Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder uitgraven onder de woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder uitgraven onder de woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder uitgraven onder de woning

Advies en prijsindicatie voor kelderbouw

Graag zou ik een prijsindicatie willen voor het volgende. We kijken momenteel naar diverse koophuizen in Woerden. Een aantal hebben een te kleine woonoppervlakte en dus zoeken we een oplossing. Om vooraf te kunnen bepalen of een kelder überhaupt een oplossing kan zijn hebben we een indicatie nodig wat de kosten zullen zijn. We denken aan het volgende: Kelder van 40 tot 80 m² (afhankelijk hoe groot het huis al is. Inclusief zaken zoals elektra, luchttoevoer, water aanleg (eventueel) en uiteraard het uitgraven. En andere bijkomende kosten (welke zijn er?). Eventuele kosten voor stuken, behangen, vloer leggen etcetera hoeven niet meegenomen te worden. Verder willen we dan vrij weinig werk er aan hebben. Is dit erg lastig of kunt u ons een indicatie geven? Als dit past zien we dit als zeer serieuze optie.

Kelder bouwen in de tuin

Achter in mijn tuin ben ik momenteel een gat aan het graven van circa 3.50 x 3 meter. Ik ben nu op ongeveer 1,8 meter diepte. Ik zou hiervan graag een kelder willen maken. Naast deze kuil staat een klein tuinhuisje, deze kan ik eventueel laten verwijderen en het gat verder uitgraven. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn en de prijzen hiervoor. Het liefst zou ik 2 offertes willen krijgen. 1 - van het huidige gat een kelder van maken. 2 - Gat verder uitgraven en daar een kelder van maken (de afmetingen zouden dan ongeveer 6.5 x 3 m zijn).

Bestaande kelder verdiepen

Het wat dieper uitgraven van de bestaande kelder. De kelder is in zijn geheel 70 m2. Een deel of geheel wil ik laten uitdiepen met circa 30 cm extra diepte waardoor een bruikbare ruimte ontstaat van circa 210 cm diep. Indien mogelijk meer. Via een raam aan de voorkant of via de trap kan het materiaal afgevoerd worden.

Kruipruimte tot kelder uitgraven

Ik wil graag mijn kruipruimte van 150 cm naar 200 cm laten uitgraven/zuigen, dus ongeveer 50 cm. Het is een woning uit 1928 met een houten vloer. Het huis staat op houten palen. Ik heb de bouwtekeningen van de woning. Waarschijnlijk hebben de vroegere bewoners ooit de kelder dicht gedempt. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn. Gaat om ongeveer 30 m2. Ik denk dat er een vergunning voor nodig is, deze heb ik nog niet aangevraagd. Betreft een tussenwoning.

Kant en klare kelder laten plaatsen

Ik wil een kant en klare kelder plaatsen van 8 meter lang en 5 meter breed. Situatie is hier uitgraven en plaatsen.

Uitgraven kruipruimte tot kelder

Ik wil graag dat mijn kelder uitgegraven en uitgezogen wordt. Deze kelder is 11 bij 3,7 meter en de diepte is 2,2 meter. De kelder is reeds uitgegraven tot een diepte van 1 meter, daarna plaatsen/storten van betonnen bak

Kelder uitgraven

Ik wil mijn reeds bestaande kelder van circa 1.80 meter diep nog eens verder uit laten graven met minimaal 30 cm. De kelder heeft een oppervlakte van ongeveer 70 m2. Ik wil hier een gedeelte van uit laten graven. Waarschijnlijk moet er ook nawerk geleverd worden (stukken et cetera). In overleg met de vakman een plan opstellen voor deze klus.

Kruipruimte uitgraven voor een kelder

Ik wil zelf een wijnkelder onder mijn woning maken. Ik ben op zoek naar iemand die de grond uit m'n kruipruimte kan wegzuigen. Het gaat om 22,5 kuub.

Kelder uitgraven onder de woning

Wij willen graag een kelder onder onze woning; een extra (hobby)ruimte. Er is al een kleine kelder, maar willen we uitbreiden door de naast de kelder gelegen kruipruimte flink uit te diepen en netjes in te richten (stuken, ventileren, verlichten, laminaat-vloer). De kelder is nu 2 x 6 meter en 2 meter hoog. De kruipruimte is vanuit de kelder zichtbaar, tot borsthoogte ligt er zand, het lijkt droog te zijn. De totale oppervlakte is 6 x 10 meter voor de hele woning. Het niveau van het grondwater is een aandachtspunt. Verwarming is reeds aanwezig. Graag ontvangen wij advies en een offerte.

Fundering verstevigen

In verband met het aanbrengen van een betonvloer op staal in de kruipruimte (van tussen 1.70 meter en 2.65 meter hoog) zit ik met de vraag hoe laag ik de vloer kan uitvoeren. Een optie is om de grond onder de poten van de spaarbogen van de fundering te injecteren, zodat ik iets meer speelruimte heb in het uitgraven. Het gaat om 6 poten onder een pand met 2 verdiepingen en een zolder. Fundering staat op zeer dichte maar weinig samenhangende zandgrond. Vooralsnog vertaalt deze actie zich in een prijs per centimeter hoogte in de kelder, dus ik wil graag wat prijsindicaties om te kunnen bepalen of dit überhaupt een te onderzoeken route is.