Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder met studio laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder met studio laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder met studio laten bouwen

Kelder met studio laten bouwen

Graag zouden wij een kelder willen laten bouwen in onze a.s. achtertuin. In augustus verhuizen wij. De wens is om een muziekstudio te bouwen van ongeveer 400 bij 500 cm, binnenmaat, met een hoogte van minimaal 250 cm. De ingang zou eventueel onder onze garage kunnen komen als de kelder hier deels ondergelegd zou kunnen worden. Er zijn nog geen tekeningen gemaakt, er is dus ook nog geen vergunning aangevraagd. Ik zou graag met een aannemer om tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Kelder onder de woning bouwen

Ik heb een vraag; wij spelen al lang met idee om onze woning te laten onderkelderen. Ons huis is gebouwd in 1997,en is volledig gefundeerd op palen. Ik heb het palenplan inmiddels opgevraagd. De benedenverdieping heeft een oppervlakte van 90 m2 in het vierkant. Als we een kelder van deze oppervlakte willen laten bouwen, met als doel er een studio, gamekamer of fitnessruimte er aan te geven, met een koekoek en ventilatie, waar komen we dan prijstechnische ongeveer op terecht? Een indicatie zou genoeg zijn om het idee te laten varen of om er verder over na te denken. Er moet een omgevingsvergunning aangevraagd worden. En moet ik nog een extra verzekering afsluiten, voor schade bij de buren? Graag zou ik vrijblijvend wat info willen hebben.

Kelder laten plaatsen

Recently my wife and I have decided on a project in our house in Den Haag that falls in your area of expertise. I’m attaching project and location overview materials so that you can see what we have in mind and perhaps share an indicative offerte. Ik wil graag een kelder laten plaatsen onder mijn woning. De studio is ongeveer 4.50 meter bij 6.90 meter, ik wil de kelder graag 3 meter hoog. Ik wil graag een betonnen bak. het is niet bedoeld als leefruimte, het is puur voor opslag. Ik wil wel graag elektra en water. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Ook wil ik graag een scheidingswand met een deur laten plaatsen in de woning.

Kelder bouwen als ondergrondse muziekstudio

Graag zou ik een offerte willen opvragen met betrekking tot de bouw van een ondergrondse muziekstudio in de tuin. Ons idee is om een prefab betonnen constructie te laten plaatsen, ongeveer 1.5 meter onder de grond. Ik heb tekeningen gemaakt door een constructeur die duidelijk ons plan weergeven. Kunt u aangeven wat de kosten zouden zijn als ik deze constructie door u laat maken? De constructie zou over het huis moeten worden getakeld samen met eventueel een graafmachine (die past namelijk hoogstwaarschijnlijk niet door de gang). Misschien kunt u ook hiervoor ook een prijsindicatie geven? Globaal wordt de studio 4 x 4.60 meter. Verdere tekeningen zijn beschikbaar. P.S. Belangrijk punt is dat de werkzaamheden voor mei zouden moeten plaatsvinden omdat er vanaf die maand grote rioolwerkzaamheden gaan plaatsvinden in de straat en daarom ontoegankelijk is voor bijvoorbeeld takelwagens etc.