Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder onder rijtjeshuis maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder onder rijtjeshuis maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder onder rijtjeshuis maken

Kelder onder rijtjeshuis maken

Wij spelen met het idee om eventueel een kelder onder ons huis te laten bouwen omdat op/aanbouw geen optie is. Het betreft een rijtjeshuis, betonnen fundering op heipalen. Er ligt een sloot voor de straat van ons huis waarvan de waterstand ongeveer 2 meter lager is dan de voordeur. De afmeting van de benedenverdieping is 5 x 8.50 meter.

Kelder bij een rijtjeshuis maken

Ik wil een kelder voor mijn huis alleen woon ik in een rijtjeshuis dus weet ik niet of dat kan.

Tussenwoning opnieuw onderkelderen

Een bestaand rijtjeshuis opnieuw onderkelderen. De kelder is 5.5 breed 12 meter lang. De huidige kelder is een halve meter vanuit de fundering gemaakt door de vorige bewoner. De kelder voldoet niet aan bouwvoorschriften/-eisen. De wanden zijn van een halfsteens muur gemaakt. Aan een kant is een dompelpunt. De kelder zal ook iets uitgediept moeten worden en ook waterdicht gemaakt worden. We willen de kelder laten afbreken en een nieuwe kelder laten maken. Volgens bouwvoorschriften en -eisen deze keer. De kelder kan casco opgeleverd worden.

Uitbouw met dubbele hoogte en kelder bouwen

Ons rijtjeshuis is ongeveer 8 meter breed. Wij overwegen een uitbouw over deze volle breedte te doen over twee verdiepingen, op de tweede verdieping komt dan ook een extra badkamer. Daarnaast is het idee een kelder onder de woning te plaatsen van hetzelfde formaat. In eerste instantie willen we samen een ontwerp maken om vervolgens de vergunning aan te vragen en de werkzaamheden te laten uitvoeren. Werkzaamheden bestaan uit: - Maken ontwerp en aanvraag vergunning; - Verwijderen grond en aanleg kelder, inclusief vloer, elektra en trap naar woonkamer; - Uitbouw aan de achterkant van het huis (8 meter breed, 2.50 meter diep) over twee verdiepingen; - Vloer leggen op twee verdiepingen; - Elektra op twee verdiepingen en verplaatsen / aanleg van radiatoren; - Badkamer op bovenste verdieping; - Muur verplaatsen op bovenste verdieping.

Kelder bouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn om eventueel een kelder onder ons rijtjeshuis te laten plaatsen. Ons huis staat op heipalen en ik weet dat het hier vroeger erg drassig was. Als je nu een gat in de tuin graaft komt er al snel water in borrelen. Is het mogelijk om een kelder te realiseren of wordt het in zulke omstandigheden een erg kostbare onderneming? Ik laat de situatie hier graag beoordelen en ontvang daarbij uw advies en een prijsindicatie.

Kelder bouwen onder een rijtjeshuis

Graag zouden we willen weten wat de mogelijkheden zijn voor een kelder onder onze bestaande woning in Purmerend

Kelder in de achtertuin bouwen

Kelder in achtertuin. Ingang via uit te bouwen keuken. Het betreft rijtjeshuis. Breedte circa 6 meter, diepte tuin in 10 meter. Graag ontvang ik offerte. brandgang is ongeveer 3 a 4 meter breed

Kelder onder de woning bouwen

Wij zijn geïnteresseerd in de mogelijkheden en kosten van een kelder onder onze woning. Onze woning betreft een rijtjeshuis uit '56 en is circa 5.75 meter breed en 9 meter lang (waarvan 2 meter door een uitbouw). Het huis staat niet op heipalen. Ik zou graag een cascoprijs willen weten. Ook wil ik graag een prijs weten voor een afgewerkte kelder (stucwerk, elektra et cetera). Graag zou ik met u om de tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken en te horen over hoe het proces van kelderbouw in zijn werk gaat. Ik ben nog niét bij de gemeente geweest om te vragen of de bouw van een kelder toegestaan en/of mogelijk is.

Uitbouw met kelder aanbouwen

Achter ons rijtjeshuis zouden wij een uitbouw willen (5.50 meter breed en 2.50 meter diep) om ons woonoppervlak te vergroten. Onder deze uitbouw zouden we een berging willen laten maken (dezelfde maten). We hebben echter geen idee of de prijs van dit alles niet veel te gek zou worden. Kunt u een zeer globale schatting geven?

Nieuwe kelder onder huis maken

Een bestaand rijtjeshuis opnieuw onderkelderen. De kelder is 5,5 breed 12 meter lang. De huidige kelder is een halve meter vanuit de fundering gemaakt door de vorige bewoner. De kelder voldoet niet aan bouwvoorschriften/-eisen. De wanden zijn van een halfsteens muur gemaakt. Aan een kant is een dompelpunt. De kelder zal ook iets uitgediept moeten worden en ook waterdicht gemaakt worden. We willen de kelder laten afbreken en een nieuwe kelder laten maken. Volgens bouwvoorschriften en -eisen deze keer. De kelder kan casco opgeleverd worden.