graag weten of het bij ons mogelijk is om een hobby kelder in onze kruipruimte te laten maken en wat dit grofweg gaat kosten om de basis ten maken zodat wij hem verder kunnen afwerken. Wij willen hem waarschijnlijk zelf gaan uitgraven om de kosten te besparen.

Kruipruimte tot kelder ombouwen

Wij wouden graag weten of het bij ons mogelijk is om een kelder in onze kruipruimte te realiseren en wat het grofweg gaat kosten om de basis te laten maken zodat wij het zelf verder kunnen afwerken. De fundering zit op 80 cm. Een kelder van 3 x 3 meter. Wij willen het waarschijnlijk zelf gaan uitgraven om de kosten te besparen. Kunt u de ruwbouw verzorgen? Zouden wij hier vrijblijvend een offerte van kunnen laten maken?

Betonkelder onder bestaande woning bouwen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een kelder onder mijn 2 onder 1 kap woning, bouwjaar 2009, te realiseren. Ik zie hierbij 2 mogelijkheden: volledige stahoogte, te kostbaar vermoed ik, grondwaterstand is hier hoog, of uitgraven tot grondwaterniveau en dan een betonnen bak gieten. De hoogte van de kelder zal dan circa 1,20 meter bedragen. De afmetingen zijn verder 11,7 meter bij 6 meter. De afwerking zien wij graag separaat op de offerte vermeld.

Prefab kelderruimte in tuin plaatsen

Wij willen onze woning verbouwen en zijn opzoek naar extra ruimte. Na enig speurwerk zijn wij geïnteresseerd geraakt in een prefabkelder. Wij zouden graag een vrijblijvend gesprek willen hebben over de mogelijkheden tot het plaatsen van een prefabkelder in onze tuin. Ongeveer 4 x 5 meter groot en met stahoogte. Met een aparte trap die er toegang toe geeft. Wij willen de kelder gebruiken als een extra woongedeelte cq schuur(tje). Er moet in ieder geval elektra naartoe gebracht worden. Eventueel ook verwarming. Wij zijn benieuwd wat de complete kosten (uitgraven, fundering, ect.) zijn voor het plaatsen van de kelder. Ik hoor graag van u.

Bestaande kelder laten uitdiepen

Wij zijn voornemens onze bestaande kelder van 160 cm diep te laten uitdiepen tot een volwaardige verdieping, ongeveer 240 cm hoog. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 50 m2. De huidige kelder is voorzien van een betonvloer en de fundering is op staal, diepte fundering ongeveer 1.75 cm. De grondwaterstand ligt ver onder de gewenste kelderdiepte. Het betreft een zandbodem. De kelder is bereikbaar via een vaste trap vanuit de hal, dicht bij de voordeur. Het betreft een tussenwoning op een woonerf. In de naaste omgeving is al eerder een kelder onder een woning gebouwd en dit leverde geen problemen op voor het aanvragen van vergunning. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het uitgraven van bestaande kelder en het bouwen van de nieuwe kelder, voorzien van 3 koekoeken, aan de achtertuinzijde van de woning, kelder wordt casco opgeleverd.

Prefab kelder in de tuin plaatsen

Ik wil graag een prefab kelder als hobbyruimte in de tuin laten plaatsen ter grootte van ongeveer een garagebox. De kelder kan vrijstaand worden geplaatst, deze hoeft niet onder de woning te komen. Graag een kostenindicatie voor de totaalprijs van het uitgraven, plaatsen, de ingang maken, ventilatie etc. De afwerking van de binnenkant doen we zelf.

Kruipruimte uitgraven en extra fundering aanbrengen

In onze kelder is een aanzienlijk deel van de kruipruimte al uitgegraven en voorzien van klinkers. Het resterende deel langs de buitenmuren is nog niet afgegraven en wordt nu door betonnen tegels en pilaren gestut. Dit resterende deel wil ik ook graag gaan gebruiken. Dus het zand moet worden afgezogen en er moet op deze plek iets met de fundering worden gedaan (onze fundering rust op zand, geen heipalen). Daarna moet er een betonvloer in en moet deze ruimte waterdicht worden gemaakt (in verband met optrekkend vocht). Geschatte afmetingen af te graven deel (langs 3 buitenmuren): lengte: 15 meter, diepte 0.90 meter, breedte: 2 meter. Volledige oppervlakte keldervloer: 11 x 4.50 meter. Ik weet niet hier een vergunning voor nodig is.