Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder in tuin naast woning maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder in tuin naast woning maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder in tuin naast woning maken

Prefab kelder bouwen

Wij wouden graag een prijs van een prefab kelder. Die wij in de tuin naast ons huis willen. Wij zorgen zelf voor het gat. Het gaat dus alleen om het plaatsen van een kelder. Van ongeveer 4 meter bij 8 meter. Er hoeven verder ook geen sparingen of dozen in. Met

Kelder in tuin met ventilatie maken

Kelder in tuin om tuinopervlakte te behouden. Goede ventilatie en glaswerk en trap naar beneden.

Bestaande kelder verdiepen

Ik wil een gedeelte van de kelder ongeveer 20 cm dieper maken om stahoogte onder de douche te creëren. We lopen nu onder de balken van de houten vloer door (1,80) dat is voor ons voldoende, maar voor douchen niet. Het gaat om een stuk van 2 bij 2 meter, de kelder is ongeveer 2 meter breed en 6,5 meter lang (helft van een huis dat aan een dijk staat). In de kelder is een deur naar buiten, met een trap naar de tuin.

Tuin onderkelderen

Wij zijn aan het onderzoeken of het rendabel is onze tuin ongeveer 50 m² te onderkelderen met een berging en multifunctionele ruimte. Deze kelder kan via een uitbouw aan de zijkant van ons huis bereikt worden, waardoor hij onderdeel vormt van onze woning. De kelder zal maximaal 7 x 7 meter kunnen worden. Een kelder onder onze woning vinden wij ook een fraaie oplossing, maar naar wij begrijpen een zeer dure oplossing. Dit zou neerkomen op een kelder van 50 m² onder een bestaande nieuwbouwwoning. Deze kelder kan dan tussen de fundering op palen gemaakt worden. Kunt u een zeer grove indicatie afgeven van m² prijzen o.i.d. voor dergelijke uitbreidingen? Met de bedoeling dat de kelder casco wordt opgeleverd. Er is nog geen vergunning en tekeningen.

Prefab kelder plaatsen

Ik wil een kelder van 3 bij 3 of 2 bij 4 meter. Met een bovendek. Prefab, of wat het voordeligste is. In de tuin te plaatsen. Later komt er een schuur op te staan.

Prefab tuinkelder plaatsen

Ik woon in een geschakelde woning met een flinke achtertuin. Ik heb mijn zinnen gezet op een budgetstijl 'mancave' achterin mijn tuin. Het meest eenvoudig lijkt me een prefab kelder-variant die in een kuil gezakt kan laten worden. Ik ben benieuwd naar de globale kosten van dit project. Elke situatie moet individueel bekeken worden dat is begrijpelijk maar een grove indicatie zou welkom zijn. Ik denk aan de maat 8 x 3 meter.

Afzinkkelder maken

Wij willen graag een afzinkkelder van 7 x 5 meter naast gemeentelijk monument op kleigrond laten bouwen, 150 meter van de rijn. Wisselend grondwaterpeil. Wat zouden de kosten zijn voor een prefab afzinkkelder? Ingang naar de tuin is ruim voldoende voor een persoonsauto. De kelder mag casco worden opgeleverd en de vergunning is nog niet aangevraagd.

Kelder en aanbouw in de tuin bouwen

Aanbouw achter 5.80 x 3 meter plus kelder 5.80 x 10 meter ingang kelder via uitbouw Geen achterburen dus tuin goed bereikbaar Planning zomer 2018

Kelder bouwen in de tuin

Kelder bouwen in de achtertuin, omvang 20 x 8 meter. Het is een hoekwoning met een brandgang. Eventueel te bereiken via de achterkant van de tuin, maar daar zit water.

Prefab kelder bouwen

Ik wil graag in de toekomst een aanbouw aan de achterkant, tuin, over de volle breedte, 6 meter en 3 meter diep. Momenteel ben ik aan het oriënteren op de fundering/heiwerk en ik wil verkennen of dat ook een kelder kan zijn.