Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder realiseren

Grondonderzoek en bouwtekeningen kelder onder woning en tuin

Ik zoek een bouwkundige voor het realiseren van bouwtekeningen van een woonkelder met daglicht à +- 35 m2. De kelder deels onder het huis en deels onder het terras in de tuin ligt. Er moet een grondonderzoek, draagkrachtberekening en bouwtekeningen voor gemaakt worden.

Een grote kelder in een tuin aanleggen

Wij onderzoeken de mogelijkheden voor een kelder van 40-45m2 in de tuin. Bovenop de kelder komt een praktijkruimte in (licht) houtskeletbouw. Grond is klei. Realisatie tussen 2-6 maanden. Graag een prijsindicatie globaal voor de kelder. Ik ga mij bezig houden met het realiseren van bouwtekeningen en vergunningen.

Kelder uitgraven

Wij hebben plannen om het woonoppervlakte van onze woning te vergroten door een kelder onder een gedeelte van de bestaande woning uit te graven/zuigen. Geen bestaande kelderruimte. Te realiseren oppervlakte +/- 35 m2, hoogte +/-2.50 m Wat zijn de mogelijkheden, indicatie kosten, indicatie duur van de klus etc?

35m2 kelder onder huis bouwen

Wij zijn op zoek naar de mogelijkheden van het realiseren van een kelder van 35 m2 als woonruimte welke deels onder een bestaande tussenwoning en deels onder het aanliggende terras gesitueerd zal worden. We hebben nog geen vergunning en geen tekening, we zouden eerst een bodemonderzoek willen laten doen. Ik hoop dat jullie ons met het hele proces kunnen helpen.

Kelder onder bestaande woning bouwen of prefab-kelder in voortuin

Wij willen graag een kelder onder onze bestaande woning bouwen. Een alternatief zou zijn een prefab-kelder in de voortuin want achter zitten we vrijwel meteen aan het water. Graag een ervaren kelderbouwer die ons kan adviseren en het kan realiseren. Ik weet niet wat de mogelijkheden zijn, maar we denken aan een kelder van 4 meter breed x 8 meter lang. De woning is circa 5 meter breed x circa 13 meter lang. De voortuin is circa 5 meter breed en circa 8 meter lang.

Garage onder het huis realiseren

Ik heb een nieuwe woning gekocht maar zou graag een grotere garage willen. Nu las ik jullie suggestie een kelder onder je huis te kunnen laten maken. Mijn idee zou dan zijn om onder het huis in plaats van een kelder een grote garage te bouwen. De garage zou ongeveer 800 bij 500 cm groot moeten zijn.

Kelder onder bestaande woning

We willen onder onze bestaande woning (2 onder 1 kap) een kelder realiseren. Wij kunnen niet precies inschatten hoeveel m2 dit betreft maar denken ongeveer 50 m2. Onze woning is gebouwd op heipalen en is in bezit van een kruipruimte van 60cm hoog. Deze moet eerst worden uitgezuigd en daarnaast worden uitgediept tot een hoogte van 2,20 m. We zoeken iemand die ook de afwerking zou kunnen doen. De leidingen willen we graag laten doorlopen. Stucen van muren kunnen we zelf.

Een kelder in een tuin realiseren

Ik zoek een specialist die in mijn achtertuin een prefab (bij voorkeur) kelder kan realiseren. Dit zou ik ongeveer 580 bij 400 cm groot willen hebben. De tuin is bereikbaar per achterom.

Kelder onder bestaande woning maken

Ik wil een kelder realiseren, ik heb wat onderzoek proberen te doen naar de mogelijkheden, maar nu heb ik advies nodig. Ik denk na over twee opties: de kruipruimte uitgraven (deze is nu ongeveer 60 cm) en daar de kelder realiseren of een (prefab) constructie in de tuin. De kelder wordt een deel voor opslag maar ook misschien voor een kantoortje. Het huis is 4,5 meter breed en ongeveer 12-13 meter diep, geen idee of de kelder ook zo groot kan vanwege constructie enzovoort. Hebben jullie standaard maten? Vergunning willen we graag laten regelen. Als de kelder in de tuin komt vraag ik mij wel af hoe daar een toegang daarnaar toe gemaakt kan worden. Kan de kelder dan tegen de woning aan geplaatst worden dat er vanuit het huis zelf een toegang gemaakt wordt? We willen een semi-complete oplevering, waterleidingen en elektra en een trap zijn nodig, maar stucwerk bijvoorbeeld niet. Wat zijn hiervan de kosten? Is er iets te zeggen over de tijdsduur? Mijn buren zijn eventueel ook geïnteresseerd, geldt er een staffelkorting bij meerdere aanvragen?

Kelder onder drive-in woning

Graag wil ik een kelder onder mn bestaande DRIVE-IN woning realiseren en ontvang graag een kostenindicatie en meer informatie over de mogelijkheden. Mijn huis is een zgn 'drive-in' woning. De begane grond bestaat uit entree/hal en 'garage'/met studio.. de woonkamer/keuken bevindt zich op een verdieping hoger met een balkon eraan vast. Ik wil graag de kelder onder de volledige lengte van woning, (ongeveer 45 m2). Indien u meer informatie wenst dan hoor ik het graag. Alvast bedankt voor uw reactie..

Partners

Partners van Casius