Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande kelder uitdiepen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande kelder uitdiepen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande kelder uitdiepen

Kelder uitdiepen en vergroten

Voor onze dijkwoning wil ik een offerte ontvangen voor het uitdiepen van de benedendijkse ruimte. De huidige hoogte is 1,90 meter. Gewenste hoogte 2,30 tot 2,50 meter. De oppervlakte is 5 bij 9 meter.

Bestaande kelder uitdiepen

Momenteel heb ik een bestaande kelder van ongeveer 80 m2 (12 x 7 meter). 50 m2 kelder heeft een hoogte van ongeveer 1.15 meter en 30 m2 heeft een hoogte van 1.79 meter. Willen graag indien mogelijk tot een hoogte gaan van minimaal 2.50 meter.

Kelder uitdiepen en waterdicht maken

Ik heb een wo ing op het oog om te kopen. Nu zit daar een keldr bij van 11 keer 4 meter en ongeveer w m hoog. Deze zou waterdicht modten worden gemaakt en ongeveer 50 cm uitgediept. Wij zouden graag willen weren wzt zoiets o geveer gaat kosten.

Kelder onder woning verder uitdiepen

Ik wil de kelder onder onze woning laten uitdiepen. Het betreft een woning uit begin 1900 en de huidige kelder heeft een oppervlakte van ongeveer 70 m2 en is 175 cm hoog en ligt half onder de grond en half bovengronds. We willen dit graag met 50 cm uitdiepen, zodat er een volwaardige verdieping ontstaat. Gelijktijdig willen we de pui aan de achterkant vervangen. Via ramen aan de voorkant is er goede toegang om materialen binnen te brengen en weg te halen.

Kelder uitdiepen en inrichten

Ik heb een aannemersbedrijf en ga met een klant van mij een woning bezichtigen die hij gaat aankopen. Het is een pand uit rond 1900 met een kelder van nu 50 m² en een hoogte van 191 cm. Hij wil die kelder laten uitgraven naar 80 m² met een maximale stahoogte. In dit stadium wil ik graag een globale prijsindicatie ontvangen voor deze vergroting. Dit is werk dat ik in mijn eigen bedrijf niet doe maar ik zoek daar een projectpartner voor die hier expertise in heeft.

Kelder uitdiepen en groter maken

Ik wil graag mijn bestaande kelder groter maken. Het huis is in 1970 gebouwd. De hele straat heeft de kruipruimtes uit uit laten diepen. Betreft gewoon zand. Er is een goede fundering. De kelder is nu ongeveer 15 m2. Ook hebben we een kruipruimte, deze willen we graag laten uitdiepen, om zo de kelder te vergroten. Deze is ongeveer 50-60 cm diep. Er hierdoor zo'n 40 m2 kelder bijkomen.

Kelder tot slaapkamer en badkamer verbouwen

Ik wil onder onze woning uit 1911 de bestaande kelder (2x6 meter) uitbreiden tot een kelder onder de gehele woning (totaal achter 6 meter breed en 13 meter diep. Uitdiepen tot sta hoogte van 220 cm. Grondwaterbestendig gezien drainage problemen met grondwater in het verleden. Er moet goede ventilatie komen. En enig daglicht creëren door middel van lage ramen aan de achterzijde. Het huis is gebouwd op stalen fundament en er zijn in het verleden veel grondwater problemen geweest in de buurt.

Kelder uit laten graven

Voor mijn nieuwe woning wil ik de kelder verder laten uitdiepen. Aan de achterzijde van de woning is al een kelder (met betonvloer - deze verwijder ik zelf) van ongeveer 2.10 meter diep. Deze moet worden uitgediept tot 2.50 meter. Aan de voorzijde van de woning moet de kelder doorlopen. Hier is nu een kruipruimte van 40 cm diep. Deze dient ook tot 2.50 meter uitgediept te worden. De vloer over de kelder zal ik vervolgens zelf storten. Wij hebben een houtenbalk vloer boven de te plaatsen kelder. In totaal zal er ongeveer 50 m2 uitgediept moeten worden. Graag ook ondermetselen en plaatsen van wat balkwerk. De tekeningen en vergunningen worden door ons geregeld. Afhankelijk van de vergunningen kan er over 3 a 4 maanden gestart worden.

Bestaande kelder verdiepen

Het wat dieper uitgraven van de bestaande kelder. De kelder is in zijn geheel 70 m2. Een deel of geheel wil ik laten uitdiepen met circa 30 cm extra diepte waardoor een bruikbare ruimte ontstaat van circa 210 cm diep. Indien mogelijk meer. Via een raam aan de voorkant of via de trap kan het materiaal afgevoerd worden.

Bestaande kelder laten uitdiepen

Inmiddels is de vergunning zo goed als rond dat er onder mijn bestaande woning, de huidige kelder (170 cm diep) verder uitgediept (270 cm diep) moet worden en een stuk de tuin in gebouwd mag worden. Hiervoor zou ik dan ook graag een offerte ontvangen. Er zijn al tekeningen gemaakt en er is al gesoldeerd.