Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder rijtjeshuis maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder rijtjeshuis maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder rijtjeshuis maken

Kelder bouwen

We wonen in een rijtjeshuis. De breedte van het huis en van de tuin is 6 meter. De tuin is zo’n 25 meter diep. Vanaf het huis loopt de tuin na ongeveer 8 meter ongeveer 1,20 meter naar beneden. We willen graag een casco kelder realiseren, met aan de tuinkant 2 grote ramen aan de bovenkant van de achterwand. De ruimte zal maximaal 6 bij 8 meter worden. We zijn op zoek naar een betaalbare oplossing. Dat betekent dat als de breedte iets minder moet, zodat een goedkopere technisch gebruikt kan worden, dat voor ons de moeite waard is. Bovenop de kelder zal een uitbouw komen. Daardoor zal het trappengat binnen de uitbouw vallen. We begrijpen dat naast onze wensen ook de bodemgesteldheid en de gemiddelde grondwaterstand van invloed is op de prijs. Deze informatie heb ik echter niet. Achter de woning is een brandgang van maximaal 1.50 meter breed. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Kelder bouwen

Wat zou het kosten om een kelder te maken? Mijn huis is een rijtjeshuis en heeft een oppervlakte van 5 x 10 meter en de kruipruimte is 70 cm diep.

Kelder bouwen

Kelder bouwen onder een bestaande woning in een rijtjeshuis. Er is op dit moment een kruipruimte van ongeveer 50 cm bij 2 meter. Deze moet uitgegraven worden tot 2.30 meter. Er moeten water en elektra leidingen getrokken worden naar de kruipruimte.

Woning onderkelderen

Graag ontvang ik een offerte voor het bouwen van een kelder. Het betreft een rijtjeshuis dat onderdeel is van een project waarin wij met 21 huishoudens 21 oude huurwoningen kopen en volledig opknappen. Het casco herstel gaat vanuit de CPO en eventuele gewenste uitbreidingen worden aangenomen op basis van inschrijving. De fundering onder de woning wordt nu hersteld/vervangen in verband met palenpest. De kelder zal komen achter de nu bestaande bouw. Bovenop de kelder staat een uitbouw (licht, houtskeletbouw) gepland van 5 meter x 4 meter. De kelder zouden wij het liefst over de hele diepte van de tuin willen (5 meter x 7 meter), hierbij zou het achterpad (smal) behouden blijven. - Wat kost het ons als wij (ik + eventueel 3 a 4 niet aangrenzende buren) een kelder willen? - Om kosten te drukken is het mogelijk dat wij het grootste deel van het uitgraven en grond afvoeren alvast doen? - Het grondwater schijnt vrij hoog te staan in deze buurt, is dit een probleem? Omdat wij nog veel meer zaken gaan doen in het huis (onder andere achtergevel rechtop trekken, dakkapel, uitbouw en de volledige binnenzijde v/h huis) zijn er een architect en constructeur die aanvullende documentatie kunnen aanleveren als dat nodig is. Hopelijk heb ik een duidelijk beeld geschetst met de omschrijving. Mocht u aanvullende vragen hebben om goede offerte te kunnen maken dan hoor ik dat graag. Als de offerte serieus en goede inschatting is van de werkelijke kosten dan ben ik uiteraard bereidt om een vergoeding hiervoor te betalen.

Hobbykelder maken

Een uitbouw in de tuin of deels onder de woning. Bedoeld als washok, hobbykamer en opslag. Obv offerteprijs kan de kelder groter of kleiner. Tussenwoning, rijtjeshuis, jaren 50, duingebied in Haarlem. 6 bij 10 meter

Kelder onder rijtjeshuis maken

Wij spelen met het idee om eventueel een kelder onder ons huis te laten bouwen omdat op/aanbouw geen optie is. Het betreft een rijtjeshuis, betonnen fundering op heipalen. Er ligt een sloot voor de straat van ons huis waarvan de waterstand ongeveer 2 meter lager is dan de voordeur. De afmeting van de benedenverdieping is 5 x 8.50 meter.

Kelder bij een rijtjeshuis maken

Ik wil een kelder voor mijn huis alleen woon ik in een rijtjeshuis dus weet ik niet of dat kan.

Tussenwoning opnieuw onderkelderen

Een bestaand rijtjeshuis opnieuw onderkelderen. De kelder is 5.5 breed 12 meter lang. De huidige kelder is een halve meter vanuit de fundering gemaakt door de vorige bewoner. De kelder voldoet niet aan bouwvoorschriften/-eisen. De wanden zijn van een halfsteens muur gemaakt. Aan een kant is een dompelpunt. De kelder zal ook iets uitgediept moeten worden en ook waterdicht gemaakt worden. We willen de kelder laten afbreken en een nieuwe kelder laten maken. Volgens bouwvoorschriften en -eisen deze keer. De kelder kan casco opgeleverd worden.

Uitbouw met dubbele hoogte en kelder bouwen

Ons rijtjeshuis is ongeveer 8 meter breed. Wij overwegen een uitbouw over deze volle breedte te doen over twee verdiepingen, op de tweede verdieping komt dan ook een extra badkamer. Daarnaast is het idee een kelder onder de woning te plaatsen van hetzelfde formaat. In eerste instantie willen we samen een ontwerp maken om vervolgens de vergunning aan te vragen en de werkzaamheden te laten uitvoeren. Werkzaamheden bestaan uit: - Maken ontwerp en aanvraag vergunning; - Verwijderen grond en aanleg kelder, inclusief vloer, elektra en trap naar woonkamer; - Uitbouw aan de achterkant van het huis (8 meter breed, 2.50 meter diep) over twee verdiepingen; - Vloer leggen op twee verdiepingen; - Elektra op twee verdiepingen en verplaatsen / aanleg van radiatoren; - Badkamer op bovenste verdieping; - Muur verplaatsen op bovenste verdieping.

Kelder bouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn om eventueel een kelder onder ons rijtjeshuis te laten plaatsen. Ons huis staat op heipalen en ik weet dat het hier vroeger erg drassig was. Als je nu een gat in de tuin graaft komt er al snel water in borrelen. Is het mogelijk om een kelder te realiseren of wordt het in zulke omstandigheden een erg kostbare onderneming? Ik laat de situatie hier graag beoordelen en ontvang daarbij uw advies en een prijsindicatie.