Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder de tuin maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder de tuin maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder de tuin maken

Prefab tuinkelder plaatsen

Ik woon in een geschakelde woning met een flinke achtertuin. Ik heb mijn zinnen gezet op een budgetstijl 'mancave' achterin mijn tuin. Het meest eenvoudig lijkt me een prefab kelder-variant die in een kuil gezakt kan laten worden. Ik ben benieuwd naar de globale kosten van dit project. Elke situatie moet individueel bekeken worden dat is begrijpelijk maar een grove indicatie zou welkom zijn. Ik denk aan de maat 8 x 3 meter.

Afzinkkelder maken

Wij willen graag een afzinkkelder van 7 x 5 meter naast gemeentelijk monument op kleigrond laten bouwen, 150 meter van de rijn. Wisselend grondwaterpeil. Wat zouden de kosten zijn voor een prefab afzinkkelder? Ingang naar de tuin is ruim voldoende voor een persoonsauto. De kelder mag casco worden opgeleverd en de vergunning is nog niet aangevraagd.

Kelder en aanbouw in de tuin bouwen

Aanbouw achter 5.80 x 3 meter plus kelder 5.80 x 10 meter ingang kelder via uitbouw Geen achterburen dus tuin goed bereikbaar Planning zomer 2018

Kelder bouwen in de tuin

Kelder bouwen in de achtertuin, omvang 20 x 8 meter. Het is een hoekwoning met een brandgang. Eventueel te bereiken via de achterkant van de tuin, maar daar zit water.

Prefab kelder bouwen

Ik wil graag in de toekomst een aanbouw aan de achterkant, tuin, over de volle breedte, 6 meter en 3 meter diep. Momenteel ben ik aan het oriënteren op de fundering/heiwerk en ik wil verkennen of dat ook een kelder kan zijn.

Prefab kelder onder de grond maken

Prefab kelder in de tuin

Kelder in de nieuwbouwtuin bouwen

Ik oriënteer mij op het plaatsen van een kelder in de tuin van mijn nieuwe huis, oplevering 2018. De tuin is zo'n 9,80 breed bij 11 meter diep. Ik ben benieuwd wat de mogelijkheden zijn om een kelder te plaatsen van zo'n 4 x 6 meter inclusief trap naar beneden. En zou het bijvoorbeeld mogelijk zijn om de trap vanuit de schuur/garage naar beneden te laten gaan? En wat zou de grootst mogelijke prefab kelder in deze tuin zijn? Zie in de brochure de tekeningen van ons woningtype (A): http://www. Schoonderbeekbouw. Nl/pdf/Brochure%20Knieptang%20LowRes. Pdf Kunnen jullie een indicatie geven van de kosten van deze 2 opties inclusief vervoer, plaatsen, alles. Afwerking aan de binnenkant doen we zelf.

Prefab kelder plaatsen

Ik zou graag willen weten wat er mogelijk is voor het plaatsen van een prefab kelder van 4.80 bij 2.60 bij 2.30 meter in de tuin. De achtertuin is goed bereikbaar. Bovenop de casco kelder zullen wij zelf een schuur gaan plaatsen waarbij de ingang naar de kelder vanuit de schuur is. Het betreft een kleigrond en er zal een vergunning aangevraagd moeten worden.

Tuinkelder maken

Ik zou onder de achtertuin graag een kelder willen hebben voor fietsen e.d. inclusief ingang. De tuin heeft een omvang van ongeveer 9 bij 6 meter. De kelder mag onder de gehele achtertuin komen. De tuin is goed te bereiken van buitenom. Er is een parkeervak naast de tuin die ik eventueel vrij zou kunnen houden. Een prefab kelder is ook een idee, eventueel iets kleiner is ook prima. Graag hiervoor een indicatie. Eventueel kunt u op afspraak langskomen om te situatie te bekijken op een avond of in het weekend.

Kelder onder het terras bouwen

Om een werkplaats voor houtbewerking te maken, wil ik onder terras in achtertuin een afzink- of prefab-kelder laten plaatsen. Afmetingen ongeveer 480 x 320 x 245 cm. Breedte tuin is zo'n 550 cm. Aanvraag is voor het hele traject: van vergunning, grondwerk tot en met afwerken (elektra, ventilatie etc.). De ingang naar de kelder zal via trap in een nog te bouwen halve serre-aanbouw moeten. Dit wil ik in de toekomst ook laten uitvoeren. Ik wil graag een indicatie inclusief serre aanbouw over de kelder. De tuin ligt aan het water, het gaat om rijtjeswoning, 1 huis vanaf een hoekwoning naast parkeerplaatsen. Het is dus wel mogelijk om eventueel bovenlangs te hevelen.