Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder tuin en uitbouw woonkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder tuin en uitbouw woonkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder tuin en uitbouw woonkamer

Kelder in tuin bouwen

Ik wil een kelder in de tuin laten bouwen. Ik wil hem graag 30 m2 hebben. Verder is het van belang dat ie goed geisoleerd en geventileerd is. Verder zou ik graag willen dat ie een beetje licht en waterdicht is. Ik heb niet echt een voorkeur voor materiaal. Verder zou ik er ook nog graag een scheidingsmuur met deur in willen hebben. Het materiaal maakt niet uit, het gaat erom dat het waterdicht is.

Kelder bouw/Tuinkelder

Ik wil heel graag de mogelijkheden gaan onderzoeken om een tuinkelder + onder het huis kelder te laten bouwen. Situatie is rijtje woning met achter om. achterom is bereikbaar voor een gedeelte met klein busjes en klein materiaal maar geen kraan, we zitten op een weg waarbij de voorkant een kraan kan komen. de afmetingen van de woning (woongedeelte van de bak) 8.3 meter x 5.20 meter. Tuin afmetingen 10 meter bij 5.3 meter. Dit zijn grove metingen. Wat we voor ogen hebben is de tuinkelder zo groot mogelijk en daar aan de achterzijde een koekoek. Tevens moet dit ook de ingang worden aan de achterzijde van de Tuin voor privacy van huurders. hierbij denken we aan het geheel inrichten van deze gedeelte voor de verhuur,. leidingwerk kan ik allemaal zelf wel,. maar de voorbereidingen moeten wel in meegenomen worden. en de opties voor riool afvoer is ook nodig,. wat ik ook graag wil weten is of je dan onder het huis kan komen via de tuin in plaats van de hele beneden verdieping eruit. als dit niet een optie is dan hoeven we niet verder te kijken naar onder het huis, De buren hebben een uitbouw van 2,5 meter aan de Tuin kant. Kelder moet wooncomfort bieden/geïsoleerd worden. afbouwen.timmeren leidingen /electra kan ik zelf allemaal wel maar de voorbereidingen moeten meegenomen worden in de bouw en ontwerp.

Grondonderzoek en bouwtekeningen kelder onder woning en tuin

Ik zoek een bouwkundige voor het realiseren van bouwtekeningen van een woonkelder met daglicht à +- 35 m2. De kelder deels onder het huis en deels onder het terras in de tuin ligt. Er moet een grondonderzoek, draagkrachtberekening en bouwtekeningen voor gemaakt worden.

Een grote kelder in een tuin aanleggen

Wij onderzoeken de mogelijkheden voor een kelder van 40-45m2 in de tuin. Bovenop de kelder komt een praktijkruimte in (licht) houtskeletbouw. Grond is klei. Realisatie tussen 2-6 maanden. Graag een prijsindicatie globaal voor de kelder. Ik ga mij bezig houden met het realiseren van bouwtekeningen en vergunningen.

Kelder in tuin/onder woning

Wij willen een kelder in de tuin (5 x 15 m) en afhankelijk van de prijs/mogelijkheden willen we het (deels) doortrekken onder de woning/garage. Ik ontvang graag een offerte.

Kelder in de tuin

Kelder in de tuin. Afmetingen 4x10x2.60 Daarna tuinhuis erboven op van hout van 3x10. Het betreft hier een nieuwbouw perceel. Graag offerte voor een kelder met aansluiting voor electra en waterdicht. Voor de rest een casco afwerking

Onder kelderen van een jaren 30 woning

Graag zou ik een gesprek aangaan om te bezien of onder keldering van een huis in Hilversum (Jaren 30 huis) tot de mogelijkheden behoort. Indien mogelijk wordt de kelder 80 m2, en 2,5 met hoog. Ingang vanuit de kelder en vanuit de tuin. Kelder moet over elektra beschikken, water en eventueel een douche en een wc. Kelder moet ook daglicht kunnen bevatten.

Kelder plus stenen garage

Ik wil graag vragen wat het ongeveer gaat kosten om in me tuin een stenen garage plus kelder te laten bouwen de maten zijn ongeveer 260cm breed 600cm lang kelder mag kleiner zijn

Grote kelder en een uitbouw

Onder onze jaren-20 woning met grotendeels zand ondergrond willen wij een kelder met woonfunctie; 4 slaapkamers en een douche met wc. Trap naar boven en tevens op de BG een uitbouw waar de woonkamer moet komen met schuifpui naar de tuin. Woning meet momenteel circa 8 meter breed en 11 meter lang. Er is geen achterom. Graag een prijsopgave en advies van een ervaren kelderbouwer.

Tuin onderkelderen

Ik ben aan het oriënteren wil graag een prijs weten om een (casco) kelder te maken in mijn achtertuin maten zijn 11 x 7 meter. Waar kan ik uit kiezen? Tuin is nog niet betegeld. Het is een nieuwbouw woning. Ik hoor het graag.

Partners

Partners van Casius