Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder als extra ruimte bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder als extra ruimte bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder als extra ruimte bouwen

Kelder uitgraven onder de woning

Wij willen graag een kelder onder onze woning; een extra (hobby)ruimte. Er is al een kleine kelder, maar willen we uitbreiden door de naast de kelder gelegen kruipruimte flink uit te diepen en netjes in te richten (stuken, ventileren, verlichten, laminaat-vloer). De kelder is nu 2 x 6 meter en 2 meter hoog. De kruipruimte is vanuit de kelder zichtbaar, tot borsthoogte ligt er zand, het lijkt droog te zijn. De totale oppervlakte is 6 x 10 meter voor de hele woning. Het niveau van het grondwater is een aandachtspunt. Verwarming is reeds aanwezig. Graag ontvangen wij advies en een offerte.

Prefab kelder onder de garage bouwen

We willen een prefab kelder onder de garage om extra ruimte te krijgen. Het formaat ligt aan de prijs ongeveer 6 bij 4 meter. De bouw van de garage moet nog gestart worden. Er moet ook nog bij de gemeente gevraagd worden of een vergunning nodig. Graag een richtprijs hiervoor.

Kelder als extra ruimte bouwen

Ik wil graag extra ruimte aan de woning toevoegen middels een kelder onder het terras in de tuin. De bestaande uitbouw kan daarbij ook aangepast worden. Grootte van de tuin is 6 x 25 meter, gewenste grootte van de kelder is 5 x 9 meter. Kelder is bestemd voor slaapvertrek dus inclusief isolatie, ventilatie, licht et cetera. Grond is zware klei, grondwaterpeil onbekend (maar de huidige kelder is droog). Perceel is lastig begaanbaar. Betreft twee onder een kap, zonder achterom. Ruimte tussen de huizen maximaal 1.70 meter.

Kelder onder de tuin bouwen

Wij zijn in de oriënterende fase m.b.t. het bouwen van een kelder onder onze tuin. Kunt u een richtprijs geven voor het aanleggen van een Prefab kelder (5x10 meter). De maten kunnen natuurlijk ook iets afwijken. Wij zijn benieuwd naar een complete richtprijs inclusief afgraven, leveren, zodat we alleen binnen hoeven in te richten. En wat zou het kosten om daglicht binnen te krijgen? De ruimte zal als praktijkruimte dienst gaan doen. Wij wonen in Almere Poort.

Kelder onder nieuw te bouwen garage plaatsen

Ik wil mogelijk een kelder plaatsen onder een nieuw te bouwen garage. Betreft zandgronden en ik wil graag een offerte voor een kelder van 14 x 10 meter of 14 x 8 meter. Ik heb geen vergunning aangevraagd. De ruimte is makkelijk bereikbaar. De garage bouwen we zelf. We willen graag de kelder in de tuin laten laten plaatsen, wellicht ook de vloer/plafondplaten aanbrengen. De afwerking doen we zelf.

Kelder onder het huis laten bouwen

We willen graag extra ruimte onder de woning. We hebben al een 6 x 3 m. kelder maar willen een grotere of een 2e kelder. Eventueel met mogelijkheid tot inrijden van een auto/of alleen middels een keldertrap te bereiken, Een en ander hangt af van de mogelijkheden. Een prefab zal niet meer gaan, daar het huis er al staat.

Kelder verdiepen

Ik heb een 3-kamer appartement gekocht met daaronder een kelderruimte van 24,5 m² met een stahoogte van 180 cm. Ik krijg op 25 maart de sleutel van de woning. Ik wil de kelder ook graag onderdeel van de woonruimte laten maken, deze mag volgens de wettelijke norm als woonoppervlakte meegerekend worden. Er zit een betonnen vloer in de kelder, maar het is mij niet duidelijk of die vloer onderdeel is van het fundament. Ik wil er een goede stahoogte in laten maken. Ik maak graag een afspraak om de ruimte te beoordelen en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte.

Volledig souterrain creëren

Ik wil graag een volledig souterrain/kelder van 55 tot 60 m2 creëren met slaapruimte en natte ruimte, stahoogte 2.50 meter met 2 koekoeken aan de voorkant. Er is nog geen kelder of souterrain aanwezig. Boven de begane grond zijn nog drie verdiepingen.

Kelder

We willen een kelder onder het huis voor meer bergruimte en en extra badkamer en fitness ruimte. Het betreft een grachtenpand uit 1689. Afmeting van 6 x 6 meter.

Kelder maken voor meer ruimte

Ik wil graag een kelder onder onze woonkamer in verband met meer ruimte. Zo'n 6 x 6 meter en 2.50 meter hoog. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en ook de kosten.