Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder als extra ruimte bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder als extra ruimte bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder als extra ruimte bouwen

Kelder van de kruipruimte maken

Ik wil graag een kelder laten maken van de kruipruimte onder mijn woning. Wij zouden dit graag willen laten doen om een extra kamer te creëren voor bijvoorbeeld de was. Wij hebben een oude woning van rond 1920 en deze is op houten palen gefundeerd. De ruimte die wij willen laten maken is ongeveer 3 bij 4 meter. Op het moment is de kruipruimte al toegankelijk via een luik in de woonkamer. De kruipruimte is momenteel ongeveer 80 cm hoog. Ik ga nog kijken of een vergunning nodig is hiervoor.

Kelder bouwen in de tuin

Ik wil een kelder onder de achtertuin. Tuin is ongeveer 7 bij 7 meter. Het huis is gebouwd op zandgrond aan de kust. Het afbreken van een deel uitbouw (2,5 bij 3 meter) is dan noodzakelijk. De ruimte zou gebruikt worden als muziekstudio. Graag een offerte hiervoor.

Kelder bouwen

Ik wil graag een kelder onder onze benedenwoning, want we willen meer ruimte. Ik denk 5 meter breed en 12 meter lang en onder de nieuw te realiseren aanbouw van 5.20 meter breed en 3 meter diep. Ik heb me laten vertellen dat het grondwater hier nogal hoog staat en de grond vooral blauwe klei betreft. Graag zou ik in contact komen met serieuze aannemers waarmee ik de mogelijkheden kan doornemen en op basis daarvan kan besluiten verder te gaan met de financiering en dit binnen nu en 5 jaar te realiseren.

Kelder uitzuigen, betonbak storten en ramen plaatsen

Ik wil de kelderruimte onder de woonkamer bij de woning betrekken. De ruimte onder de woonkamer is reeds te betreden vanuit de bestaande kelder, maar staat voor iets minder dan de helft vol met zand. Het zand moet verder verwijderd worden en er moet een betonbak gestort worden om de kelder waterdicht te maken. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant moet er een raamkozijn komen voor daglicht en als eventueel vluchtroute (voorschrift brandweer). Zand wegzuigen ongeveer 45 m3. De kelder oppervlakte ongeveer 45 m2.

Bestaande kelder verdiepen

Het wat dieper uitgraven van de bestaande kelder. De kelder is in zijn geheel 70 m2. Een deel of geheel wil ik laten uitdiepen met circa 30 cm extra diepte waardoor een bruikbare ruimte ontstaat van circa 210 cm diep. Indien mogelijk meer. Via een raam aan de voorkant of via de trap kan het materiaal afgevoerd worden.

Kelder in de kruipruimte maken

We zouden graag een offerte willen voor het maken van een kleine kelder in de kruipruimte van ons toekomstige huis. Het betreft een hoekwoning. We denken aan een ruimte van circa 5 bij 6 meter, of over de hele lengte van het huis (5 bij 12 meter). Het betreft een woning uit 2009. Hoe het met de grondwaterstand zit, weet ik niet. Ik heb hier nog geen vergunning voor aangevraagd.

Kruipruimte uitzuigen

Wij beschikken over een kruipkelder onder ons pand met een diepte van ongeveer 50 tot 55 cm en willen graag isoleren. Omdat daardoor de beschikbare ruimte zal verkleinen vroegen we ons af of het mogelijk is van deze ruimte met 10 cm te verdiepen door middel van zuigtechniek. De oppervlakte van de kelder is een 140 vierkante meter. Wij horen graag of dit mogelijk is en wat daarvan de kostprijs zal zijn.

Kelder laten maken

Wij willen gaan verbouwen en dachten eerst aan naar boven te werken maar nu kwamen we op internet tegen dat steeds meer mensen een kelder laten maken, hoe gaat dit in zijn werking ? Zuigen jullie alleen het zand weg of plaatsen jullie ook de kelder of moeten wij hiervoor iemand anders zoeken ? Hoe zit het met instortings gevaar, moeten wij het huis in de tijd dat het gebouwd word verlaten of kunnen wij gewoon blijven zitten? Hoeveel tijd neemt zo een project gemiddeld in ? Beneden verdieping is 42 vierkante meter maar we willen niet het gehele oppervlak van de woning zoveel ruimte hebben we niet nodig, denken aan 30m2 Wat zijn ongeveer in een richtlijn de kosten hiervoor ? In afwachting van een reactie.

Onderkelderen van een rijtjeswoning

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het onderkelderen van mijn woning. Op dit moment hebben wij een rijtjeswoning van 8. 2 meter diep en 5. 17 breed met een aanpandige schuur ca 4. 5 meter aan achterzijde. Graag zouden we in plaats van die aanpandige schuur 3 meter aanbouwen en er onder een kelder als schuur maken zodat er meer tuin ruimte ontstaat. Er zal dan een ramp moeten zijn voor fietsen vanuit de buitenzijde. Afhankelijk van de kosten zouden we ook de rest van de woning willen laten onderkelderen als hobby ruimte er kan dan onder de huidige trap een trap naar beneden gemaakt worden. Tevens kan er van de voorzijde ramen onder het maaiveld gemaakt worden in de 2. 7m diepe voortuin. Aangezien we in de Haarlemmermeer wonen hebben we een vrij hoge grondwaterpijl waar rekening mee gehouden moet worden. Ik wacht op uw antwoord en offerte.

Kelder bouwen onder bestaand huis

Wij willen gaan verbouwen en dachten eerst aan een opbouw, maar nu denken we meer aan een kelder, hoe gaat dit in zijn werking? Hoe zit het met instortings gevaar, moeten wij het huis in de tijd dat het gebouwd wordt verlaten of kunnen wij gewoon blijven zitten? Hoeveel tijd neemt zo een project gemiddeld in? Beneden verdieping is 42 m², maar we willen niet het gehele oppervlak van de woning zoveel ruimte hebben we niet nodig, denk 30 m². Wat zijn ongeveer in een richtlijn de kosten hiervoor? Graag advies over de mogelijkheden. Ik wil ook graag meer weten over de mogelijkheid van een afzinkkelder in de tuin.