Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder als extra ruimte bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder als extra ruimte bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder als extra ruimte bouwen

Kelder onder bestaande woning maken

Wij zijn opzoek naar een andere woning. Wij zijn geinteresseerd in een woning, maar deze heeft een slaapkamer te weinig. Wij zouden graag willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een kelder onder die woning, zodat er minimaal extra ruimte komt voor een slaapkamer, badkamer en kantoor.

Kelder bouwen

Wij willen graag meer woonruimte door een Kelder, voornamelijk een relax/bioscoop kamer en ruimte voor onze kinderen. Wellicht ook een welness. Het betreft ongeveer een ruimte van 10 x 10 m.

Kelder met garage bouwen

Wij zijn momenteel bezig om ons eigenheid te bouwen waarbij we over het gehele perceel graag een kelder zouden willen laten bouwen. Hierbij zou ook een ingang gecreëerd moeten worden. Het gaat om een ruimte van 8 bij 21.79 meter Wij zitten nog in de fase waarbij we een braak liggend grond hebben en de tekeningen nog gemaakt moeten worden

Prefab afzink kelder onder nieuw te bouwen uitbouw

Eventueel met uitbouw. bestaande wordt vervangen.... circa 6 meter bij 3 meter doel is slaapvertrek en natte ruimte

Kruipruimte uitgraven

Wij zijn van plan om op korte termijn een verbouwing te realiseren. Wij willen graag een kelder onder ons huis creëren waar 2 slaapkamers en een badkamer moeten komen. Het zal gaan om ongeveer 40 m2. De kruipruimte heeft nu al een hoogte van 140 cm. Wij willen de kelder creëren onder de woonkamer en eetkamer van onze woonkamer. Er zijn in deze ruimte geen draagmuren aanwezig. De achterzijde van de woning ligt hoger ten opzichte van de tuin. Hier kunnen makkelijk kleine ramen worden gecreëerd. Aan de voorzijde denken wij zelf aan een koekkoek. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Souterrain verdiepen

Graag zouden wij ons bestaande souterrain verdiepen met een halve meter. Stahoogte is nu 200 cm maar zouden we graag richting 250 cm zien zodat er een tweetal slaapkamers en een badkamer gerealiseerd zouden kunnen worden. Het gaat om een ruimte van 10 m bij 5 m grenzend aan de tuin. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het uitgraven van het souterrain/bouwen diepere kelder en het wegzuigen van het vrijgekomen zand. Bijgaand tevens enkele foto's van de ruimtes.

Tuin onderkelderen

Wij zijn aan het onderzoeken of het rendabel is onze tuin ongeveer 50 m² te onderkelderen met een berging en multifunctionele ruimte. Deze kelder kan via een uitbouw aan de zijkant van ons huis bereikt worden, waardoor hij onderdeel vormt van onze woning. De kelder zal maximaal 7 x 7 meter kunnen worden. Een kelder onder onze woning vinden wij ook een fraaie oplossing, maar naar wij begrijpen een zeer dure oplossing. Dit zou neerkomen op een kelder van 50 m² onder een bestaande nieuwbouwwoning. Deze kelder kan dan tussen de fundering op palen gemaakt worden. Kunt u een zeer grove indicatie afgeven van m² prijzen o.i.d. voor dergelijke uitbreidingen? Met de bedoeling dat de kelder casco wordt opgeleverd. Er is nog geen vergunning en tekeningen.

Twee sparingen in muren maken

In de kelder van een kerk willen wij twee lage uitsparingen van ongeveer 80 x 80 cm laten maken. De muren zijn geen draagmuren en ze lijken met (holle?) betonblokken te zijn gemaakt. De ruimte wordt gehuurd van een derde partij die er ook evenementen organiseert, dus er moet zo weinig mogelijk stof/rotzooi worden gemaakt.

Woonproblemen oplossen met extra kelderruimte

Graag willen wij meer kelder ruimte onder ons huis ter behoeve van een volwaardige wijnkelder, maar ook wasmachine, droger en voorraad ruimte en wellicht ook ter behoeve van fietsen. Kortom wat kan er in een twee onder een kap van ruim 100 jaar uit met beperkte buitenruimte. De ruimte moet dieper worden. De ruimte is nu 2.50 bij 1.50 meter en deze moet ongeveer 5 bij 5 meter worden en 2 meter diep.

Prefabkelder plaatsen

Onder onze nieuw te bouwen woning overwegen wij een prefab-kelder. We zien 2 opties: De totale begane grond is 8,5 bij 12 meter. Bij totale onderkeldering van deze ruimte willen we hier 3 slaapkamers en n badkamer realiseren waarbij het bovenste deel van de kelder boven t maaiveld uitsteekt voor plaatsen van ramen. De tweede optie is het onderkelderen van een deel van de woning ter grootte van max 12 bij 4,5 meter. Deze zou dan gebruikt worden als wasruimte, opslag en hondenverblijf. Graag uw indicatie in kosten voor beide opties.