Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder realiseren

Kelder realiseren onder een woning

Wij willen een kelder onder het huis. Afmetingen zijn 11,40 bij 8,50 meter buiten weeks. Hoogte graag rond 2,30-2,40 meter worden. We willen er leefruimte van maken. Met de vergunning zijn we al bezig en tekeningen worden al gemaakt. Graag een casco oplevering. De constructie zal van beton moeten worden, prefab kan helaas niet. We willen graag apart op de offerte hebben wat isolatie gaat kosten. Graag vermelden op de offerte wat inclusief is. We hopen rond mei / juni te kunnen beginnen.

Kelderunit als tuinberging, los van het huis realiseren

Wij denken erover om een prefab kelder van circa 3 x 4 meter, 2 m hoog te laten maken. Te gebruiken als tuinberging in onze grote bostuin. Hij hoeft ook niet volledig in de grond te verzinken, alleen iets verdiept te worden geplaatst. Het boven de grond uitstekende gedeelte wordt dan later voorzien van aarde en gras. Hierdoor zou de berging de vorm krijgen van een heuveltje, en minder opvallen in het landschap. Met ventilatie en afsluitbaar door een deur met glasruit. Onze tuinman zou een gat kunnen graven. We hebben zandgrond, en het grondwater zit diep. Mogelijk denken we ook aan kunststof, is dat mogelijk voor de berging? We hoeven binnen geen afwerking. Elektra zal wel aangelegd moeten worden. Graag een vrijblijvende kostenraming.

Een kelder in een achtertuin realiseren

Ik zoek een aannemer die een kelder van 5 bij 12 meter kan realiseren in mijn achtertuin. De kelder moet bereikbaar zijn vanuit de garage die ik vervolgens zelf op de kelder ontwikkel. De kelder moet dus bestendig zijn voor een bovenverdieping. Eventueel moet er dus gebruik van heipalen gemaakt worden. De achtertuin is goed bereikbaar via een oprit.

Uitbouw en kelder realiseren

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw (achterzijde nieuwbouw 2014 rijtjeswoning) en bouw van een kelder (onder de woning met de trap in de aanbouw). Het huis is 5.3 m breed, de aanbouw mag 2.5 m diep. Het huis is 10 meter lang. De buren hebben reeds een fundering. Deze fundering kan mogelijk gebruikt worden voor onze uitbouw. Aangezien de uitbouw op het zuiden komt te staan is het gezien de warmte niet verstandig om het glas volledig van glas te bouwen. Daarom mag dit deels bedekt worden met bitumen. Mijn voorkeur gaat uit naar een uitbouw dat op een serre lijkt. De aanbouw mag met veel glas. Ik kijk uit naar uw reactie.

Kruipruimte uitgraven en kelder realiseren

Graag zou ik een kelder laten bouwen onder mijn huis vanwege dat ik kantoorruimte nodig heb. Ik ben mij nog aan het oriënteren. Het zou gaan om het uitgraven van de kruipruimte. De kelder moet ongeveer 8 x 4 meter worden. Wie de vergunning aanvraagt maakt mij niet zoveel uit. Ik wil een casco oplevering, elektra is ook niet nodig. Over het soort constructie wil ik graag advies. Van de zomer zou ik graag willen beginnen.

Kelder onder bestaande woning realiseren

Ik zoek eeen aannemer die een kelder onder mijn hoekwoning zou kunnen realiseren. De kelder moet ongeveer 1200 bij 500 cm groot worden en een doorloophoogte hebben van 280 cm. De woning staat op heipalen op duinzand. De kelder moet casco worden opgeleverd en 100% waterdicht zijn. Met wat voor een constructie dit gemaakt moet worden bespreek ik graag met de aannemer.

Een bestaande kelder waterdicht maken en een badkamer realiseren

Ik zoek een aannemer die mijn kelder van 16 m2 waterdicht kan maken. Momenteel staat hier een laag van 20 cm water in. In de kelder bevinden zich gemetselde wanden en vloer. Na het waterdicht maken moet er leidingwerk, electra en geïsoleerd worden in de kelder. Daarnaast wil ik dat er in de bestaande schuur een badkamer van ongeveer 8 m2 gerealiseerd wordt. In de badkamer willen we vloerverwarming, toilet, bad, douche, wastafel, electra etc. Ik bespreek graag de exacte werkzaamheden met de vakman.

Kelder realiseren

Ik overweeg om ons huis te laten onderkelderen. Het huis is 48 m2. Tussen de houten balken is het 180 hoog. De tuin is 1,20 lager dan de woonkamervloer. De kruipruimte is bijna altijd droog. Er ligt zand op de bodem. De muren schijnen nog 2 meter naar beneden te gaan. Kelder moet ook 48 a 50 m2 worden Vergunning vragen wij zelf aan. Kelder moet een trap en meerdere ramen hebben.

Nieuwbouwwoning realiseren

Graag laat ik een vrijstaande woning realiseren (zie bijlage). Het moet een beetje een boerderij worden, niet te modern en met een zadeldak. Ik mag de kavel al op, het is een kavel van 3 tot 5000 m2. De afmetingen van de woning laat ik aan u over, wat gangbaar is en wat de mogelijkheden zijn, maximale inhoud mag 1500 kuub zijn. De garage kan ook apart worden gebouwd op het perceel met een plat dak. De woning dient wel geheel onderkelderd te zijn. In het bestemmingsplan staat dat er gebouwd mag worden, dus vrijkaart om te bouwen. Dit geldt voor eventueel een aanbouw van het zwembad met plak. Wellicht kunt u twee opties maken. PS met reële stelposten voor de keuken en badkamers svp. Graag een complete oplevering, dus de vloeren erin liggen, vloerverwarming: boven en beneden, door het hele huis. Het zwembad ook met vloerverwarming (in wanden vloerverwarming). Er hoeft niet geheid te worden, de kelder draagt de fundering. Het moet een energiezuinige woning zijn. Ik wil graag zonnepanelen en eventueel een warmte bron, mijn voorkeur gaat uit naar systeem in de grond. Maar dit laat ik over aan u. Het moet dus een op zich staande woning, dus zonder gasaansluiting. Graag op de offerte de definitieve eindprijs benoemen.

Onderkelderen bestaande woning of onderkelderen schuur in de tuin

We zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid om een kelder te realiseren. We denken aan onderkelderen van de bestaande woning of onderkelderen van de schuur in de tuin. Dit inclusief een trap naar kelder vanuit de hal (optie onder de woning). De kelder moet waterdicht worden en als extra slaapruimte te gebruiken zijn. Het liefst met daglicht. Geschatte ruimte moet 4 x 4 m worden met een stahoogte van 2,25-2,5 m. Momenteel hebben we een kruipruimte onder de gehele woning. Afwerking is niet nodig, stucwerk en elektra ook niet. De wanden zouden opgemetseld moeten worden of eventueel een prefab constructie. Daar willen we graag advies over. De vergunning moet geregeld worden, door wie willen we graag overleggen. We willen het niet in de zomer laten uitvoeren.

Partners

Partners van Casius