Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder in tuin naast woning maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder in tuin naast woning maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder in tuin naast woning maken

Kelder laten bouwen

Kelder van 9.40 bij 5.20 meter onder woning of deels in de tuin. Goede afgraafmogelijkheden. Kan goed in verband met palenplan.

Kelderbak onder tuin aan achterzijde

Graag zou ik een afspraak willen maken voor de mogelijkheden van het plaatsen van een kelder in de achterzijde onder de tuin. Er zal een toegang via een trapportaal vanuit de kamer moeten komen. De wens is om glazen panelen in het dak te laten plaatsen. De afmeting zal ongeveer 3.50 bij 7 meter moeten worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd en de achtertuin is slecht bereikbaar. De afwerking van de kelder dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Kelder in de tuin plaatsen

Namens onze zoon die zijn huis aan het verbouwen is in Soest, wil ik een offerte aanvragen voor het plaatsen van een kelder in zijn tuin. Er is daar zandgrond, er is geen heiwerk nodig. De gewenste afmetingen zijn ongeveer 550 x 300 x 250 cm. Het gaat om een prefab kelder, los van de woning in de achtertuin.

Kelder onder bestaande woonlaag maken

Ik wil graag de kosten weten van een kelder onder een bestaande woonlaag , doorlopend onder de tuin. Ongeveer 20 bij 5 meter, prefab.

Prefab kelder bij een hoekwoning plaatsen

Wij hebben bij onze hoekwoning een tuin van 5 x 7 meter en willen daar graag een prefab kelder van 6 x 4 laten maken. In die kelder willen wij 2 slaapkamers realiseren. Wij maken graag een afspraak met bedrijven die hier ervaring mee hebben en bespreken dan de mogelijkheden en kosten.

Kelder laten aanleggen

Graag uw offerte voor een kelder van 4 meter breed en een lengte van 8 meter. De kelder moet onder het huis en deels onder de garage komen. De woning is onderheid. Met een toegang vanuit de tuin of de garage. Er is een lage kruipruimte. We zitten in een waterrijk gebied.

Kelder laten maken

Ik wil een kelder onder mijn woning van 80-100 m2 laten maken en wil graag 2 of 3 offertes laten maken door gerenommeerde bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Het is een jaren '20 woning met een kruipruimte van ruim een meter hoog. Mogelijk kan de kelder deels onder de tuin gemaakt worden? De fundering van de woning moet mogelijk ook aangepakt worden. Boven ons zijn er nog twee bewoners.

Woningen samenvoegen en onderkelderen

Wij willen onze woning door een kelder vergroten. Met circa 45m2. Dit in het kader van het samenvoegen van twee woningen. Dat zal vanaf augustus kunnen. Wellicht willen we een stukje van de tuin mee onderkelderen. Ik beschik over tekeningen van de bestaande situatie. Wilt u a.u.b contact met mij opnemen? Ik ben telefonisch lastig te bereiken maar als u mij mailt dan maken we een belafspraak. Ik zoek een hoofdaannemer die vanaf voorlopig ontwerp met ons mee denkt en ervaring heeft met de bouwbegeleiding van dit soort grote projecten.

Prefab kelder in de tuin plaatsen

Ik woon sinds enige tijd in mijn nieuwbouwwoning en wil daar aan de achterzijde in mijn tuin en die van de buren één gezamenlijke prefab kelder laten plaatsen van 9 x 4,5 meter. Daarin moet later een scheidingsmuurtje komen op 5,5 meter, zodat we de kelder kunnen delen. Ik ga graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben en ontvang daarna uw prijsopgave.

Kelder als extra ruimte bouwen

Ik wil graag extra ruimte aan de woning toevoegen middels een kelder onder het terras in de tuin. De bestaande uitbouw kan daarbij ook aangepast worden. Grootte van de tuin is 6 x 25 meter, gewenste grootte van de kelder is 5 x 9 meter. Kelder is bestemd voor slaapvertrek dus inclusief isolatie, ventilatie, licht et cetera. Grond is zware klei, grondwaterpeil onbekend (maar de huidige kelder is droog). Perceel is lastig begaanbaar. Betreft twee onder een kap, zonder achterom. Ruimte tussen de huizen maximaal 1.70 meter.