Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder als extra ruimte bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder als extra ruimte bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder als extra ruimte bouwen

Tuin onderkelderen

Wij zijn aan het onderzoeken of het rendabel is onze tuin ongeveer 50 m² te onderkelderen met een berging en multifunctionele ruimte. Deze kelder kan via een uitbouw aan de zijkant van ons huis bereikt worden, waardoor hij onderdeel vormt van onze woning. De kelder zal maximaal 7 x 7 meter kunnen worden. Een kelder onder onze woning vinden wij ook een fraaie oplossing, maar naar wij begrijpen een zeer dure oplossing. Dit zou neerkomen op een kelder van 50 m² onder een bestaande nieuwbouwwoning. Deze kelder kan dan tussen de fundering op palen gemaakt worden. Kunt u een zeer grove indicatie afgeven van m² prijzen o.i.d. voor dergelijke uitbreidingen? Met de bedoeling dat de kelder casco wordt opgeleverd. Er is nog geen vergunning en tekeningen.

Twee sparingen in muren maken

In de kelder van een kerk willen wij twee lage uitsparingen van ongeveer 80 x 80 cm laten maken. De muren zijn geen draagmuren en ze lijken met (holle?) betonblokken te zijn gemaakt. De ruimte wordt gehuurd van een derde partij die er ook evenementen organiseert, dus er moet zo weinig mogelijk stof/rotzooi worden gemaakt.

Woonproblemen oplossen met extra kelderruimte

Graag willen wij meer kelder ruimte onder ons huis ter behoeve van een volwaardige wijnkelder, maar ook wasmachine, droger en voorraad ruimte en wellicht ook ter behoeve van fietsen. Kortom wat kan er in een twee onder een kap van ruim 100 jaar uit met beperkte buitenruimte. De ruimte moet dieper worden. De ruimte is nu 2.50 bij 1.50 meter en deze moet ongeveer 5 bij 5 meter worden en 2 meter diep.

Prefabkelder plaatsen

Onder onze nieuw te bouwen woning overwegen wij een prefab-kelder. We zien 2 opties: De totale begane grond is 8,5 bij 12 meter. Bij totale onderkeldering van deze ruimte willen we hier 3 slaapkamers en n badkamer realiseren waarbij het bovenste deel van de kelder boven t maaiveld uitsteekt voor plaatsen van ramen. De tweede optie is het onderkelderen van een deel van de woning ter grootte van max 12 bij 4,5 meter. Deze zou dan gebruikt worden als wasruimte, opslag en hondenverblijf. Graag uw indicatie in kosten voor beide opties.

Kelder van de kruipruimte maken

Ik wil graag een kelder laten maken van de kruipruimte onder mijn woning. Wij zouden dit graag willen laten doen om een extra kamer te creëren voor bijvoorbeeld de was. Wij hebben een oude woning van rond 1920 en deze is op houten palen gefundeerd. De ruimte die wij willen laten maken is ongeveer 3 bij 4 meter. Op het moment is de kruipruimte al toegankelijk via een luik in de woonkamer. De kruipruimte is momenteel ongeveer 80 cm hoog. Ik ga nog kijken of een vergunning nodig is hiervoor.

Kelder bouwen in de tuin

Ik wil een kelder onder de achtertuin. Tuin is ongeveer 7 bij 7 meter. Het huis is gebouwd op zandgrond aan de kust. Het afbreken van een deel uitbouw (2,5 bij 3 meter) is dan noodzakelijk. De ruimte zou gebruikt worden als muziekstudio. Graag een offerte hiervoor.

Kelder bouwen

Ik wil graag een kelder onder onze benedenwoning, want we willen meer ruimte. Ik denk 5 meter breed en 12 meter lang en onder de nieuw te realiseren aanbouw van 5.20 meter breed en 3 meter diep. Ik heb me laten vertellen dat het grondwater hier nogal hoog staat en de grond vooral blauwe klei betreft. Graag zou ik in contact komen met serieuze aannemers waarmee ik de mogelijkheden kan doornemen en op basis daarvan kan besluiten verder te gaan met de financiering en dit binnen nu en 5 jaar te realiseren.

Kelder uitzuigen, betonbak storten en ramen plaatsen

Ik wil de kelderruimte onder de woonkamer bij de woning betrekken. De ruimte onder de woonkamer is reeds te betreden vanuit de bestaande kelder, maar staat voor iets minder dan de helft vol met zand. Het zand moet verder verwijderd worden en er moet een betonbak gestort worden om de kelder waterdicht te maken. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant moet er een raamkozijn komen voor daglicht en als eventueel vluchtroute (voorschrift brandweer). Zand wegzuigen ongeveer 45 m3. De kelder oppervlakte ongeveer 45 m2.

Bestaande kelder verdiepen

Het wat dieper uitgraven van de bestaande kelder. De kelder is in zijn geheel 70 m2. Een deel of geheel wil ik laten uitdiepen met circa 30 cm extra diepte waardoor een bruikbare ruimte ontstaat van circa 210 cm diep. Indien mogelijk meer. Via een raam aan de voorkant of via de trap kan het materiaal afgevoerd worden.

Kelder in de kruipruimte maken

We zouden graag een offerte willen voor het maken van een kleine kelder in de kruipruimte van ons toekomstige huis. Het betreft een hoekwoning. We denken aan een ruimte van circa 5 bij 6 meter, of over de hele lengte van het huis (5 bij 12 meter). Het betreft een woning uit 2009. Hoe het met de grondwaterstand zit, weet ik niet. Ik heb hier nog geen vergunning voor aangevraagd.