Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder een tussenwoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder een tussenwoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder een tussenwoning bouwen

Waterdichte kelder bouwen

We zouden onze woning graag willen uitbreiden door middel van een waterdichte kelder voor onder andere een home-theater doeleinden. Afhankelijk van de kosten overwegen we een kelder van ofwel 7,50 meter bij 5 meter ofwel 10 meter bij 5 meter. Het betreft een tussenwoning in een hofje. Ik durf geen harde uitspraken te doen over de grondwaterstand, maar ik verwacht dat deze in Zaanstad aan de hoge kant is. We zitten nog in de oriëntatiefase, en zou bij deze graag een vrijblijvende offerte en/of kostenindicatie aanvragen voor de beschikbare mogelijkheden.

Kelder onder bestaande bouw realiseren

Wij willen middels een kelder van ongeveer 30 m2 graag een extra slaapkamer en badkamer creëren onder de bestaande bouw uit 1999. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden, kosten, welke methode (prefab? ) het best geschikt is, de kans van slagen met betrekking tot de omgevingsvergunning en de ingeschatte duur van het project? We zijn benieuwd welke aanvullende informatie je nodig hebt om hier een goede inschatting van te maken. In de hal zal er een trap naar beneden gemaakt kunnen worden naar de casco kelder. Eventueel mag de kelder ook afgewerkt worden maar dat licht aan de kosten. Er dient een mogelijkheid gecreëerd te worden voor daglicht en de tussenwoning is goed bereikbaar. Huis staat op betonnen palen.

Hobbykelder maken

Een uitbouw in de tuin of deels onder de woning. Bedoeld als washok, hobbykamer en opslag. Obv offerteprijs kan de kelder groter of kleiner. Tussenwoning, rijtjeshuis, jaren 50, duingebied in Haarlem. 6 bij 10 meter

Grote kelder bouwen

Onder een jaren '20 tussenwoning willen wij graag een grote kelder van 80 tot 100 m² laten bouwen. We willen een afspraak maken met bedrijven die hier ervaring mee hebben en ontvangen daarbij graag uw plan van aanpak en offerte.

Kelder onder een tussenwoning bouwen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1954 en krijgen daarvan op 25 juli de sleutel. Wij willen graag een kelder onder onze nieuwe woning laten maken en zijn benieuwd hoeveel dit ongeveer gaat kosten en wat er bij komt kijken. Ons idee is om de kelder gedeeltelijk onder onze woning en gedeeltelijk onder de achtertuin te leggen. Op het tuingedeelte willen we dan deels een uitbouw en deels een vlonder leggen.We willen ook daglichttoetreding in de kelder. Ik heb de volgende informatie voor u: - de woning staat op houten palen en is tussen de zijmuren 4.77 meter breed - de woning wordt geheel gerenoveerd, de vloer kan dus open. - er is sprake van grondwater tot boven de vloer van de kelder - de muren lopen niet diep de grond in (niet tot aan het niveau van de keldervloer). - we willen een kelder, 5.8 meter onder het huis en 4 meter in de tuin, en met een maximale breedte die mogelijk is - Plafondhoogte zou ongeveer 2.40 meter kunnen worden Deze maten kunnen we aanpassen als dat slimmere of meer voordelige oplossingen oplevert. De kosten zijn voor ons van belang, we kijken daarom graag met u naar een slimme (economische) oplossing. We hebben een globale schets die we kunnen mailen. We horen graag van u welke mogelijkheden u ons kan bieden.

Kruipruimte tot kelder uitgraven

Ik wil graag mijn kruipruimte van 150 cm naar 200 cm laten uitgraven/zuigen, dus ongeveer 50 cm. Het is een woning uit 1928 met een houten vloer. Het huis staat op houten palen. Ik heb de bouwtekeningen van de woning. Waarschijnlijk hebben de vroegere bewoners ooit de kelder dicht gedempt. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn. Gaat om ongeveer 30 m2. Ik denk dat er een vergunning voor nodig is, deze heb ik nog niet aangevraagd. Betreft een tussenwoning.

Uitbouw met kelder maken aan een tussenwoning

Wij hebben plannen om onze tussenwoning aan de achterzijde uit te bouwen over de breedte van 550 cm en een diepte van 180 cm. Onder die uitbouw willen wij mogelijk ook een kelder van 250 x 550 cm. Onze beide buren hebben reeds uitgebouwd, hun buitenmuur is al mijn binnenmuur qua maatvoering. Ik wil op de uitbouw een beloopbaar plat dak, omdat ik daar in de toekomst een dakterras op wil maken. Ik wil een afspraak maken om de verbouwing hier te bespreken en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. Wij willen deze klus mogelijk in 2018 laten uitvoeren.

Kelder maken onder de oprit en berging bij een tussenwoning

Ik woon in een tussenwoning met aan de voorzijde een oprit en naast de entree een inpandige berging. Ik heb de wens om zowel de oprit als de berging te onderkelderen. Het gaat om een kelder van 4 x 8 à 9 meter waar ik een volwaardige kamer in wil maken. Ik ben zelf bouwkundige van oorsprong en weet dat de aanleg niet heel eenvoudig zal zijn. Ik wil graag in gesprek gaan met bedrijven die hier ervaring mee hebben. Ik bespreek dan de mogelijkheden en ontvang daarbij uw prijsopgave.

Verbouwing van een jaren '30 woning

Wij hebben een jaren '30 tussenwoning gekocht die nog gedeeltelijk in oorspronkelijke staat is. Wij hebben inmiddels de sleutel en zijn nu een verbouwing aan het voorbereiden. We willen alle ruiten op de begane grond, 1e verdieping en een daklicht laten vervangen door HR++ isolatieglas. Verder willen we in de kelder aansluitingen en sokkels voor de wasmachine en wasdroger en elektrische ventilatie laten aanleggen. De meterkast moet worden aangepast met nieuwe groepen en een nieuwe deur. Het toilet, de keuken, de badkamer, de serre en de zolder moeten verbouwd worden. In de voor- en achterkamer wil ik graag bestaande stopcontacten uitbreiden en wat tegelwerk laten uitvoeren. Daarnaast is er nog stucwerk voor de entree, het toilet, de keuken en de serre. Een bestaande schuur mag worden gesloopt en afgevoerd. Ik heb een bestand toegevoegd met meer details en een paar bouwtekeningen. Ik ga graag in gesprek met bedrijven die hier direct na de bouwvak tijd voor hebben en ontvang graag uw gedetailleerde offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Kruipruimte verdiepen tot kelder met stahoogte

Wij komen te wonen in een tussenwoning (nieuwbouw, dient nog opgeleverd te worden). De kruipruimte willen wij graag uitdiepen en gebruiken voor een opslagruimte, wijnkelder, hobbykamer. Afmeting van kelder die wij willen hebben is 5 meter bij 9 meter en willen graag aan de zuidkant een lichtschacht om zo natuurlijk licht binnen te krijgen. Er is een kruipruimte onder de woning van ongeveer 45 cm hoog, de hoogte van de kelder willen wij rond de 2.80 meter hebben.

Partners

Partners van Casius